maritbet girişmaritbet
Londra’daki P&G Aile Evi’nde olimpiyat sporcularının anneleri ağırlanacak!

Londra’daki P&G Aile Evi’nde olimpiyat sporcularının anneleri ağırlanacak!

Olimpiyat Sporcuları’nın anneleri, Londra’daki P&G Aile Evi’nde kendi evlerinin konforunu yaşayacak

Londra 2012 Olimpiyat Oyunları'na katılan 10.000'den fazla Olimpiyat Sporcusu'nun annelerine ve ailelerine hizmet vermek üzere özel olarak tasarlanan P&G Aile Evi açıldı. "Annelerin Londra'daki evi" olarak hizmet verecek olan P&G Aile Evi'nin ağırlayacağı isimler arasında, Milli Badmintocu Neslihan Yiğit'in annesi Hürü Yiğit, Milli Atlet Nevin Yanıt'ın annesi Semire Yanıt ve Milli Güreşçi Rıza Kayaalp'in annesi Sevgi Kayaalp ve aileleri yer alıyor. 

Ariel, Prima ve Gillette gibi markaları bünyesinde barındıran Olimpiyat Oyunları Global Partneri Procter & Gamble, Londra'daki Olimpiyat Sporcuları'nın annelerini ve ailelerini ağırlamak üzere P&G Aile Evi'ni hizmete açtı. Londra 2012 Olimpiyat Oyunları için hazırlanan "annelerin Londra'daki evi", dünyanın dört bir yanından gelen Olimpiyat Sporcuları'nın anneleri ve aileleri için, çocukları Olimpiyat Oyunları'nda yarışırken, dinlenip rahatlayabilecekleri ve birlikte olabilecekleri bir mekân olarak tasarlandı.
 
P&G Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Robert McDonald, "Londra 2012 Olimpiyat Oyunları sırasında 150'den fazla sporcuya P&G markaları aracılığıyla destek vereceğiz" dedi ve şunları söyledi: "P&G her sporcunun arkasındaki gizli kahramana, yani annesine hizmet verecek. Annelere ve ailelere hizmet vermek 175 yıldır bizim işimiz. Bizim amaçlarımızla çok iyi örtüşen bu kampanya, tarihimizdeki en büyük ve en bütünsel kampanya özelliğini taşıyor.”
 
Türkiye'den sporcu anneleri de P&G Aile Evi'nde ağırlanacak
 
P&G Aile Evi'nin ağırlayacağı isimler arasında, Milli Badmintocu Neslihan Yiğit'in annesi Hürü Yiğit, Milli Atlet Nevin Yanıt'ın annesi Semire Yanıt ve Milli Güreşçi Rıza Kayaalp'in annesi Sevgi Kayaalp ve aileleri yer alıyor. Açılış töreninde konuşan P&G Global Marka Geliştirme Yetkilisi Marc Pritchard ise Londra'da neden P&G Aile Evi kurdukları ile ilgili şunları söyledi: "Vancouver 2010 Olimpiyat Oyunları sırasında dünyanın faklı yerlerinden gelen annelerin ve ailelerinin oyunlar süresince dinlenip birlikte olabilecekleri bir yer yoktu. Londra'da hizmete açtığımız P&G Aile Evi, annelere ve ailelere ev konforu sunmak üzere tasarlandı. Bu evde annelere özel güzellik bakımlarının yanı sıra Prima Oyun Odası ve Ariel çamaşır yıkama hizmetleri sunuluyor. P&G Aile Evi'nde ayrıca TV izleme ve yemek hizmetlerinin yanı sıra ailelerin evlerindeki sevdikleriyle iletişimlerini sürdürebilmeleri için internet erişim olanakları bulunuyor.
 
P&G Teşekkürler Anne Kampanyasının içeriğinin tam listesi ve ayrıntılı bilgi, fotoğraflar ve videolar için www.PGThankYouMomMediaCenter.com adresini ziyaret edin.
 
P&G Olimpiyat Oyunları Sponsorluğu Hakkında
 
Prima, Ariel, Gilette, Duracell ve Head & Shoulders gibi markaların yaratıcısı P&G, daha fazla yaşamı iyileştirmek için 2010'da Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) ile 10 yıllık bir işbirliği anlaşması imzalayarak Olimpiyat Oyunları'nın sponsoru oldu. P&G'nin Olimpiyat Oyunları sponsorluğu iki temel dinamik üzerine kurulu: Birincisi dünya çapında 150'den fazla sporcuya sponsor olmak; ikincisi ise “Annelerin Gururlu Sponsoru” kapsamında yürütülen “Teşekkürler Anne” kampanyası ile sporcu annelerine ve tüm annelere destek sağlamak. 
 
P&G Türkiye Hakkında
 
P&G, kaliteli ve güvenilir markalarıyla 180'den fazla ülkede yaklaşık 4.4 milyar insanın yaşamına dokunuyor. 1987 yılından beri faaliyette olan P&G Türkiye; Kafkasya ve Orta Asya Cumhuriyetlerinin de bölge merkezi konumunda. Alo®, Ariel®, Ace®, Orkid®, Fairy®, Prima®, Pantene®, Head & Shoulders®, Blendax®, Rejoice®, Koleston®, Ipana®, Oral-B®, Max Factor®, Olay®, Duracell®, Gillette® ve Braun® gibi pek çok lider markayı çatısı altında toplayan P&G ve markaları ile ilgili son gelişmelere ve daha detaylı bilgiye ulaşmak için http://www.pg.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşte Avrupa'nın en büyük altyapı projesi!
  • 11.06.2015 10:48

İşte Avrupa'nın en büyük altyapı projesi!

İngiltere’nin başkenti Londra'nın taşımacılık sistemini rahatlatmak için hayata ...

Altın kaplama bagaj arabası hizmetinizde!
  • 05.06.2015 11:27

Altın kaplama bagaj arabası hizmetinizde!

Londra’daki Heathrow Havalimanı’nda bulunan ‘Kraliçe Terminali’nde altın kaplam ...

Londra'nın en dar evi 8 milyon liraya satılıyor!
  • 08.02.2021 10:25

Londra'nın en dar evi 8 milyon liraya satılıyor!

İngiltere'nin başkenti Londra'da eni yaklaşık 1.6 metre olan 3 katlı ev satışa ç ...

Armani Casa Londra'dan iç mekan önerileri
  • 29.09.2020 11:06

Armani Casa Londra'dan iç mekan önerileri

Armani Casa Londra'dan kareler. ...

2.3 metre genişliğinde, 5.3 milyon TL değerinde ev!
  • 12.02.2018 16:58

2.3 metre genişliğinde, 5.3 milyon TL değerinde ev!

Londra'da bulunan 2.3 metre genişliğindeki ev, 3 katlı ve 98 metrekarelik bir ya ...

Hariri'nin evindeki eşyalar açık artırmada!
  • 29.06.2015 16:34

Hariri'nin evindeki eşyalar açık artırmada!

Lübnan'ın eski Başbakanı Refik Hariri'nin Londra'daki evi 3 yıl önce 300 milyon ...