maritbet girişmaritbet
RE/MAX Türkiye, dünya birincisi oldu!

RE/MAX Türkiye, dünya birincisi oldu!

Las Vegas’ta gerçekleştirilen Dünya Kongresi'nde 2013 yılı şampiyonları açıklandı. RE/MAX Türkiye kongreden ödüllerle döndü.

2013 yılında 45 yeni franchise veren RE/MAX Türkiye, “Yeni Franchise Kazandırma” kategorisinde birinciliğe layık görüldü. Kuzey Amerika dışında ticari gayrimenkul ciro sıralamasında RE/MAX 7Tepe Broker'ı Hasan Can birinci, RE/MAX Yıldız Broker'ı Ulvi Kocailik  ikinci oldu. Dünyanın en çok gayrimenkul satan şirketi RE/MAX, 2013 yılı ödüllerini 3-6 Mart 2014 tarihleri arasında Las Vegas Mandalay Bay Resort&Casino'da düzenlenen Dünya Kongresi'nde açıkladı. 2013 yılında 45 yeni franchise ofis açarak “Yeni Franchise Kazandırma” kategorisinde Dünya birincisi olmayı başaran RE/MAX Türkiye, ayrıca ofis sayısında net 38 artış ve Gayrimenkul Danışmanı sayısındaki net 221 artışla toplam 3 kategoride Dünya birinciliği madalyasını aldı.  

Aynı yıl 3 farklı kategoride kazanılan Dünya birinciliği, şimdiye kadar tek bir ülkenin RE/MAX dünyası içinde elde ettiği en önemli başarılardan biri olarak görülüyor. RE/MAX'in halen Türkiye'de 234 franchise ofis ve 2115 Gayrimenkul Danışmanı bulunuyor. Türkiye'deki RE/MAX ofislerinin Dünya genelinde başarı sıralamasında ön sıralarda yer alarak kazandığı iddialı ödüller de Kongre'de dikkatleri RE/MAX Türkiye'nin üzerine çekti. 

Kuzey Amerika dışında ticari gayrimenkul ciro sıralamasında RE/MAX 7tepe Broker'ı Hasan Can Türkiye'ye birincilik getirirken, RE/MAX Yıldız Broker'ı Ulvi Kocailik de ikinci sırada yer aldı. Tüm Dünya'yı kapsayan ticari gayrimenkul ciro sıralamasında ise RE/MAX 7tepe Broker'ı Hasan Can bir kez daha büyük bir başarıya imza atarak Dünya ikinciliği aldı. RE/MAX Yıldız Broker'ı Ulvi Kocailik ise ticari gayrimenkulde dünya beşincisi olarak bir kez daha başarısını kanıtladı.
 
Kuzey Amerika dışında konut satışları ciro sıralamasında RE/MAX Smile Broker'ı İsmail Bakır altıncı olarak RE/MAX Türkiye'yi gururlandırdı. 

Ayrıca, her yıl RE/MAX dünyasında olağanüstü başarı gösteren ofis ve Gayrimenkul Danışmanlarına özel ödüller veriliyor. Bu ödüllerden birini de bu yıl Türkiye'den RE/MAX Pasha Ofisi aldı. Çoklu Ofisler yani 1'den fazla RE/MAX franchise ofise sahip olan ofis sahipleri arasında yapılan sıralamada, RE/MAX Pasha ofis sahipleri Yusuf Murat Genç ve Süha Kumbasar Gayrimenkul Danışmanı sayısındaki net artış ile uluslararası sıralamada birinci olarak Türkiye'ye önemli bir başarı getirmiş oldu. RE/MAX Pasha'nın Türkiye'de 5 farklı yerde ofisinin olması ise Türkiye'de Gayrimenkul Danışmanlığı mesleğinin gelişimi açısından gözle görülür bir başarı olarak görülüyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

RE/MAX Türkiye, 25. yaşını sanal evrende açtığı ofisle kutluyor
  • 08.02.2022 17:01

RE/MAX Türkiye, 25. yaşını sanal evrende açtığı ofisle kutluyor

Eğlenceden çalışma hayatına, sosyal etkinliklerden alışverişe birçok gerçek haya ...

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı
  • 08.05.2021 11:00

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı

Ülkemizde pek çok sektör cinsiyet eşitsizliğinin önüne geçmek için çalışmalarını ...

Türk hava sahasından 27 saniyede bir uçak geçti!
  • 07.05.2021 16:25

Türk hava sahasından 27 saniyede bir uçak geçti!

Tüm dünyada uçak seferlerinin kısıtlanmasına rağmen bu yılın 4 aylık döneminde T ...

İstanbul'da havalimanı ve otogarlarda tam kapanma öncesi yoğunluk
  • 27.04.2021 15:54

İstanbul'da havalimanı ve otogarlarda tam kapanma öncesi yoğunluk

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki yoğunluk nedeniyle bazı firmalar ek s ...

Bilkent Center'dan Koçtaş hediye çeki kampanyası!
  • 16.03.2021 10:51

Bilkent Center'dan Koçtaş hediye çeki kampanyası!

Bilkent Center 16 - 20 Mart tarihleri arasında aynı gün içinde 200 TL ve üzeri a ...

Şimdi Al, Hemen Taşın! Beyaz Park Topkapı'da Büyük Fırsat!
  • 04.02.2021 11:37

Şimdi Al, Hemen Taşın! Beyaz Park Topkapı'da Büyük Fırsat!

Beyaz Park Topkapı'da ''Şimdi Al, Hemen Taşın'' fırsatı. Üstelik yüzde 10 peşin, ...