maritbet girişmaritbet
MarQet danışmanlığıyla lüks konut projeleri hayat buluyor!

MarQet danışmanlığıyla lüks konut projeleri hayat buluyor!

MarQet özellikle lüks konut projelerini gerçekleştirmek isteyen bireysel ve kurumsal müşterilere danışmanlık sunmak amacıyla Müge Büyükyılmaz tarafından 2011 yılında kuruldu

 

MarQet özellikle lüks konut projelerini gerçekleştirmek isteyen bireysel ve kurumsal müşterilere danışmanlık sunmak amacıyla Müge Büyükyılmaz tarafından 2011 yılında kurulmuştur. Son 10 yılda Türkiye'nin lokomotif sektörleri arasında yer alan gayrimenkul sektörünün büyük gelişmeler yaşaması, özellikle İstanbul'un dört bir yanında pek çok yeni konut, ofis, AVM projelerinin geliştirilmeye başlanması ve bu gelişmelerin hala devam ediyor olması MarQet'in kurulmasına zemin oluşturmuştur. MarQet, projenin inşaat öncesi konseptini inceleyip maddi ve manevi kazanımlarını maksimize ederek yaşam hikâyesi tasarlamak konusunda uzmanlaşmış bir danışmanlık firmadır.

MarQetuzmanlık alanları…

MarQetProje Pazarlama ve satış, seçkin konut projelerinin pazarlama ve satışfaaliyetleri ile A+ hazır gayrimenkullerin alımı, satımı, kiralaması alanında uzmanlaşmış tam kapsamlı hizmet veren bir danışmanlık firmasıdır.MarQet yapılması planlanan konut projelerinin pazarlama ve satış stratejileri veya mevcut planların gözden geçirilip gerekli durumlarda proje revizyon tavsiyelerinden, satış kampanyalarının yönetilmesine kadar tüm süreçlerde danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. MarQet ayrıca lüks konut projelerinin pazarlanması ve satışı için satış ofisi kurulumu yapıp kendi ekibi ile birlikte pazarlama ve satış stratejileri oluşturarak satış yönetimi hizmeti vermektedir.

MarQet'in hizmet verdiği bir diğer konu ise 2. el lüks konutların satış ve kiralamasıdır. Yabancının mülk edinmesinin önünü açan yeni yasanın kabul edilmesi ile beraber MarQet yabancı yatırımcılara ve ayrıca Türk müşterilere lüks gayrimenkul sunup bu gayrimenkullerin satışı veya kiralanması ile alakalı tüm süreçleri yönetmektedir.

MarQet'i öne çıkaran noktalar…

MarQet, en lüks gayrimenkulleri temsil eden 85 ülkedeki gayrimenkul profesyonellerinin oluşturduğu Who'sWho in Luxury Real Estate/Luxury RealEstate.com networkünde Türkiye'den kabul edilen tek firmadır. MarQet'inportföyündeki tüm lüks konutlar 85 ülkedeki yabancı müşterilere açık durumdadır. Ayrıca dünyaca ünlü Dubai'liDamacProperties firmasının da Türkiye'deki tek temsilcisidir. Arap ülkelerinden İstanbul'a yabancı müşteri getirildiğigibi, buradan da oraya Türk müşteri yollanmaktadır.

MarQet'in kapsamlı hizmet alanları…

Lüks projelerin satışı da dâhil olmak üzere tüm süreçlerini bizzat yöneten MarQet,bu projelere kaç oda, salon, ürün geliştireceğinizi, hangi fiyata ve kime satacağınızı, projede kullanacağınız malzeme çeşitlerinin seçimi, müşteriye ulaşacağımız doğru kanalları, banka kredi koşullarının sağlanması, satış ofisinin kurulumu, satış ekibinin eğitimi gibi gerekli tüm hizmetleri barındırıyor. MarQetbünyesinde isteyen müşterilere PR danışmanlığı hizmeti de sunuluyor. Bu konu da çözüm ortağı olarak özellikle inşaat sektöründe oldukça deneyimli bir firma olan Banu Ergin PR'dan destek alınıyor.

MarQet tarafından pazarlama ve satışı yapılan bazı projeler

Elit Residence, İstanbul İstanbul, İstanbul Zen, Ev İdea, İstanbul Bis, Kent Optimum Zekeriyaköy, Alya Konakları, Göçek Bayview Villaları, Alaçatı Zeytinlik Evleri, Çamlıca+210, Keten projeleri, L'ist İstinye Suites, Maritza İstinye, Maçka Suites 'dir.Toplam alanı 400,000 m2'den büyük ve değeri 600 milyon $ olan 14'ü aşkın seçkin projenin pazarlama ve satışfaaliyetleri de MarQet tarafından gerçekleştirilmiştir.

MarQet kurucusu Müge Büyükyılmaz hakkında:

2007-2011 yılları arasında baş yatırımcısı Merill Lynch ve 14 uluslararası yatırımcısı olan bir fonu yöneten Krea Grup'ta pazarlama ve satış¸ müdürü olarak görev alan Müge Büyükyılmaz, Krea Grup öncesinde ise 2002-2006 yılları arasında YapıKredi Bankası ve Koray Grubu'nun ortak girişimi olan Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda pazarlama ve satış müdürü olarak görev yaptı…  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

MarQet danışmanlığıyla lüks konut projeleri hayat buluyor!
  • 17.12.2012 13:23

MarQet danışmanlığıyla lüks konut projeleri hayat buluyor!

MarQet özellikle lüks konut projelerini gerçekleştirmek isteyen bireysel ve kuru ...

Marqet, lüks projelerin tüm sürecini kalitesiyle yönetiyor!
  • 07.12.2012 13:45

Marqet, lüks projelerin tüm sürecini kalitesiyle yönetiyor!

Marqet, gayrimenkul projelerinde bireysel ve kurumsal müşterilere danışmanlık hi ...

Müge Büyükyılmaz: Yabancı yatırımcılar alışveriş merkezlerine yakın olmak istiyorlar!
  • 04.10.2012 11:54

Müge Büyükyılmaz: Yabancı yatırımcılar alışveriş merkezlerine yakın olmak istiyorlar!

MarQet Satış ve Pazarlama Müdürü Müge Büyükyılmaz, Dubai'de Emlaktasondakika.com ...