maritbet girişmaritbet
Uğur Dumankaya ‘İnşaat sektörü 2014’te de büyümeye devam edecek’

Uğur Dumankaya ‘İnşaat sektörü 2014’te de büyümeye devam edecek’

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, inşaat sektörünün 2014 yılında da büyümeye devam edeceğini dile getirdi

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Dolar ve Euro da ki fiyat artışının konut sektöründe satışları olumlu etkilediğine işaret ederek, "Doların yükselmesiyle konut satışlarında bir artış gözlemledik. Konutların fiyatları dolar karşısında yaklaşık yüzde 10 seviyelerinde ucuzlamış oldu. Konut fiyatlarında artış yaşanmayınca insanlar Dolar ve Euro'dan çıkarak gayrimenkule yöneldi" dedi. Türkiye'nin içinde bulunduğu dönemde bu satışların önemli bir gösterge olduğunu belirten Dumankaya yaşanan olumsuzluklara rağmen konut satışlarının artmasının inşaat yatırımlarının büyümesine ve ekonominin inşaat odaklı büyümeyi sürdürmesi açısından büyük önem taşımaktadır” dedi. Dumankaya Grubu'nun 2014 yılı çalışmaları beklentileri ile ilgili de bilgi veren Uğur Dumankaya sözlerine şöyle devam etti. “Her yeni yıl beraberinde farklı arzuları, dilekleri, temennileri getirmekte. 2014 yılı da grubumuz için sürdürülebilirlik ekseninde varlık gösteren bir yapı olma yolunda ilerleyeceğimiz bir yıl olacak. Bu yıl önümüzdeki 10 seneye hazırlanırken daha büyük hedeflere odaklanacağız. Dolayısıyla bu yolda birlikte kararlılıkla hareket etmemiz çok önemli. 

Müşterisini tanıyan ve isteklerini karşılayan, markasını anlatan, çalışanlarını kucaklayan, bireyin hayatının içinde değer sağlamayı hedefleyen, kente kimlik katan eserler bırakan, sektörde teknoloji ile konforu birleştiren bilişim temelli çözümler ile insan hayatında kolaylığı ve mutluluğu hedef alan bir grup olmak için çalışmaya devam edeceğiz.”
2014 yılında da her yıl olduğu gibi kurumsal değerlerimiz çerçevesinde çalışmalarımıza devam ederek, şeffaf, değer yaratan, yenilikçi, katılımcı ve sorumlu olma felsefemizden hareketle belirlediğimiz hedeflerimize ulaşarak İstanbul'a ve bulunduğu bölgeye fark katacak yepyeni projeleri hayata geçireceğiz. 2014 yılında Türkiye'nin de sorunlarından demokrasisi daha güçlü bir şekilde kurtulacağına, toplumsal barış ve güven ortamında güçlü ekonomik veriler ile daha ileriye giden bir ülke olacağına inanıyoruz” dedi. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Altan Elmas: Konut fiyatlarında yüzde 60'lık artış bekleniyor
  • 09.11.2021 10:16

Altan Elmas: Konut fiyatlarında yüzde 60'lık artış bekleniyor

A Para'da yayınlanan Emlak Avcısı programına katılan KONUTDER Başkanı Altan Elma ...

Faiz indi, ev fiyatları uçuşa geçti!
  • 03.11.2021 16:23

Faiz indi, ev fiyatları uçuşa geçti!

Kamu bankaları, konut kredileri faiz oranlarında indirim yapınca bu durum beklen ...

Konut fiyatlarındaki artış medyanın gündeminde!
  • 18.09.2021 13:39

Konut fiyatlarındaki artış medyanın gündeminde!

2021 yılı itibarıyla hem kiralık hem satılık ev fiyatlarında yükselme meydana ge ...