maritbet girişmaritbet
Reklam kralı Ağaoğlu, Avrupa Konutları ve Folkart Yapı

Reklam kralı Ağaoğlu, Avrupa Konutları ve Folkart Yapı

Reklam takibi konusunda hizmet veren Nar Ajans, televizyondaki reklamları mercek altına aldı

NarAjans ' ın televizyonu kapsayan reklam araştırmasında inşaat sektörü , toplam 41 bin 178 spotla üçüncü sırayı alırken , "Ağaoğlu" 2 bin 311 reklam spotuyla geçtiğimiz ayı birinci sırada tamamladı.

"Folkart Yapı" ve " Avrupa Konutları " kendi sektörü içinde en çok reklamı yayınlanan diğer markalar oldu . Haziran ayında televizyonda en çok reklamı yayınlanan bir diğer sektör ise toplam 35 bin 406 spot sayısıyla kozmetik ve kişisel bakım olurken , bu alanda " Colgate " , " Protex " w " Molfix " çıkan spot sayısına göre ilk üç sırayı oluşturdu .

Araştırmaya göre, gıda sektöründe yer alan firmaların ekranda 60 bin 406 adet spot reklamı yayınlanmış.

Bu reklamların toplamda 281 saati aştığı belirlendi. Gıda sektöründe en çok reklamı yayınlanan markalar arasında ilk sırada 13 bin 882 reklam spotuyla " Alqida " yer aldı. " Lfc " yayınlanan reklam sıralamasında ikinci olurken, Eti ise üçüncü oldu.

Yapılan aynı araştırmada, televizyonda yayınlanan reklamlar içinde sektör bazında ikinci sırada 51 bin 188 spot ile iletişim sektörü yer aldı. Kanallarda reklamı yayınlanan iletişim firmaları içinde en çok reklamı 14 bin 442 spotla " Turkcell " verirken, " Vodafone  ve " Türk Telekom " sektörde ilk üç içinde yer aldılar.

  • Etiketler:

Yorum Yaz