maritbet girişmaritbet
Jones Lang LaSalle 5’inci kez “Dünya’nın En Etik Şirketleri” arasında..!

Jones Lang LaSalle 5’inci kez “Dünya’nın En Etik Şirketleri” arasında..!

Gayrimenkul konusunda uzmanlaşmış küresel finansal ve profesyonel hizmet firması olan Jones Lang LaSalle , 5’inci kez “Dünya’nın En Etik Şirketleri” listesinde yerini aldı

Gayrimenkul konusunda uzmanlaşmış küresel finansal ve profesyonel hizmet firması olan Jones Lang LaSalle (NYSE:JLL), Ethisphere Enstitüsü tarafından 2012'nin “Dünyanın En Etik Şirketleri” arasında listelendi.

Jones Lang LaSallebu yılla beraber beşinci kez, iş etiği, kurumsal sosyal sorumluluk,yolsuzlukla mücadele ve sürdürülebilirlik konularında en iyi uygulamalara adanmış uluslararası bir kuruluş olan Ethisphere tarafından listeye alındı.

Şirketle ilgili diğer bir başarı da, Jones Lang LaSalle, İdari Başkan Yardımcısı, Genel Kurul Sekreteri ve Etik Kurulu Başkanı Mark Ohringer'in, 2011'de İş Etiği alanında Dünya'da En Etkili 100 İnsan arasına girmesi oldu.

Ethisphere,Mark Ohringer'ıEtik ve İdare konularında yayınlanan makalelerine ek olarak, Jones Lang LaSalle için yapmış olduğu “Etiksel Çevrede İşyeri Tasarımı ve Uygulamalarının Etkisi" başlıklı çalışmasına istinaden listeye almıştır. Ohringer'ın yapmış olduğu araştırma kapsamında çalışma ortamı etiğini anlattığı videoyaYouTube'dan ulaşabilirsiniz.

Jones Lang LaSalle CEO'su Colin Dyer konuyla ilgili "İş etiğine karşı olan sorumluluğumuz Jones Lang LaSalle'de iş kültürümüzün bir parçasıdır" ve "En kaliteli insanların ve müşterilerin beraber çalışmayı istediği, şirketlerin güven duyduğu bir şirketiz” ifadelerini kullandı. Dyer, “Jones Lang LaSalle'inYönetim ve Global İcra Kurulunu, Dünya genelinde görev yapan Etik Yöneticileri ekibimizi ve tüm çalışanlarımızı bütünlüğü ile her günöne çıkan işlerinden dolayı takdir ediyoruz. Bununla beraber Ohringer'ın yaklaşık on yıldır şirkette etik programları alanında lider rolü dolayısıyla İş Etiğinde En Etkili 100 İnsanlistesine girmiştir.”

Ethisphere adaylığı çerçevesinde  100'den fazla ülke ve 36 farklı sektör  derinlemesine araştırma ve analizler kapsamında değerlendirilmiştir. Dünya'nın En Etik Şirketleri seçim kriterleri arasında metodolojik olarak etik kurallarının gözden geçirilmesi, dava ve nizami ihlal tarihçesi, yatırımların yenilikçi ve sürdürülebilir iş uygulamaları kapsamında değerlendirilmesi, kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarını arttırıcı aktivitelere yer vermek veüst düzey yöneticiler, piyasa aktörleri, tedarikçiler ve müşterileraçısından iş etiğinin değerlendirilmesi yer almaktadır.

Ethisphere İcra Direktörü Alex Brigham, "Her yıl Dünyanın En Etik Şirketleri rekabetinde dikkat çekici şekilde aday yoğunluğu değerlendirmeye alınmaktadır.” dedi. "Bu yılın galipleri,başarılı bir iş modeli için güçlü bir etik programının anahtar bileşen olduğunu bilmektedir ve kendi etik standartlarını değişen düzenleyici çevreye göre devamlı gözden geçirmektedir. Ethisphere2012 yılında Dünyanın En Etik Şirketlerinden biri olan Jones Lang LaSalle'ı tebrik etmektedir."

Metodolojisi hakkında detayları ve 2012 Dünyanın En Etik Şirketleri tam listesine ulaşmakiçin http://ethisphere.com/wme  web sitesine girebilirsiniz. Dünyanın En Etik Şirketleri listesi aynı zamanda Ethisphere dergisinin çeyrek sayısında yer alacak.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

JLL, bir kez daha dünyanın en etik şirketleri arasında
  • 15.03.2016 14:12

JLL, bir kez daha dünyanın en etik şirketleri arasında

JLL, üst üste dokuzuncu kez Ethisphere Enstitüsü tarafından “Dünyanın En Etik Şi ...

Realogy, ikinci kez en etik şirket ödülüne layık görüldü!
  • 18.03.2013 10:50

Realogy, ikinci kez en etik şirket ödülüne layık görüldü!

46 ülkede 625 ofisi ile hizmet veren dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık ...

Jones Lang LaSalle 5’inci kez “Dünya’nın En Etik Şirketleri” arasında..!
  • 21.03.2012 12:37

Jones Lang LaSalle 5’inci kez “Dünya’nın En Etik Şirketleri” arasında..!

Gayrimenkul konusunda uzmanlaşmış küresel finansal ve profesyonel hizmet firması ...

Tekfen OfisPark yüzde 30 prim yaptı
  • 06.12.2011 14:48

Tekfen OfisPark yüzde 30 prim yaptı

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından inşa edilen, Kağıthane'nin ilk kentsel dönüşü ...