maritbet girişmaritbet
THY Emlak Konut GYO Arnavutköy başvuru şartları!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy başvuru şartları!

THY ve Emlak Konut GYO ortaklığında hayata geçirilecek olan Yenişehir Evleri Arnavutköy projesinde kura başvuruları başladı.

Emlak Konut ve THY ortaklığında inşa edilmekte olan Yenişehir Evleri Arnavutköy projesinde konutlar kura yoluyla satılacak.
120 ay vade ve 7 bin 500 liradan başlayan taksit seçenekleriyle vatandaşlar ev sahibi oluyor.

Emlak Konut GYO'nun internet adresi üzerinden yapılan başvuru süreci devam ediyor. Son tarihi 2 Haziran olan başvurular belirtilen adresten kabul edilecek. 

Yenişehir Evleri Arnavutköy projesine, sadece İstanbul’da ilk evi olacak kişiler, Emlak Konut ve TOKİ’de devam eden sözleşmesi bulunmayanlar ve son 1 yıl içerisinde tapu devri yapmamış olanlar başvurabilecek. Projede başvuru ücreti alınmayacak, 5 sene mücbir sebepler ve durumlar hariç satış işlemi yapılmayacak. Proje toplam konut sayısı üzerinden engelli vatandaşlara yüzde 5, şehit ve gazi yakınlarına yüzde 5 ve gençlere yüzde 20 kontenjan ayrılacaktır.

Katılım şartlarını sağlayanlar, kura çekiminde hak sahibi olduklarında, yüzde 20 peşinat vererek, 120 ay vade ve 7 bin 500 liradan başlayan taksit fiyatlarıyla ev sahibi olabilecek. 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz