maritbet girişmaritbet
Villa Yapı'dan 47 ayrı ev modeli fırsatı

Villa Yapı'dan 47 ayrı ev modeli fırsatı

Villa Yapı Pazarlama Müdürü Yusuf Civan, “Müşteri ihtiyaçlarını en şekilde karşılayabilmek için 47 ayrı ev modeli oluşturduk. Böylece müşterilerimiz kendilerine en uygun ev modelini seçme imkânına sahip oluyor” dedi.

Geçtiğimiz yıl iki ayrı fabrikalarını toplamda 15 bin metrekarelik alanda kurulu Kocaeli Gebze'deki fabrikalarında birleştirdiklerini belirten Villa Yapı Pazarlama Müdürü Yusuf Civan, yeni fabrikayla birlikte yeni üretim hatlarını devreye sokup üretim kapasitelerini artırdıklarını bildirdi. 2010 yılının başlarından itibaren, showroom yatırımlarına da ağırlık verdiklerinin altını çizen Civan, showroom alanlarını iki katına çıkararak yönetim ve satış ekibini tek bir çatı altında topladıklarını kaydetti. Müşteri talepleri doğrultusunda, cephe kaplamalarında çizgili derzli betopan, yalıpan kaplama gibi alternatifleri ön plana çıkardıklarını söyleyen Civan, “Müşteri ihtiyaçlarını en şekilde karşılayabilmek için 47 ayrı ev modeli oluşturduk. Böylece müşterilerimiz kendilerine en uygun ev modelini seçme imkânına sahip oluyor” şeklinde konuştu.

2010'in her anlamda çok başarılı bir yıl olduğunu dile getiren Civan, “Yıllara göre artan üretim hacmi geçtiğimiz yıl zirveye çıktı. Prefabrik pazarı her yıl büyük bir hızla büyüse de ortalama pazar payının yüzde 10 ila 15'i arasında pazar payına sahibiz. Prefabrike yapılarda yıllık 200 bin metrekare, konteynerde yıllık 2 bin adet üretim kapasitesine sahibiz” dedi.

Yurtdışı satışlarının büyük kısmının Kuzey Afrika ve Ortadoğu olduğunu açıklayan Civan, bu bölgelerdeki krizin kendilerini de etkilediğini ve büyük yatırımlardan ziyade bireysel talepler olduğunu ifade etti. İmal ettikleri prefabrik yapıların birinci derecede deprem bölgesine uygun özelliklerde inşa edildiğine dikkat çeken Civan, üretimi gerçekleştirilen prefabrik binaların, bölgenin ve binanın statik hesaplamaları yapıldıktan sonra sadece deprem şartları değil, iklim şartları da göz önünde bulundurularak imal edildiği açıklamasında bulundu. Tamamı galvaniz çelikten oluşan taşıyıcı sistemin çok yüksek şiddetteki depremlerde dahi binanın esnemesini sağladığını vurgulayan Aslan, yaptıkları binalara yıkılmazlık garantisi verdiklerinin altını çizdi.

Marmara depremi öncesinde faaliyet gösteren prefabrik firmasının bir elin parmaklarını geçmediğini belirten Civan, deprem sonrası ortaya çıkan, acil geçici konut ihtiyacı prefabrikle hiç alakası olmayan firmaların, ihalelere girip büyük paralar kazandığını ve sektörün bir anda aşırı şekilde büyüdüğünü söyledi. Bu firmalardan birçoğunun birkaç sene içerisinde piyasadan kaybolduğunu kaydeden Civan, “Yaptıkları konutların ömürleri de benzer oldu. 3-5 sene içinde kullanılamaz hale gelen eski teknoloji prefabrik yapılar yüzünden, etkileri hala devam eden ‘prefabrik kötüdür' imajını silmeye çabalıyoruz.  Son teknoloji kullanılarak üretilen prefabrik konutlar, 40-50 yıl ortalama kullanım ömrüne sahip oluyor. Kullanılan ana taşıyıcı çelik olduğundan, yüksek şiddetteki depremlerde dahi binanın esneyip ayakta kalmasını sağlıyor” yorumunda bulundu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adıyaman'da işçiler depremzedeler için prefabrik mesaisinde
  • 10.03.2023 10:28

Adıyaman'da işçiler depremzedeler için prefabrik mesaisinde

Adıyaman'da depremzedeler için yapılan prefabriklerin ay sonunda tamamlanması iç ...

Prefabrik evinizi bir günde kurabilirsiniz!
  • 19.01.2021 13:41

Prefabrik evinizi bir günde kurabilirsiniz!

Boxabl portatif evler kompakt bir şekilde arsanıza getirilerek 1 gün içerisinde ...

LG ultra geniş monitörlerle ufkunuzu genişletin
  • 25.12.2020 10:23

LG ultra geniş monitörlerle ufkunuzu genişletin

LG Ultra Geniş monitörler, 21:9 görüntü oranı ve sahip oldukları teknolojiyle pr ...

Gelincik Tepesi’ndeki konutlar yıl sonunda teslim edilecek
  • 12.09.2020 09:56

Gelincik Tepesi’ndeki konutlar yıl sonunda teslim edilecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Malatya’da bin 500 konutun yapılacağı Ge ...

İznik'de belediyeden konteyner uyarısı
  • 30.06.2020 10:55

İznik'de belediyeden konteyner uyarısı

Bursa'nın tarihi İznik ilçesinde korona virüsten korunmak isteyenler bahçelere p ...

Karmod, Tanzanya'da altın madenine şantiye yapıları kurdu
  • 24.10.2018 14:37

Karmod, Tanzanya'da altın madenine şantiye yapıları kurdu

Hazır yapı sektörü markalarından Karmod, Afrika ülkelerinden Tanzanya'da altın m ...