maritbet girişmaritbet
Rixos Elysium Suites Taksim'de satışlar neden yavaşladı?

Rixos Elysium Suites Taksim'de satışlar neden yavaşladı?

Ofton inşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek, Türkiye'nin ufkunu açtık' dediği bu projenin yeterli ilgiyi görmediğinden şikayetçi.

Ofton İnşaat, işletmesini Rixos'un yapacağı 140 bölümden oluşan Rixos Elysium Suites Taksim projesinde, 20 daire daha satıp, satışları kapatmaya karar verdi. Daire sahiplerine otel konforunda yaşam veya günlük, haftalık, aylık ve yıllık şekilde kiraya verebilme imkanı sunan Rixos Elysium Suites Taksim'de 1 Ağustos'ta yaşam ve müşteri kabulü de başlıyor.

Ofton inşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek, Türkiye'nin ufkunu açtık' dediği bu projenin yeterli ilgiyi görmediğinden şikayetçi. "Satışlar normal seyrinde gidiyor ancak istediğimiz düzeyde değil " diyen Yusuf Şimşek, "Projenin işletmesini Rixos'a verdiğimiz için, burayı sadece otel zannediyorlar. Ancak otelin yanında bir rezidans yatırımı var. İsteyen gelip oturabiliyor isteyen de kira getirisi için dairesini otelin işletmesine bırakabiliyor. Bunu iyi anlatamadık" dedi.

Yusuf Şimşek, yeni projeleri hakkında da bilgi verirken, sonbaharda Çengelköy projelerine başlayacaklarını söyledi. 144 daireden oluşacak projenin 70-80 milyon lira yatırım bedeli olacağını söyleyen Şimşek, Ortaköy, Beyoğlu-Piyalepaşa ofis, Beyoğlu-Piyalepaşa otel projelerinin olduğunu belirtti.

Piyalepaşa'daki bir arsalarında 4 yıldızlı bir otel projelerinin olduğunu ifade eden Şimşek, "Rixos Elysium Suites Taksim” ile şehir otelciliğine ve turizme katkımız oldu. Şimdi şehir otelciliği anlamında kendi projemizi yapacağız. Otelciliğe şartlara göre devam edeceğiz. Bu anlamda Antalya'da da görüşme yaptığımız yerler var" dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz