maritbet girişmaritbet
Sinpaş Marmaris projesinde Rixos ile anlaştı

Sinpaş Marmaris projesinde Rixos ile anlaştı

Sinpaş GYO, Marmaris'teki projesi için FTG Gayrimenkul Yatırım ile Fine Otel Turizm İşletmeleri ile anlaştı

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Marmaris'te gerçekleştireceği gayrimenkul projesi için FTG Gayrimenkul Yatırım ile Fine Otel Turizm İşletmeleri ile anlaşmaya vardı. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, anlaşma gereğince otel, rezidans ve villalardan oluşacak projede Sinpaş ve Rixos markalarının birlikte kullanılacağı belirtildi. Şirket açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
 
Kira bedeli 2 milyon dolar
 "Fine/FTG projede yer alacak rezidans ve villaların yurtiçinde ve yurtdışında pazarlanmasına aracılık edecek ve inşaatların tamamlanması sonrasında mülk sahiplerine site yönetimi ve ikinci el kiralama hizmeti sunacak. Şirketimiz proje bünyesinde asgari 15 bin metrekare ve asgari 140 odalı bir otel kompleksinin inşaatını üç yıl içinde tamamlayacak, Fine/FTG tamamlanması akabinde otel kompleksini yıllık 2 milyon dolar bedelle şirketimizden kiralayacak ve bu tutar her yıl TÜFE oranında artırılacaktır."
 
Zengin yabancılar hedef

Sinpaş'ın 300 konut yapmayı planladığı arsanın büyüklüğünün 173 bin 680 metrekare olduğu daha önce açıklanmıştı. Üst gelirli yabancılar için yapılacak projeye dair Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, yabancı ortakla anlaşabileceklerini ifade etmişti.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz