maritbet girişmaritbet
Varyap konut sektöründe racon kesmeye başladı

Varyap konut sektöründe racon kesmeye başladı

Varlıbaş Holding, 150 milyon liralık gayrimenkulün 37 milyon 500 bin liralık kısmını yatırımcısına bırakıyor.

Ekonomik olarak dalgalı zamanların fırsatları da içinde barındırdığına inanan Varlıbaş Holding, 150 milyon liralık gayrimenkulün 37 milyon 500 bin liralık kısmını yatırımcısı ile paylaşıyor.

Varyap Varlıbaş Holding, konut ve inşaat dünyasında yeni bir açılım kazandırarak mart ve nisanı “Varyap Yatırım Ayları” olarak ilan etti. Pendik Plaza'da 80, Varyap Meridian'da ise 40 olmak üzere 120 bağımsız bölümden iki ay içinde satın alma yapanlara peşinde yüzde 25 indirim yapılacak. Vadeli satışlarda bu indirim oranı yüzde 15'e gerilerken fiyatın yarısı peşin olarak alınacak ve kalan kısım üç yıllık vadeye yayılacak. Sıfır faizin uygulanacağı bu dönemin amacı, yatırımcının kazanmasını sağlamak.

Ekonomide her şeyin beklentiler üzerine olduğunu söyleyen Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, doların yükselişi karşısında yatırımı teşvik etmek bir şeyler yapmak için kolları sıvadıklarını deklare etti. Her iki projede de karlılıklarını tamamladıklarını belirten Varlıbaş, “Biz konut sektörünün lideriyiz. Liderlik vermekle, paylaşmakla olur. Bizde bu iki projede kazanacağımız kadarını kazandık. Kalan kısmı yatırımcımıza ile paylaşmak ve elde edeceğimiz geliri yeni yatırımlara aktarmak istiyoruz” dedi.

Yatırım için en uygun dönem

Firmaların bir önceki yılın hesaplarını kapattığı, insanların ise değişen mevsimler ve yaşam süreci ile mart nisan aylarında yatırıma daha uygun hareket ettiğini belirten Varlıbaş, “Araştırmalarımızda ve satış grafiklerimizi incelediğimizde bu iki ayda yatırımlar artıyor. Bizde inşaat seviyesi yüzde 60'ını geçen stoktaki konut ve ofislerimizi cazip seçeneklerle satışa sunacağız. Patentini almayı düşündüğümüz bu fikir ile her yıl yatırımcımıza kazandıracağız” diye konuştu.  

İnsanların kafalarının karışık olduğu, dövizin yükseldiği ve seçim öncesi zamanlarda yatırımın teşvik edilmesi gerektiğini kaydeden Varlıbaş, “Yatırım bu durumda yapılır. İnsanların kafasının karışık olduğu bir dönemde gayrimenkulün birinci enstrüman olduğunu dikkate alarak insanlarımıza bir jest yapıyoruz. Biz, Bodrum'daki Elemens haricinde lira bazında satış yapıyoruz. Ekonomi oturduğunda orada da liraya dönmek istiyoruz. Nisan sonuna kadar bu taşınmazların tamamının satılacağını düşünüyoruz. Kampanya dışında peşin alımlar da indirim oranımız ise yüzde 10” dedi. 

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Varyap'tan dövizini bozdurana yüzde 10 avantaj!
  • 10.12.2016 12:53

Varyap'tan dövizini bozdurana yüzde 10 avantaj!

Türk Lirası kullanma çağrısına uyan Varyap, tüm projelerinde dövizini bozdurup g ...

 Varyap, Bodrum’u fethedecek!
  • 21.12.2015 15:14

Varyap, Bodrum’u fethedecek!

Türkiye’nin en büyük projelerinden biri Varyap Metropol İstanbul projesini 2016’ ...

Bu röportaj başka yerde yok!
  • 25.09.2014 15:42

Bu röportaj başka yerde yok!

Varyap Meridian projesinin mimarlık ofisi RMJM'nin direktörü Neil van der Veen, ...

Varyap Meridian'ın helikopter görüntüsü için tıklayın!
  • 27.02.2013 17:29

Varyap Meridian'ın helikopter görüntüsü için tıklayın!

Varyap Meridian projesinin helikopter görüntüleri emlaktasondakika.com farkıyla ...

Metin Gürşen, Varyap Meridian'ı anlatıyor!
  • 17.12.2012 17:11

Metin Gürşen, Varyap Meridian'ı anlatıyor!

Varyap Meridian Tesis Yönetim Müdürü Metin Gürşen, projenin yönetim detaylarını ...

Havadan Varyap Meridian projesine bakın!
  • 14.11.2012 16:52

Havadan Varyap Meridian projesine bakın!

Varyap tarafından hayata geçirilen Varyap Meridian projesi farklı mimarisi ve üz ...