maritbet girişmaritbet
RE/MAX Türkiye motivasyon toplantısında gayrimenkul danışmanları buluştu

RE/MAX Türkiye motivasyon toplantısında gayrimenkul danışmanları buluştu

RE/MAX Türkiye sonuncu motivasyon toplantısını İstanbul Green Park Otel’de düzenledi

RE/MAX Türkiye tarafından İstanbul'da bu yıl gerçekleştirilen motivasyon toplantısının konuğu Maltalı Eğitmen ve Satış Gücü Mentoru Paul Vincenti oldu. Her yıl “recharge” adı ile Türkiye genelinde gerçekleştirilen motivasyon toplantılarının sonuncusu İstanbul Green Park Otel'de yapıldı. Yaklaşık 1000 gayrimenkul danışmanının katıldığı toplantıda Semih Saygıner ve Gani Müjde güldürdü, Paul Vincenti satışta başarıya ulaşmanın yöntemlerini anlattı. Satış Gücü ile Başarıya Ulaşmak içerikli eğitimi için RE/MAX Türkiye'nin öncülüğünde İstanbul'a gelen ve gayrimenkul sektörü girişimcileri ile buluşan Paul Vincenti; satın almanın psikolojik bir eylem olduğunu, psikolojik bağ kurmayı başarabilenlerin satışta başarıya daha kolay ulaştıklarını söyledi. Bir gayrimenkul satışında ev sahibi olmak isteyenlerin ilgilendikleri gayrimenkul üzerine “özelliklerinden” daha fazla “faydalarını” duymak istediklerine dikkat çeken Vincenti, “Satış anında alıcı ile aynı psikolojik frekansı yakalamayı başarabilirseniz olumlu sonuç alırsınız. Bu frekans negatif yaklaşımları kırmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda itirazları da yanıtsız bırakmamalı mutlaka gerçekleri söylemeli ve mantıklı açıklamalarda bulunmalısınız. Çünkü insanlar alım yapacakları zaman önce duygusal olarak karar veriyorlar sonra mantıksal gerekçeleri göz önünde bulunduruyorlar” dedi.

RE/MAX Türkiye Kurucusu ve Sahibi Murat Goldştayn ise konuşmasında 2013 yılında hedefledikleri %40'lık büyüme oranına ulaştıklarını söyleyerek “Hızla büyüyoruz ve bugün 235 ofisimiz ve yaklaşık 2300 gayrimenkul danışmanımız ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Uzun vadeli hedefimiz 10.000 gayrimenkul danışmanı sayısına ulaşmak, 2014 yılı hedefimiz de yılı yine %40 büyüme ile kapatmak. Gayrimenkul 2014 yılında da en istikrarlı yatırım aracı olmaya devam edeceği tahminlerimiz arasında… 2014 yılının zor bir yıl olacağı söyleniyor ekonomistler tarafından. Ancak şunu unutmamalıyız ki biz krizlerde dahi büyüme kaydetmeyi başardık. Bu nedenle motive olmamız, kararlılığımızı sürdürmemiz ve tabii ki çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

Gayrimenkul profesyonellerinin bir araya gelerek bilgi ve deneyimlerini paylaştıkları toplantıda Semih Saygıner ve Gani Müjde de eğlenceli hikayeleri ile katılımcıları güldürerek stres atmalarını sağladılar. 

Paul Vincenti kimdir?
Malta'da yaşayan Paul Vincenti, yetkili ve sertifikalı bir eğitmen ve gayrimenkul koçudur. 19 yılı aşkın deneyime sahip olan Vincenti, satış süreci yönetimi eğitimi, referans ile çalışma ve engellerin üstesinden gelme konularında uzmanlaşmıştır.

Vincenti, insan yönetimi eğitimi, performans yönetimi eğitimi, zaman yönetimi eğitimi, vücut dili ve satış becerilerini geliştirme konularında çok geniş yelpazede hizmet vermektedir. Aynı zamanda hem Tom Ferry'nin “Satış Gücü” dersinin sertifikalı uzman eğitimcisi hem de RE/MAX Euroversity'nin eğitimci yetiştirme koçudur.

Paul Vincenti yalnızca bireylere değil aynı zamanda küçük gruplara da koçluk yapmaktadır. Ayrıca güçlü ve unutulmaz bilgi aktarma yeteneğiyle özel etkinliklerde ve konferanslarda yaptığı konuşmalarıyla dikkatleri üzerine çekebilmeyi başarmış bir uluslararası konuşmacıdır.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Luxera'dan 3 projeye özel cazip indirimler, vade farksız ödemeler ve 120 ay kredi fırsatı
  • 03.10.2023 11:19

Luxera'dan 3 projeye özel cazip indirimler, vade farksız ödemeler ve 120 ay kredi fırsatı

Kurulduğu 2015 yılından bugüne kadar “Ulaşılabilir Lüks” stratejisiyle İstanbul’ ...

Bakan Nebati: "Bu bir konut kampanyası değil, gayrimenkul finans mimarisidir"
  • 12.01.2023 17:08

Bakan Nebati: "Bu bir konut kampanyası değil, gayrimenkul finans mimarisidir"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AAtölye'de düzenlenen AA Editör Masası' ...

Avrupa Ticaret Merkezi projesine Artaş imzası!
  • 06.10.2022 15:21

Avrupa Ticaret Merkezi projesine Artaş imzası!

Avrupa Ticaret Merkezi projesi, Artaş imzasıyla Avcılar'da hayata geçiriliyor. 1 ...

Özbek: "Arsa geliştirmelerden Galatasaray sonuna kadar istifade edecek"
  • 01.08.2022 17:27

Özbek: "Arsa geliştirmelerden Galatasaray sonuna kadar istifade edecek"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Odi ...

Türkiye'de 6 ayda 1,5 milyonu aşkın gayrimenkul satış işlemi yapıldı
  • 08.07.2022 11:40

Türkiye'de 6 ayda 1,5 milyonu aşkın gayrimenkul satış işlemi yapıldı

Türkiye'de bu yılın ilk 6 ayında 1,5 milyondan fazla gayrimenkul satış işlemi ya ...