maritbet girişmaritbet
İŞTE AĞAOĞLU'NUN SON PROJESİ

İŞTE AĞAOĞLU'NUN SON PROJESİ

My Home Maslak'ta satışı sürdüren Ağaoğlu İnşaat, 4,3 milyar lira gelir beklediği Maslak Ayazağa'da 8 bin konutluk yeni projeye start verecek.

Bugüne kadar 30 bin konut satan, inşaatı devam eden 10 bin konutu ve 30 bin konutluk arsa stoğu bulunan Ağaoğlu inşaat, Maslak Ayazağa'da 8 bin konutluk yeni projesini satışa çıkarmak için gün sayıyor.

Yönetim Kurulu Başkam Ali Ağaoğlu, yeni projede kültür, eğlence, yeme içme ve yaşam alanlarının bir arada olduğu, içinde caddelerin bulunduğu, ses getiren bir yaşam alanı yaratacaklarım ve prim potansiyelinin yüksek olduğunu söyledi.

Trafik rahatlayacak Proje ile Maslak'ta çalışanların Maslak'ta oturmaları, böylece İstanbul'un trafiğine olumlu katkı sağlaması hedefleniyor. Maslak'ı mesai saatleri bitiminde terk edilen bir bölge olmaktan çıkarıp İstanbul'un yaşam alam haline getirmek de planlanıyor. Yeni projede Nişantaşı'nda, Bağdat Caddesinde olduğu gibi İstanbul'un en iyi yemek mekanları projenin içinde yer alacak. 8-9 adet tiyatro ve sinema salonu olacak.

Duvarla çevrilemeyecek Kapalı AVM'lere yer verilmeyen projede, açık sokaklar yapılacak ve cadde mağazacılığının önü açılacak. Projenin etrafı ise duvarlarla çevrilmeyip, güvenlik girişlerde sağlanacak. Yeni yaşam alanında festivaller ve moda gösterilerine de sıkça yer verilecek.

Proje ayrıca Fatih Ormanı ile birleştirilerek, halkın kullanımına açılacak.

Problemi çözerim mahkemelik olmam Bazı şirketlerin avukat ordusu olduğuna vurgu yapan Ali Ağaoğlu, "Benim davalarım bir elin parmağını geçmez.

Dünyada sorunu olmayan inşaat veya bina yoktur. Ama önemli olan hataya her zaman sahip çıkıp onu düzeltmek.
Problemi çözerim mahkemelik olmam. Beni sektörde diğer firmalardan ayrıştıran en önemli özelliğim budur" açıklamasında bulundu.

Bu proje, Emlak Konut GYO ile Ağaoğlu İnşaat arasında, hasılat paylaşımı yöntemiyle gerçekleşecek. Ağaoğlu İnşaat, Emlak GYO'ya 3 milyar 200 milyon lira ödeyecek. Satış geliri yükseldiği takdirde Emlak GYO ayrıca ek prim alacak.

"MÜŞTERİMİ ÜZMEM"

Ataşehir'deki projelerine El Cezire talip oldu. Projeye 3 çanak koymak üzere pren sipte anlaştılar. Ancak daha sonra çanak sayısı 33'e çıktı. İnsan sağlığına zarar vermediğine dair belge getirmelerine rağmen yüksek kazançtan vazgeçen Ağaoğlu, an laşma imzalamadı. Gerekçesini sorduğu muzda ise Ağaoğlu, para kaybetmeyi göze alacağını ama müşterilerini üzecek işlere imza atmayacağını söyledi.

Bugün

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!
  • 29.06.2022 16:41

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!

Son dakika haberine göre Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi, Ataşehir'de özel bir ha ...

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!
  • 23.11.2021 10:34

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!

Üçüncü kez dede olan Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa Çekmeköy’deki projesi Ağao ...

Maslak bölgesinde kiralık daire fiyatları uçtu!
  • 09.08.2021 16:11

Maslak bölgesinde kiralık daire fiyatları uçtu!

Maslak bölgesinde yer alan markalı konut projelerinde kiralık dairelere talep yü ...

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!
  • 10.10.2016 17:33

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!

Ali Ağaoğlu'nun rol aldığı Ağaoğlu Maslak 1453 reklam filmi yayında. Konutların ...