maritbet girişmaritbet
MIPIM 2017'ye hangi firma, hangi proje ile katılıyor?

MIPIM 2017'ye hangi firma, hangi proje ile katılıyor?

MIPIM’de hem Türkiye’deki emlak fırsatlarını anlatmak hem de kendi projelerini tanıtmak için yer alan şirketler ve şehirler, hazırlıklarını tamamladı.

İşte, MIPIM 2017'ye katılan bazı şirket ve şehirlerin planları… 

•    MENDERES TÜREL – ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI

menderes türel

MIPIM'e Neden Katılıyor: MIPIM'e 3. defa katılmamızın en önemli nedenlerinden birisi, dünyanın en önemli ve prestijli gayrimenkul fuarlarından biri olmasıdır. En önemli hedefimiz, Antalya'yı dünya yatırım sıralamasında üst sıralara taşımaktır. Bu konu aynı zamanda hedeflerimizden birini oluşturmaktadır. Mipim'e katılarak dünyanın ileri gelen yatırımcılarının dikkatlerini Antalya'ya yöneltmeyi amaçlıyoruz. Nitekim Antalya Avrupa ve Akdeniz ‘de en hızlı büyüyen, istikrarlı ve gelişme potansiyeli çok büyük olan, turizmde, tarımda, sanayi ve ticarette büyük fırsatlar sunan şehirlerden biridir. Antalya gelişmekte ve vizyon projeleriyle ön plana çıkmaktadır. Yatırımcılar açısından Antalya son derece cazip bir şehirdir. Çünkü doğası, iklimi, rahat yaşam koşulları, tarihsel ve kültürel zenginlikleriyle birçok alanda iş imkânı ve kaliteli yaşam standartları sunmaktadır. Ayrıca, Hükümetimizin başlattığı bölgesel ölçekli önemli yatırım projeleri arasında Antalya'yı Kapadokya bölgesine bağlayacak hızlı tren, İzmir-Efes bölgesine bağlayacak otoyol gibi projeler de bulunmaktadır.
MIPIM'e Hangi Projelerle Katılıyor: Antalya'nın gündeminde sinema stüdyoları, marinalar, kruvaziyer limanı, safari park ve kentsel dönüşüm gibi son derece önemli projeler bulunuyor. Bunlar içinde Boğaçay Marina, Antalya Film Platosu, Kruvaziyer Liman ve Kentsel Dönüşüm projelerinin hepsi milyar dolarlık projeler olmakla birlikte 2019 yılına kadar tamamlanacaklardır.  Konyaaltı Sahil Yenileme projemiz de çok iddialı bir biçimde dünyanın en güzel plajlarından biri olan Konyaaltı plajımızın çevre düzenlemesinin yeniden planlanacağı çok iddialı bir projedir.

 MIPIM'de tanıtacağımız en önemli proje, şu anda Türkiye'de bir benzeri olmayan müthiş bir kentsel dönüşüm projesi olarak sunacağımız Kepez-Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesidir. Bu proje sosyal dokuyu bozmadan, inanılmaz bir titizlikle hazırlanmış, demokratik bir katılımla ve her aşaması şeffaf bir biçimde gerçekleştirilen, kesintisiz yeşil alanları, akıllı şehir konsepti, örnek gösterilecek sosyokültürel zenginlikleriyle gerçekten çok ilgi çekecek ve bunu hak eden bir projedir. Fuarda ayrıca, Antalya'yı Miami örneği gibi önemli bir kruvaziyer turizm merkezi yapmayı hedeflediğimiz projemiz de tanıtılacak. 

•    SELÇUK AVCI – AVCI ARCHITECTS KURUCU ORTAĞI

selçuk avcı

MIPIM'e Neden Katılıyor:  MIPIM'e ikinci kez katılıyoruz. Şirketimizi, Türkiye'yi de içeren daha geniş bir uluslararası hedef kitleye duyurmamız için doğru zamanın bu olduğunu düşünüyoruz. Mevcutta da uluslararası ölçekte projelere imza atıyoruz ve iş yükümüz Avrupa'dan Afrika'ya ve Ortadoğu'ya kadar çok geniş bir coğrafyada konumlanıyor. MIPIM'e katılmanın, kendimizi daha iyi tanıtmak ve gelecekte bazı ilgi çekici bağlantılar kurmak için doğru bir adım olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda MIPIM'in bizimki gibi uluslararası bir şirket için zorunluluk haline geldiğini düşünüyoruz. En son katılımımız, İtalyan müteahhitimizin bir proje ile Türk piyasasına açılmasıyla sonuçlandı. Bir İngiliz firması olarak İstanbul'da Urbanista adıyla bir yatırım danışmanlığı kurumu açmamızın sebebi de bu gelişme vesilesiyle oldu. Sonrasında İtalyan müteahhit ile yaptığımız proje, mimari işlerimizde kendimizi vitrine çıkaran ve firmamızın şu anki büyüme seviyesine gelmesini sağlayan, Türk müteahhitleriyle yaptığımız daha birçok projeyi de beraberinde getirdi. MIPIM'de vitrine çıkaracağımız ve MIPIM'in doğrudan bir sonucu olan Şölen Çikolata için yaptığımız Balance Güneşli projesi bu gelişmelerin sonucu olarak örneklendirilebilir.

MIPIM'e Hangi Projelerle Katılıyor: Sadece uluslararası profilimizi yansıtan projeleri değil, sürdürülebilirlik alanındaki uzmanlığımızı da vitrine çıkarmayı planlıyoruz. Fuara uluslararası çaptaki projelerimizle katılıyoruz. Bunlardan biri Building Awards tarafından verilen “En İyi Bina Ödülü” başta olmak üzere birçok uluslararası ödüle sahip olan Doğu Avrupa ve Ortadoğu bölgesinde en yüksek puanı olarak LEED Platinum Sertifikası'nı almaya hak kazanan Ankara'daki Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Merkezi Binası. Afrika'ya attığımız imzamız niteliğinde olan ve Afrika'da daha başka işler yapmak için duygumuz ilginin de bir göstergesi olan Kongo Cumhuriyeti'nin Brazzaville bölgesindeki Kongo Kintele Kongre Merkezi projesi tanıtacağımız bir başka proje olacak. Türk tasarım ekibi ve müteahhitlerinin, bu çapta bir projeyi inşaat için hemen hiçbir kaynağı olmayan bir ülkede 18 ay gibi fevkalade kısa bir süre tamamlamasıyla emsalsiz bir projedir. Yine Kongo Cumhuriyeti'nin başkentinin kalbinde olan 150.000 metrekarelik bakanlıklar, şehir oteli ve alışveriş merkezinin imar planını da içeren Brazzaville, Kongo Cumhuriyeti'ndeki Hükümet Merkezi'nin yanı sıra çok katlı bina tasarlama yeteneğimizi vitrine çıkaran Balance Güneşli ile yine tasarım gücümüzü ve müze tecrübemizi ortaya koyan Avrasya Müzesi sergileyeceğimiz projeler arasında yer alıyor.

•    YUDUM BOYTORUN – BOYTORUN ARCHITECTS KURUCU ORTAĞI

yudum boytorun

MIPIM'e Neden Katılıyor: 2008 yılından bu yana MIPIM'in farklı ülkelerdeki organizasyonlarına ziyaretçi olarak katılmakla birlikte, bir stand alanıyla ilk defa içerisinde yer alacağız. Hem biz hem de ekibimiz için çok heyecan verici ve motive edici bir operasyon olduğunu söyleyebilirim. MIPIM, yatırımcıları, geliştiricileri, servis sağlayıcı ve danışmanları aynı çatı altında buluşturması açısından hem biz mimarlar hem de birlikte çalıştığımız ekipler ve firmalar için vazgeçilmez bir organizasyon. 

 MIPIM, uluslararası platformda yapım aşamasında ya da yapımı tamamlanmış onlarca projeyi inceleme, satış-pazarlama ayaklarını çok kısa bir süre içerisinde gözlemleme, farklı bakış açılarını değerlendirme imkanı tanıdığı için çok önemli. Öte yandan, MIPIM'i uluslararası belediyelerin ve özel işbirlikleri ile bu oluşumların mimar ve şehir plancılarla kurdukları sağlıklı işbirliğine tanık olma anlamında da ayrıca çok önemsiyoruz. Daha önceki ziyaretlerimizde o dönemde üzerinde çalıştığımız projelerimizle farklı firmalarla görüşme fırsatı bulduk. Öğrenci evleri projeleri özelinde yeni işbirlikleri sağlama fırsatı elde ettik. Bu açıdan da MIPIM'i önemli bir platform olarak değerlendiriyoruz.

MIPIM'e Hangi Projelerle Katılıyor: Bu yıl MIPIM'de son bir-iki senedir üzerinde çalıştığımız ofis, otel, yurt ve yeni tamamlanmış bir konut projesi ve genel anlamda da Boytorun Architects olarak verdiğimiz hizmetlerin kapsamını anlatmayı düşünüyoruz.

•    DORUK ÇELEN – ÇELEN GROUP GENEL MÜDÜRÜ 

 MIPIM'e Neden Katılıyor: MIPIM'e 1993 yılından beri katılmaktayız. Çünkü, uluslararası iş yapabilirliğe sahip olmak açısından katılımda bulunmanın ve dünyadaki trendleri takip etmenin önemli olduğuna inanmaktayız. 
 MIPIM'e Hangi Projelerle Katılıyor: Türkiye ekonomisine de değer katacağını öngördüğümüz yatırım fırsatlarını yatırımcılara anlatabilmeyi amaçlamaktayız. Bu bağlamda kurumumuzdan çok ülkemizi tanıtmaya ve yatırım fırsatlarını tanımlamaya önem vereceğiz. 

•    KAYHAN ÇAKAREL – EFEKTA MİMARLIK KURUCUSU

kayhan çakarel

MIPIM'e Neden Katılıyor: Uluslararası alanda güçlü bir Türk mimarlık firması olarak hem ülkemizin bu alandaki gücünü yansıtmak hem de üstlendiğimiz uluslararası projelerle firmamızın bu alandaki yeterliliğini kanıtlayıp pazar payımızı genişletmek hedefiyle MIPIM'e son beş yıldır katılıyoruz.  MIPIM'in yurtiçinde tanınırlığımızın artmasında katkısı oldu. 

MIPIM'e Hangi Projelerle Katılıyor: Bu yıl MIPIM'de 2016 yılı içinde yaptığımız güncel projelerin sunumunu yapmayı planlıyoruz.  MIPIM'de sunacağımız projeler kentsel dönüşüm, kültür-sanat ve turizm kategorilerinden oluşuyor. Son dönemde kültürel yapılar başlığı altında Gaziantep Panorama Müzesi, Çankırı Bilim ve Düşünme Müzesi, Manisa Anemon Müzesi, Turizm alanında Mali'de Sheraton Otel, Kentsel Dönüşüm projeleri başlığında İstanbul'da Fikirtepe ve Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projeleri kapsamında farklı adalarda karma kullanım, ticaret ve konut projeleri geliştirdik. Tüm projeler bulundukları çevreye katma değer sağlamış, nitelikli ve özgün projelerdir.

•    KAZIM KÖSEOĞLU – ESAS GAYRİMENKUL CEO'SU

kazım köseoğlu

MIPIM'e Neden Katılıyor: Gerek ülkemizi temsil etmek gerekse yurtdışındaki fırsatları değerlendirmek adına Fransa'da düzenlenecek olan dünyanın en büyük ve en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM'e üçüncü kez katılıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Dünyanın emlak pazarı kabul edilen MIPIM, tüm emlak sektörlerinden en etkili oyuncuları bir araya getiriyor ve bu sayede dünya genelinde çok sayıda projeye ve sermaye kaynağına rakipsiz erişim imkânı sunuyor. Gayrimenkul sektörünü, ortak bir alanda dünyaya tanıtıyor olmak hem Esas Gayrimenkul olarak bizler için, hem de gayrimenkul sektörü açısından çok önemli.

MIPIM'e Hangi Projelerle Katılıyor: Yurtiçinde ve yurt dışında ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul olarak; potansiyel taşıyan illerimize yatırım yapmaya önem veriyoruz. Türkiye'de 4 alışveriş merkezi, 3 ofis ve 1 hastane ve Balıkesir, Adana ve Lüleburgaz'da inşaat aşamasında olan 3 alışveriş merkezi yatırımımız bulunuyor.  MIPIM'de tüm projelerimizin yanı sıra inşaat aşamasında olan bu projelerimizi ön plana çıkarmayı hedefliyoruz.  İnşaat aşamasında olan 3 AVM projemizden Esas 10 Burda 100 milyon USD toplam yatırım miktarı, 42 bin metrekara kiralanabilir alanı ve yaklaşık 1.500 kişiye doğrudan istihdam sağlayacak. Esas 01 Burda 150 milyon USD toplam yatırım miktarı, 60 bin metrekare kiralanabilir alanı ve 2500 araç kapasitesiyle 1800-2000 kişiye doğrudan istihdam sağlayacak. Esas 39 Burda ise 50 milyon USD toplam yatırım miktarı, 30 bin metrekare kiralanabilir alanı ve 600 araç kapasitesiyle 850 kişiye doğrudan istihdam sağlayacak.

Yatırımları yapılmış olan bu 3 AVM'mizi 2018 yılında açmayı hedefliyoruz. AVM yatırımı gerçekleştireceğimiz şehirlerde üniversite olmasına önem veriyoruz. Aynı zamanda AVM'nin belli bir büyüklükte olmasına, doğru kiralama ve yönetme imkanı sunmasına dikkat ediyoruz. 

Yurt dışında da yatırımlarına aktif bir şekilde devam eden bir firma olarak İngiltere'de toplamda 6 adet alışveriş merkezi ve 11 adet ofis binası; New York Manhattan'da da 1 adet otel, 2 adet ofis binası projemiz öne çıkıyor. İngiltere'de toplamda 350 bin metrekarelik bir kiralanabilir alanı ortaklarımız ile yönetiyoruz. 

•    EBRU ÖZ – LAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ebru öz

MIPIM'e Neden Katılıyor: 2012-2014 yıllarında ziyaretçi olarak, 2015 ve 2016 yıllarında da stant açarak temsil edildiğimiz,  MIPIM, başta Avrupa olmak üzere küresel anlamda gayrimenkul sektörüne yön veren bir etkinliktir. Bu etkinlikte yer almak, şirketimizin bilinirliğinin artması ve yurtiçi ve yurtdışından yeni bağlantılar kurulması ve işbirliği anlaşmaları yapılması açısından son derece olumlu etkiler sağlamıştır.
MIPIM'e Hangi Projelerle Katılıyor: Gayrimenkul değerleme hizmetlerimizin yanı sıra son yıllarda Kentsel dönüşüm alanında da önemli çalışmalar yaptık. MIPIM'de bu çalışmalarımızla ilgili bilgi verebiliriz. 

•    ERKAN ÖZBER – PROPLAN PROJE  İŞ GELİŞTİRME DİREKTÖRÜ: 

erkan özber

MIPIM'e Neden Katılıyor:  Bu yıl 8. kez katılacağımız MIPIM gibi bir organizasyonda yer almak, aslında çok büyük bir sorumluluğu da beraberinde getiriyor. Bir taraftan Türkiye'nin uluslararası pazarda proje yönetimi adına gerçekleştirdiği başarıları ve iş yapabilme gücünü tanıtırken, diğer taraftan Türkiye sınırları içinde hayata geçirdiğiniz büyük uzmanlık gerektiren projelerinizin güçlü yatırımcı portföyünü de yanınızda getiriyorsunuz.  Büyük başarılarla çıktığımız yolda, verdiğimiz proje yönetimi hizmetini ihraç etme hedefi ile yaptığımız çalışmalarda belli bir yere geldiğimizi görüyoruz. Henüz yolun başında olmakla beraber, yurtiçi ve yurtdışı mecrada tanıtım adına çok faydası olduğuna inandığımız MIPIM Fuarı katılımlarımız ile bu hedef doğrultusunda ülkemiz adına var gücümüzle çalışıyoruz.

MIPIM'e Hangi Projelerle Katılıyor:  2016 sonu itibariyle kurulduğumuz günden bugüne yönettiği miz ve proje alanı toplam 13 milyon metrekareye ulaşan, aralarında İstanbul Uluslararası Finans  Merkezi, Vodafone Arena, Bakü Havalimanı gibi projelerin yer aldığı  Kentsel dönüşüm, A+ Konut, alışveriş merkezi, karma yapılar, havalimanı, metro, otel, endüstriyel tesisler, marinalar, spor kompleksleri, fuar ve kongre merkezleri, eğitim tesisleri gibi projelerde “Proje ve Yapım Yönetimi” alanında verdiğimiz hizmetlerle MIPIM'de yer alıyoruz. 

•    SABRİ PAŞAYİĞİT – SABRİ PAŞAYİĞİT MİMARLIK KURUCU ORTAĞI

sabri paşayiğit

MIPIM'e Neden Katılıyor:  Bu yıl 3. kez katılacağımız MIPIM, bizim gibi büyük ölçekli projelerde özelleşmiş ve hızlı büyüyen bir portfolyoya sahip bir ofisin takip ettiği fuarların başında geliyor. 2015'ten beri yer aldığımız MIPIM Fuarı'nda bu nedenle artık her sene yer almayı hedefliyoruz. Ayrıca,  ülkemizi orada en iyi şekilde temsil edebilmek ve ülkemizdeki pek çok mimarlık ofisine, bu fuara katılabilmek için örnek olabilmeyi hedefliyoruz. Fuarda olmak, projelerimizi ve başarılarımızı tüm dünyaya tanıtmak ve ofisimizin küresel network'ünü geliştirmek açısından da oldukça önemli. MIPIM, bize çok şey katıyor. Mesela, MIPIM 2016'da, önümüzdeki 10 yıl içinde mimarinin tamamen teknolojiye dayalı olarak gelişeceğinin sinyallerini almıştık. Geçen seneki teknoloji temalı fuarın bize en büyük katkılarından biri, bu sene mimari program ve kişisel eğitimler verdiğimiz SP Academy'i kurmak için fikren ön ayak olmasıdır. 

MIPIM'e Hangi Projelerle Katılıyor:  Bu sene MIPIM Awards'a üç projemiz ve iki büyük yatırımcımız ile katılıyoruz. Artaş İnşaat ile birlikte imza attığımız Avrupa Office projemiz Ataşehir'de yükseliyor. Ekim 2016'da inşaatına başlanan ve 2017 içinde tamamlanacak proje ile ofis kavramına yepyeni bir anlam kazandırmayı, içinde çalışmaktan mutluluk duyacağmız yaşam alanları haline getirmeyi hedefledik. Emlak Konut ile birlikte imza attığımız ve inşasına Mart 2017'de başlanması planlanan iki projemiz de bu sene MIPIM'de bizimle olacak. Bunlardan ilki, Balıkesir Burhaniye'de Ege'nin zeytin ağaçlarından ilhamını olan ve topogrofyaya, doğanın bir parçası gibi oturan projemiz. Projedeki başta konut yapıları olmak üzere tüm ticari ve sosyal fonksiyonlardaki birimler, yeşil omurga ile bütünleşik biçimde Ege Sahili'ne kadar uzanıyor. Diğer projemiz ise Ankara Çankaya'nın Mühye Köyü'nde yükseliyor. Doğayı kendisine değil, kendisini doğaya uyduran bu projede yeşil alanların yanı sıra eğitim kurumu, dini yapılar, kültürel alanlar, günübirlik tesisler ve ticari alanlar ile birlikte kamusal alanların da oldukça fazla olduğu, doğayı ve insanı ortak noktada buluşturuyoruz.  

•    MELKAN GÜRSEL -  TABANLIOĞLU MİMARLIK ORTAĞI

melkan gürsel

MIPIM'e Neden Katılıyor: 10 yıldan fazla zamandır izleyici olarak, yarışmalarla ya da konferans davetlisi olarak MIPIM bünyesinde gerçekleşen çeşitli organizayonlarda yer alıyoruz. 2013 yılından bu yana fuara direkt katılıyoruz. Bu yıl 4. defa katılmış olacağız. 

MIPIM bina, teknoloji ve yaklaşımlar olarak en yeni gelişmeleri izleyebildiğiniz, birçok özgün projenin mimarı ve yatırımcısıyla karşılaştığınız bir platform. Bu çerçevede gerçekleşen ilgili organizayonların malzemeden tasarım trendlerine, verimli bir bilgi edinme ve rastlaşma ortamı olarak küresel anlamda önemli bir yeri var. 
MIPIM'de Hangi Projelerle Yer Alıyor: Projelerimizi ve yaklaşımımızı ifade etmek, hedeflediğimiz mecralarda yer almak açısından Avrupa'nın merkezinde gerçekleşen uluslararası bir toplantı olan MIPIM'in doğal bir akış sunduğunu düşünüyoruz. Yine kültür yapıları ve karma projeler başta olmak üzere farklı ölçeklerde ve coğrafyalarda sürdürdüğümüz ve yakın zamanda tamamlanmış olan İstanbul, Ankara, Ortadoğu ve ABD'de devam eden projelerimizle MIPIM'in gündeminde yer almayı planlıyoruz. 
 
•    MAKBULE YÖNEL MAYA  - TSKB GAYRİMENKUL DEĞERLEME GN. MÜDÜRÜ

makbule yönel maya

MIPIM'e Neden Katılıyor: Mipim fuarına 2017 yılında 5. kez katılmış olacağız. Fuara şirketimizi ve hizmetlerimizi daha geniş kitlelere duyurmak ve müşteri portföyümüzü genişletmek amacıyla katılıyoruz.  Bu sebeple özel hazırlıklar yaparak fuara katılım sağlıyor ve müşterilerimiz ile fuar esnasında gerek standımızda gerekse organize ettiğimiz toplantılar ile iletişim olanağı sağlıyoruz. Bu noktadaki en önemli hedefimiz ise katılımlarımızda belirli bir sürdürülebilirliği yakalamak…

Fuar öncesinde bizden hizmet alabilecek firmalar ile iletişime geçip toplantılar organize ediyoruz. Fuar'da tanışıp daha sonra çalışma gerçekleştirdiğimiz, çalışmaya halen devam ettiğimiz müşterilerimiz mevcut… Ayrıca diğer firmalar ve projeler hakkında bilgi alıp kendi gelişimimiz için de kullanmaktayız. Dünya'da olan biteni öğrenmek için çok faydalı bir ortam olduğu kanaatindeyim. Ülkemizin dünyaya tanıtmak ve yabancıların ilgisinin devamı ve en önemlisi sürdürülebilir büyüme için bu tarz organizasyonlara devamlı katılım sağlanması görüşündeyiz. Daha çok tanıtım ve daha çok proje ve hizmetler ile kendimizi iyi anlatabiliriz.  Bu tür fuarlarda ülkelerden çok şehirlerin öne çıktığını dikkate alırsak, şehirlerimizin markalaşması ve tanıtımları adına sürdürülebilir aksiyonların bu tarz fuarlar için organize edilmesinin çok daha faydalı olacağı kanaatindeyim.
MIPIM'de Hangi Projelerle Yer Alıyor:  Bizim ürünümüz raporlarımız, dolayısı ile raporlarımızı ve yaptığımız önemli işleri diğer firmalara ve temsilcilerine aktararak ürettiğimiz hizmetin geliştiriciye katkısını ve raporların kullanım alanlarını anlatıyoruz. Bunun yanında, çalışmalarımızın sonucunda aslında onlara yatırım kararlarını verme aşamalarında sağladığımız faydaları da örnekler ile aktarıyoruz. Örneğin, konut ve ticari gayrimenkul geliştirmesi yapan bir firma ile tanışmamız sonrasında kendilerinin bir projesi için fizibilite çalışmamız olmuştu ve gerçekleşecek olan projede bizim de önemli bir katkımız oldu. Sadece özel sektör ile değil, kamu ve belediyeler ile de güzel bir işbirlikteliğimiz var, bunun sonucunda da daha çok insana ve daha çok projeye dokunma şansı yakalayabiliyoruz. Bizim açımızdan da hem şirketimizin gelişmesi hem de piyasa gerçekleşmeleri/gelişmeleri konusunda ilerleme sağlamış oluyoruz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi MIPIM'de En İyi Sağlık Kompleksi Ödülü’nü aldı
  • 22.03.2022 15:48

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi MIPIM'de En İyi Sağlık Kompleksi Ödülü’nü aldı

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Uluslararası Gayrimenkul Fuarı (MIPIM) ...

Mehmet Urcu, MIPIM'de ekibimize Antalya projelerini tanıttı
  • 16.03.2017 19:03

Mehmet Urcu, MIPIM'de ekibimize Antalya projelerini tanıttı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Urcu, MIPIM Fuarı'nda Emla ...

Serdar Serdaroğlu MIPIM'de Kepez projesini anlattı
  • 16.03.2017 18:34

Serdar Serdaroğlu MIPIM'de Kepez projesini anlattı

Sampaş Kentsel Dönüşüm Direktü Serdar Serdaroğlu, MIPIM Fuarı'nda Emlaktasondaki ...

3. Havalimanı maketi MIPIM'de göz aldı
  • 16.03.2017 16:18

3. Havalimanı maketi MIPIM'de göz aldı

İstanbul'un dev projelerinin yer aldığı MIPIM Fuarı'ndaki İstanbul Çadırı'nda, 3 ...

TSKB, 15. kuruluş yıl dönümünü MIPIM’de kutladı
  • 16.03.2017 16:10

TSKB, 15. kuruluş yıl dönümünü MIPIM’de kutladı

TSKB Genel Müdürü Suat İnce ve TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Y ...