maritbet girişmaritbet
Kayseri’deki Zirve'yi bu ekrandan izleyin

Kayseri’deki Zirve'yi bu ekrandan izleyin

Gayrimenkul ve inşaat dünyasının bir numaralı haber sitesi emlaktasondakika.com, Kayseri’deki 6. Gelişen Kentler Zirvesi’ni canlı olarak yayınlayacak

GYODER ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 4-5 Eylül 2014 tarihlerinde düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi'nin tamamını emlaktasondakika.com canlı olarak yayınlayacak. Haziran ayında İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Milliyet Gazetesi işbirliği ile düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi'ni de canlı olarak yayınlayan site, başarısını yeni bir halka daha ekliyor.

Zirve öncesi Kayseri'de kamp kurmayı planlayan emlaktasondakika.com, yapacağı yayınlar ve röpotajlar ile Kayseri'nin inşat sektöründeki önemine vurgu yapacak. Gelişmekte olan küçük ve orta ölçekteki firmaları sektöre kazandırmak istediklerini belirten emlaktasondakika.com Haber Koordinatörü Hüseyin Belibağlı, yaptığı açıklamada sektörü ilgilendiren her şeyin kendi radarlarında olduğuna vurgu yaptı. Emlak ve gayrimenkul haberciliğinin daha farklı firmalara açılması gerektiğinden söz eden Belibağlı, “Kurum olarak sektörün her alanına ulaşıyoruz. İmar durumları, ihaleler, yeni proje, arsa satışları, kanuni değişiklikler, dekorasyon, inşaat malzemesi, mimari… gibi konular inşaatı ne kadar ilgilendiriyorsa bizim de o kadar takibimiz altında. Dinamik ve performansı yüksek bir ekiple dijital mecranın her alanında varlığımızı gösteriyoruz. Görüntülü yayıncılıkta da yapılacak her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Binanın şehre etkisini gündeme getiriyorlar

İnşaatın, kentler üzerindeki etkilerini de gündeme getirmeye dikkat ettiklerinin altını çizen Belibağlı, sözlerini şöyle sürdürdü; “Kentsel dönüşüm projeleri, gelişen kentler zirvesi gibi etkinliklerin yayınlanması verdiğimiz önemin en somut göstergeleri. Bu hamlelerimiz devam edecek. Sektörde ilk naklen yayın aracını sahip olan siteyiz. Bu durum bizi açık ara ile öne taşıyarak verdiğimiz önemi gösteriyor” dedi.

Zirve'de neler olacak?

GYODER'in 6. Gelişen Kentler Zirvesi'nde Kayseri'ye Bakış ve Yatırım Fırsatları, Mevzuattan Üç Gündem - Üç Yorum ile Kayseri'de Ahi Evran Geleneği konuları ele alınırken kentin dünya vizyonuna ulaşmasındaki kilometre taşları tek tek mercek altına alınacak.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılım onaylarının beklendiği Zirve'de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, GYODER Başkanı Aziz Torun ve yönetim kurulu üyeleri ve birçok sektör temsilcisi yer alacak. 

Zirve programı 4 Eylül 2014 Perşembe İstanbul'dan Kayreseri'ye hareketle başlayacak. Erciyes Dağı'nda yenen öğle yemeğinden sonra şehir merkezinde bir tur gerçekleştirilecek ve kentsel dönüşüm alanı olan Sahabiye Mahallesi gezilecek. 5 Eylül 2014 Cuma günü ise tamamen Zirve'ye ayrılacak. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Proje Gezer, Marmara Evleri 4'ü gezdi!
  • 30.01.2019 16:17

Proje Gezer, Marmara Evleri 4'ü gezdi!

Emlaktasondakika.com ve Güncel Proje Bilgileri işbirliğinde hayata geçirilen Pro ...

Emlaktasondakika.com Expo Turkey by Qatar Değerlendirme Oturumu
  • 21.04.2017 20:34

Emlaktasondakika.com Expo Turkey by Qatar Değerlendirme Oturumu

Türkiye'nin gerçek gayrimenkul sitesinin düzenlediği Expo Turkey by Qatar Değerl ...

İsmail Erdem, emlaktasondakika.com'a konuştu!
  • 08.07.2015 12:16

İsmail Erdem, emlaktasondakika.com'a konuştu!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, bölgenin son durumuyla birlikte yapıla ...

Emlaktasondakika.com yenilenen Eyüp Sultan Türbesi'ndeydi!
  • 20.06.2015 20:13

Emlaktasondakika.com yenilenen Eyüp Sultan Türbesi'ndeydi!

Yaklaşık 4 yıl süren restorasyonun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ...

Mustafa Öztürk, emlaktasondakika'ya konuştu!
  • 16.12.2014 13:42

Mustafa Öztürk, emlaktasondakika'ya konuştu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, 2. Kentsel Dönüşüm Zirve ...