maritbet girişmaritbet
Toskana Vadisi’ne Fatmagül etkisi!

Toskana Vadisi’ne Fatmagül etkisi!

Türkiye'nin en çok izlenenlerinden biri olan 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizinin çekildiği Toskana Vadisi Evleri'ne ilgi artıyor


Türkiye'nin izlenme rekorları kıran, başrollerini Beren Saat ve Engin Akyürek'in paylaştığı 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisi Toskana Vadisi'ndeki model evlerde çekiliyor. Diziye ev sahipliği yapmasıyla birlikte Toskana Vadisi'ne olan ilgi de artarken, satışlar da yüzde 15 oranında hareketlendi.

Türk halkını ekranlara kilitleyen 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde çekimlerin büyük bölümü, Emaar Türkiye'nin ilk projesi olan Toskana Vadisi'nin görkemli model evlerinde gerçekleşiyor. İzleyen herkeste 'bu evde yaşamalıyım' duygusu uyandıran Toskana Vadisi model evlerinin dekorasyonunda dünyanın en önemli markaları yer alıyor.

Toskana Vadisi Model Evleri'nde Ralph Lauren, Baker, Minotti ve Casa Milano marka aksesuar ve mobilyaların yanı sıra İspanyol Porcelanosa seramikler, İtalyan Snaidero mutfaklar, Miele  beyaz eşyalar yer alıyor. Kapalı garajı da bulunan evlerin ebeveyn yatak odalarında giyinme bölümü ve yine ebeveyn banyolarında mermer kaplama ve jakuzi bulunuyor. Katlar arasında çamaşır bacası ve çamaşır bölümü de da bulunan Toskana Vadisi Evleri'nde ayrıca opsiyonel olarak yüzme havuzu, şömine, sauna, hamam ve şarap mahzeni de bulunuyor.  

Toskana Evleri 1. faz konutlarında standart mobilya ve beyaz eşyalar da birbirinden ünlü markalardan oluşuyor. Pencereler Rehau'dan, vitrifiyeler Duravit'ten, bataryalar Hans-Grohe'dan, kombiler Viessmann'dan, klima sistemleri ise LG'den Toskana Vadisi sakinlerine konforlu bir yaşam sunuluyor.  

5 yatak odalı evler
Dizideki ünlü ve zengin iş adamı karakteri Reşat Yaşaran ve Ailesi Toskana Vadisi'ndeki 940 metrekarelik villada yaşıyor. Evin, 5 yatak odası, 56 metrekarelik bir Casita'sı (misafir evi), 94 metrekare ebeveyn süiti, yüksek tavanlı çalışma odası da bulunuyor. Casita, İtalyan mimarisinde konuk odası olarak kullanılıyor. Çekim yapılan konutta 3 adet banyolu yatak odası, mutfaklı oturma odası, hizmetli bölümü, galerili ana giriş, salon ve yemek odası, oturma odası, çamaşır bölümü, iki araçlık kapalı garajı, çok amaçlı kullanım alanı bulunuyor. Dizideki Selim Yaşaran karakteri de evin konuk odasında yani Casita'sında yaşıyor.

Erdoğan Yaşaran ve Annesi'nin evi olarak kullanılan ev ise Toskana Vadisi'nin 705 metrekarelik T6 numaralı model evi… Aynı zamanda dizide Mustafa rolünü üstlenen Fırat Çelik ve Ailesi de bu evde kalıyor. 857 metrekare olan evde, 8 yatak odası, ebeveyn süiti, 3 adet banyolu yatak odası, çalışma/misafir odası, 2 adet ortak banyolu yatak odası, hizmetli bölümü, yemek odası, galerili salon, TV odası, oturma odası, çamaşır bölümü, iki araçlık kapalı garajı, çok amaçlı kulanı alanı bulunuyor.

Vural Yaşaran ve Ailesi'nin evi olan T5 de  704 metrekare… Toskana Vadisi'nin bu model evinde de 5 yatak odası; ebeveyn süiti, 3 adet banyolu yatak odası, hizmetli bölümü, yüksek tavanlı salon, yemek odası, oturma odası, çamaşır bölümü, iki araçlık kapalı otopark ve çok amaçlı kullanım alanı bulunuyor.


 

Toskana Vadisi iletişim bilgileri
Web: www.toskanavadisi.com
Tel: 0 212 850 83 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz