maritbet girişmaritbet
Konutta yeni pazarlama aracı ne?

Konutta yeni pazarlama aracı ne?

Konut üreticileri markalaşma ve satışlarda kendilerine etkili bir pazarlama aracı buldu

Konut üreticileri markalaşma ve satışlarda: kendilerine etkili bir pazarlama aracı buldu.

Diziler ve sinemalar yeni konut pazarlama aracı oldu. Bazı Türk TV dizileri ve sinema filmleri yurtdışında bile geniş izleyici kitlesine ulaşınca, bu filmlere sponsor olan ya da filmlerde örnek dairesini kullandırarak destek veren markalı konut firmaları, hem satışlarını artırıyor hem marka tanınırlığını yükseltiyor.

Kurtlar Vadisi'nin sponsoru Ukra İnşaat'm CEO'su Kürşat Tuncel, Türk dizi ve filmlerinin Ortadoğu'da yakından takip edildiğini, bu nedenle Kuveyt'e bir acente ile çalıştıklarını belirterek, "Filmin orda yayınlanmasıyla Hane Plus ve Ukra City'den bir ayda 40, iki ayda ise toplam 50'nin üzerinde daire satışı yapak" dedi.

Toskana Vadisi Evleri'ni yapan Emaar Türkiye'nin Genel Müdür Yardımcısı Ümit Türüdü Şen, 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde Reşat Yaşaran, Erdoğan Yaşaran ve Vural Namlı'nın yaşadığı villaların kendi örnek villaları olduğunu belirtti. Şen, "Dizideki evlerin Toskana Vadisi'nde olduğunu bilmeden gelenler, mutfağından bile hatırlıyor. Ziyaretçi sayımız artıyor" dedi.
Özyurtlar Başkanı Tamer Özyurt ise, inşaat sektörünün son 3 yıl öncesine kadar medyayı bu kadar kullanmadığını, oysa marka olmanın yolunun medyadan geçtiğini söyledi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz