maritbet girişmaritbet
Karşıyaka'daki satılık daireler yeni fırsatlar sunuyor

Karşıyaka'daki satılık daireler yeni fırsatlar sunuyor

Karşıyaka emlak yatırımı için İzmir’in her zaman en gözde ilçesi oldu.

Karşıyaka'dan bir satılık daire alma hayali sanırız her İzmirlinin veya İzmir'de gelip yerleşmek isteyenlerin hayallerinde ilk sıraları kaplıyor. Bu yüksek talep Karşıyaka satılık daire ve satılık ev piyasasını da sürekli olarak canlı tutmaya yetiyor. 

Karşıyaka'da en iyi emlak yatırımı nereye, nasıl ve ne zaman yapılır? 

Karşıyaka emlak ve gayrimenkul olarak yeni ve eski gayrimenkullerin bir arada bulunduğu bir ilçedir. Son yıllarda gelişen inşaat arzı ile de yeni bina sayısı artış göstermektedir. Bunun yanında İzmir'in deprem bölgesinde olması sebebi ile eski yıllarda yapılmış binalar için İzmir Belediyesi kentsel dönüşüm programları uygulayacağını açıklamıştır. 20 yaş üstü evlerin yüksek oranda bulunduğu mahallerden başlamak üzere kentsel dönüşüm ilçeye yeni emlak kazandıracaktır. İlk olarak Cumhuriyet, İnönü ve Örnekköy mahallerini kapsayacak programlar revizelerden geçerek uygulama onayı almıştır. Elinde yeterli sermayesi ve kafasında emlak yatırımı düşüncesi yatırımcıların Karşıyaka satılık daire ve satılık ev ilanlarında arama yaparken bu ilçelere öncelik verebilirler. Bu mahallerde kentsel dönüşüm programına dahil alanlarda eski fakat şimdi ucuz olan satılık daireler ve satılık evler kentsel dönüşüm ile orta vadede iyi birer yatırım olacaktır.

Karşıyaka'da yılın dört mevsimi evlerini satıp yine ilçe de olmak isteyen sakinlerinin sürekli canlı tuttuğu bir emlak piyasası da vardır. Ev almak için aceleniz yoksa Karşıyaka emlak ilanlarını sıkı birer takipçisi olarak gönlünüzden geçen muhitte çok uygun fiyatlara ev almanız hayal değildir. Genel olarak ev almak isteyenler için bahar veya sonbahar arasında büyük fırsat farklılıkları olmasa da çeşitli sebeplerden sonbahar döneminde ilçe de satılık daire fiyatların biraz daha yükseldiğini söyleyebiliriz. Tersane bölgesi olarak bilinen Alaybey, İzban'ın ve İzmir tramvayının kesişimi olduğundan beri iyi birer emlak yatırım alanı olmaya başlamıştır. 

Bunun yanında sosyoekonomik durumu İzmir'in diğer yerleşim bölgelerine göre daha iyi olan Karşıyaka bölgeleri, Bostanlı, Mavişehir yapılan AVM'ler, artan ulaşım imkanları ile beraber emlak talebi artışı her zamanki yukarı ivmesini daha da arttırarak sürdürmektedir. Bostanlı ve Mavişehir satılık daire fiyatlarında İzmir'in genel olarak artan emlak fiyatlarına göre dahi çok daha yüksek bir gayrimenkul piyasasının oluştuğunu söyleyebiliriz. Bununla beraber Karşıyaka'da daire almak, ev veya arsa alarak gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin ellerini hızlı tutması gereken bir ilçedir. Çünkü İzmir-İstanbul otoyolunun devreye alınması ile İstanbul'dan gelip Karşıyaka'da satılık daire, satılık villa almak isteyenlerin emlak piyasası talebini yükselttiği görülmektedir. Otoyolun varış noktalarından biri olan Karşıyaka'da şehir dışından gelen yatırımcıların en gözde ilçesi haline gelmiştir.    

Karşıyaka emlak piyasası nasıl takip edilir?

İster İzmirli ister şehir dışından gelmek isteyen emlak yatırımcısı olun, Karşıyaka'da satılık daire arıyorsanız elbette en iyi yardımcınız internet olacaktır. Size tavsiyemiz yüzlerce İzmir emlakçısının aktif üyesi olduğu İzmir kökenli ve daha önemlisi en güncel emlak ilanlarının bulunduğu emlak sitesi olan EmlakSitem.com'a bakmadan satılık daire, satılık ev almanızdır. EmlakSitem.com'un kolay anlaşılır kullanıcı dostu yapısı ile ister mobil cihazlardan ister masaüstü bilgisayarınızdan emlak ilanlarını çok kolay bir şekilde takip edip karşılaştırabilirsiniz. İsterseniz Emlak Sitem mobil uygulamasını da Google Playstore ve App Store'dan indirip her an Karşıyaka satılık daire ve satılık emlak ilanlarını cep telefonunuzdan her an takip edebilirsiniz. Elbette Karşıyaka'da daire satmak isteyen ve emlakçı olmayan bireyler de sistem üzerinden ücretsiz ilan ekleme yaparak istedikleri potansiyel alıcılara çok daha hızlı ulaşabilmektedirler.

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz