maritbet girişmaritbet
'RE360 ile hedefimiz sektöre 360 derece bakabilmek'

'RE360 ile hedefimiz sektöre 360 derece bakabilmek'

Alkaş YKB ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş ile Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer’in ev sahipliğinde RE 360'ın tanıtım toplantısı düzenlendi.

Alkaş tarafından 5-6 Aralık'ta Four Seasons Hotel Bosphorus'ta gerçekleştirilecek olan "gayrimenkul sektörünün büyük buluşması" RE 360'ın tanıtım toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Alkaş, "RE360" ile oluşturulacak ortak yarar platformunun oluşturacağı ortak akıl ve buradan doğacak sinerjiyle gayrimenkul sektörünün hem ulusal hem de uluslararası arenadaki katma değerinin daha da artacağına inandıklarını söyledi.

"Temelleri sağlam bir geleceği birlikte inşa edeceğiz"

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, konuşmasına öncelikle, henüz fikir aşamasında bile farklılık, yenilikçilik, yararlılık,  ulusal ve uluslararası platformda markalaşma gibi çok yönlü yapısıyla büyük bir heyecan yaratan “RE360”ın, ayrıca sektörün tüm yapı taşlarını aynı platformda buluşturacak olması açısından da büyük bir ilgi gördüğünü vurguladı. Avi Alkaş, “RE360” ile oluşturulacak Ortak Yarar Platformu'nun yaratacağı Ortak Akıl ile ve buradan doğacak sinerjiyle gayrimenkul sektörünün hem ulusal hem de uluslararası arenadaki katma değerinin daha da artacağına inandıklarını açıkladı. “RE360”ın sektörün geleceğe, tüm yapı taşları arasında sinerji kurup sürdürülebilir bir büyüme ile taşınması kadar; tüm dünyada gayrimenkul alanında bir marka olarak anılabilmesi için de önem taşıdığına sadece kendilerinin değil, tüm sektörün inandığını vurgulayan Avi Alkaş, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Biz, temelleri sağlam bir geleceği hep birlikte inşa edeceğimize inanarak bu yola çıktık. Bu yolla Türkiye'nin en önemli lokomotif ekonomik güçlerinden biri olan gayrimenkul sektörünü belki de 1 numaralı güç haline getireceğiz. Sektörün tüm yapı taşlarını bir araya getirecek bu atılımın gelecekle sektör arasında kurulmuş sağlam bir köprü olacağına inancımız tam.”

"Hedefimiz 360 derece bakabilmek"

Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer de hedeflerinin gayrimenkul sektöründe tüm paydaşları bir araya getirerek sinerji oluşturmak olduğunun altını çizdi.

Hedeflerinin 360 derece bakabilmek olduğunu belirten Aközer, "Ofis, konut, sağlık yatırımları, ulaşım ve turizm yatırımlarının yanı sıra bu sektöre ürün ve hizmet veren firmaların ve kamu katılımı ile vizyon geliştirici, sektörü yakınlaştırıcı ve daha sonra uluslararası boyuta taşıyacağımız bir konferans hedefliyoruz." dedi.

Aközer, "Herkes ve her şey diyerek yola çıktık. Sektöre dair her şeyi kapsayacak, sektörde konuşmak, tanışmak, iş birliği yapmak için herkesi bir araya getirecek bir buluşmanın hazırlığı içindeyiz." şeklinde konuştu.

Aközer, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu ortak platformu kurgulamak ve bu büyük buluşmayı gerçekleştirmekten heyecan duyuyoruz. Yaklaşık 1 yıldır ince ince üzerinde çalıştığımız, sektör paydaşlarının görüşlerini alarak ilmek ilmek işlediğimiz bu buluşma, sektörün gündemindeki konuları ele alacak."

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, 53.5 milyar dolarlık yatırım değerine sahip olan AVM  sektörünün temsilcisi olarak, Türkiye'de gayrimenkul sektörünün tüm bileşenlerini 360 derece mottosuyla bir araya getiren “RE360 Buluşması”nın bir parçası olmaktan mutluluk duyduklarının altını çizdi. Belgü, sözlerini şöyle sürdürdü: ”Ülke ekonomimizin  lokomotif sektörlerinden AVM ve ticari gayrimenkul yatırımlarının da yer alacağı bu buluşma, sektörün  hedeflerine ışık tutarak vizyon açacak ve iş ortaklıklarına zemin hazırlayacak. İstanbul'un ev sahipliği yapacağı bu büyük buluşmanın, ileriki yıllarda uluslararası ziyaretçilerin de katılım gösterdiği global bir organizasyon olacağına inanıyoruz.”

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım,  sektörün tüm paydaşlarını bir araya getiren organizasyonları sektör içindeki paylaşımlar açısından son derece önemsediklerini, bu kapsamda “RE360”ın da çok önemli bir organizasyon olduğunu ifade etti. Durbakayım, şöyle konuştu: “RE360 Buluşması'na olan desteklerini çağdaş bilgi ve son teknolojiyi kullanan uluslararası standart ve meslek ahlakını benimsemiş, inşaat müteahhitliğini meslek edinmiş girişimcilerin kurduğu İNDER,  kuruluşundan bu yana ülkemizde en etkin sivil toplum örgütlerinden biri olmuştur. Derneğimizin kuruluşundan bu yana verdiği hizmet kalitesini arttırmak ve sektörümüzü hak ettiği değere ulaştırmak istemekteyiz. Ayrıca, sektörün tüm paydaşlarını bir araya getiren organizasyonları sektör içindeki paylaşımlar açısından çok önemsiyoruz ve destekliyoruz.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

GYODER Çözüm Platformu'nun gündemi alternatif gayrimenkul yatırımları oldu
  • 03.06.2022 16:27

GYODER Çözüm Platformu'nun gündemi alternatif gayrimenkul yatırımları oldu

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER’in, mevcut sorunlara çözüm bul ...

Alkaş: "Toplu seferberliğe ihtiyacımız var"
  • 29.11.2018 17:23

Alkaş: "Toplu seferberliğe ihtiyacımız var"

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2019'da kon ...

Yonca Aközer Emlaktasondakika.com'a konuştu
  • 11.01.2018 14:26

Yonca Aközer Emlaktasondakika.com'a konuştu

Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, Emlaktasondakika.com'a MIPIM Fuarı öncesi bilgi ...

Süleyman Çetinsaya, RE360'ta konuştu!
  • 06.12.2017 11:29

Süleyman Çetinsaya, RE360'ta konuştu!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, RE360 Buluşması'nda gayr ...

Yonca Aközer, RE360'ı anlatıyor!
  • 18.10.2017 17:10

Yonca Aközer, RE360'ı anlatıyor!

Alkaş Perakende Hizmetleri Genel Müdürü Yonca Aközer, "Gayrimenkul Sektörünün Bü ...

Avi Alkaş MIPIM 2017'de fuarı değerlendirdi
  • 16.03.2017 15:29

Avi Alkaş MIPIM 2017'de fuarı değerlendirdi

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, MIPIM 2017'd ...