maritbet girişmaritbet
 SRC Yapı, Dubai Big 5 Uluslararası yapı ve inşaat fuarı yolcusu

SRC Yapı, Dubai Big 5 Uluslararası yapı ve inşaat fuarı yolcusu

Dubai Big 5 Show uluslararası fuarı, dünyanın bir çok ülkesinden mimar, mühendis, müteahhit, ihracatçı, üretici ve tüketicinin buluşma noktasıdır

Dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı, bu yıl Kasım ayının 25/28'inde Dubai'de gerçekleşecek olan THE BİG 5 SHOW isimli uluslararası yapı ve inşaat fuarına katılma hazırlıkları içinde... Fuara yüzdeyüz yerli HydroCabin markasıyla katılacak olan Src Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü " Ticaretin merkezi olan ve özellikle gelişmekte olan Doğu pazarının finans kapısı olarak kabul edilen Dubai fuarına katılmak bizim için önemli bir çalışma. 2014 ihracat hedeflerimiz doğrultusunda zaten çalışmakta olduğumuz Afrika Bölgesinde ki iş hacmimizi arttırmak, Orta ve Güney Afrika'da yeni pazarlara girmek amacındayız " dedi. 

Dubai fuarından, Avrupa fuarlarına göre daha hızlı sonuçlar alacaklarını söyleyen Sürücü " Fuarda yeni renkli jakuzilerimizi sergileyeceğiz. Genellikle lüks, gösterişli ve renkli ürünleri tercih eden bölge tüketicisinin ağırlıklı olarak hangi ürünleri talep ettiğini görmek açısından da önemli bir fuar olacak" dedi. Yeni üretilen renkli jakuzi ürünlerine ek olarak, Hydromasajlı ürünlerini de sergileyecek olan Src Yapı, fuar katılımının yüksek olacağını bekliyor. 

Günlük 1500 adet üretim kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük duş sistemleri ve küvet üreticisi olarak yerini alan SRC Yapı, Türkiye'de yapı marketler dahil 700 noktada satışı var. SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, 2012'de 23 ülkeye ürün satarken, bugün bu sayının 40'a çıktığını yıl sonuna kadar da artacağını belirtti. Bu ülkeler arasında Madagaskar, Nepal, Sri Lanka, Gana, Kore, İngiltere, Makedonya, Bosna-Hersek gibi ülkelerin de yer aldığını vurgulayan Sürücü, şu anda 2013 yılı 85 milyon TL ciro hedeflerine uygun biçimde büyüme gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Jakuzi'de swarovski modası!
  • 13.06.2015 12:19

Jakuzi'de swarovski modası!

Src Yapı'nın patronu Abdurrahman Sürücü, jakuzi ve küvetlerde son dönem trendini ...

SRC Yapı'dan İtalyanlar'a pırlantalı jakuzi
  • 20.04.2014 09:13

SRC Yapı'dan İtalyanlar'a pırlantalı jakuzi

Milano'daki MCE fuarında yeni ürünlerini sergileyen SRC Yapı, zengin İtalyanlar' ...

SRC Yapı, dünyanın en büyük yapı marketi zincirlerinden Kingfisher'la anlaşıyor
  • 23.03.2014 14:23

SRC Yapı, dünyanın en büyük yapı marketi zincirlerinden Kingfisher'la anlaşıyor

SRC Yapı, Milano'daki MCE Enerji, Isı ve Havalandırma Fuarı'nda Asya ve Afrika p ...

SRC Yapı Araplar'ı terletiyor
  • 08.01.2014 17:19

SRC Yapı Araplar'ı terletiyor

Dünyanın hemen her yerine HYDROCABİN markasıyla yerli üretim banyo, küvet ve jak ...