maritbet girişmaritbet
Re/Max İşimiz Gayrimenkul kitabı yayında!

Re/Max İşimiz Gayrimenkul kitabı yayında!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, gayrimenkul üzerine merak edilen bir çok değerli bilginin yer aldığı "İşimiz Gayrimenkul" isimli ilk kitabını RE/MAX'ın katkılarıyla kaleme aldı ve yayınladı

 

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, gayrimenkul üzerine merak edilen bir çok değerli bilginin yer aldığı "İşimiz Gayrimenkul" isimli ilk kitabını RE/MAX'ın katkılarıyla kaleme aldı ve yayınladı.

RE/MAX girişimciler yetiştirmek ve onlara yol göstermek üzere eğitimlerinin yanı sıra yayınları ile de gayrimenkul sektörüne ilişkin değerli bilgilerin hem tüketicilere hem de sektör temsilcilerine aktarımını sağlıyor. Bu çerçevede yayınlatmaya başladığı kitaplara bir yenisini daha Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz'ın kaleminden İŞİMİZ GAYRİMENKUL ile ekleyen RE/MAX Türkiye, gayrimenkul alım-satımında tüm faydalı bilgilerin tek bir kitapta toplanmasına öncülük etti.

RE/MAX Türkiye tarafından yayınlanacak "Girişimcilik" kitapları serisinin ilk kitabı olan İŞİMİZ GAYRİMENKUL'ün önsözünde; RE/MAX Türkiye Kurucusu ve Genel Müdürü Murat Goldştayn, ülkemizde sektörel bilginin artışına karşın gayrimenkul hukuku ile ilgili pratik bilgi kaynağı olabilecek yayın seçeneklerinin son derece kısıtlı olduğuna dikkat çekerek gayrimenkul sektörünün, profesyonel ve çağdaş ortamın sağlanmasında etkili olabilecek yayınları teşvik etmesini bir zorunluluk kabul ettiklerine değindi.

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, gayrimenkulle ilgili merak edilen hemen hemen her şeyi İŞİMİZ GAYRİMENKUL isimli bu kitapta bir araya topladı. Son çıkarılan yasa ve yönetmelikleri de kapsayan kitap için Ali Güvenç Kiraz şunları dile getirdi; "İlk kez bir hukukçunun kaleminden vatandaşın da anlayabileceği dilde yazılan kitap birçok sorunun cevabını barındırıyor."

Güncel bilgilerin yer aldığı İŞİMİZ GAYRİMENKUL, gündemdeki konular arasında bulunan Kentsel Dönüşüm, 2B, Mütekabiliyet, Borçlar Kanunu ve Tapu gibi konularla ilgili son yasal düzenlemeler ışığında yazılmış bir kitap... Kitapta gayrimenkulle ilgili güncel bilgilerin hepsinin bulunduğunu söyleyen  Avukat Ali Güvenç Kiraz; "Kira ve kamulaştırmadan Kentsel Dönüşüm ve mütekabiliyete, 2B'den Borçlar Kanunu, Tapu ve tasarı halindeki emlakçılık yasasına kadar her şey var. Pratikte de kullanılabilecek bir gayrimenkul kitabı tasarladım. A'dan Z'ye her şey burada var. Bir vatandaş ya da bir gayrimenkul uzmanı merak ettiği birçok sorunun cevabını burada bulabilir" dedi.

Kiraz, kitabın bir diğer özelliğinin ise bünyesinde emsal kararları barındırması olarak gösterdi.  Özellikle yasal süreçteki sorunlarla ilgili daha önce verilmiş emsal kararları da kitaba ekleyen Kiraz, böylece bu sorunların çözümüne ilişkin önemli ipuçları verdiğini söyledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Apartman ve site aidatlarındaki artış neye göre hesaplanır?
  • 25.01.2023 13:24

Apartman ve site aidatlarındaki artış neye göre hesaplanır?

Gayrimenkul hukuku uzmanları ve tüketici dernekleri, apartman ve site aidat raka ...

Atıl gayrimenkuller ekonomiye kazandırılmalı!
  • 19.12.2015 16:08

Atıl gayrimenkuller ekonomiye kazandırılmalı!

AGK Hukuk Bürosu'ndan Ali Güvenç Kiraz, Türkiye'de atıl durumda milyarlarca dola ...

Ali Güvenç Kiraz'ın gözüyle kentsel dönüşüm
  • 16.05.2014 14:16

Ali Güvenç Kiraz'ın gözüyle kentsel dönüşüm

AGK Hukuk Bürosu sahibi Ali Güvenç Kiraz, Anahtar Proje tanıtımında kentsel dönü ...

Çimento neden zamlanıyor?
  • 23.09.2020 10:18

Çimento neden zamlanıyor?

ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çalbıyık, çimentoda yaşanan fiyat artışlarıyla ...

TOKİ, yüzlerce konutu açık satış yöntemiyle satacak
  • 17.03.2020 09:36

TOKİ, yüzlerce konutu açık satış yöntemiyle satacak

Türkiye'nin hemen her yerinde her bütçeye uygun konutlar inşa eden TOKİ, uygun f ...