maritbet girişmaritbet
ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı 17-18 Mayıs’ta

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı 17-18 Mayıs’ta

GYODER tarafından geleneksel olarak düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi’nin onbirincisi, bu yıl da ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı ile birlikte 17-18 Mayıs tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek

GYODER tarafından geleneksel olarak düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'nin onbirincisi, bu yıl da ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı ile birlikte 17-18 Mayıs tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek. Gayrimenkul Zirvesi, her biri kendi alanında uzman yerli ve yabancı konuşmacılarıyla, gayrimenkul sektörünün daha önce hiç tartışılmamış, merak edilip konuşulmamış konularını incelerken; Gayrimenkul Fuarı sektörün tüm alt segmentlerinin ele alınacağı panelleri ve 18 milyar dolarlık projelerin sergileneceği stantlarıyla katılımcılarına yeni iş birliği ve yatırım fırsatı şansı sunacak.

“Geleceğe Kurulan Köprü” ana temasıyla gerçekleştirilecek 11. Gayrimenkul Zirvesi ve ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı kapsamında düzenlenecek oturumlarda gayrimenkul sektörünün tüm yönlerini kapsayan konular, alanlarında uzman yerli ve yabancı birbirinden değerli konuşmacılar tarafından ele alınacak.

Türkiye'nin ilk uluslararası katılımlı bölgesel gayrimenkul fuarı olma özelliğini taşıyan ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı, gayrimenkul sektörünün gerek Türkiye'deki gerekse dünyadaki temsilcilerini biraraya getiriyor. Bir yanda fuar kapsamında gerçekleştirlecek panellerde sektörün tüm alt segmentlerine ilişkin konular konuşulurken, fuar alanında ise toplam 18 milyar dolarlık proje sergilenecek.

Her biri kendi sektörünün önde gelen isimlerinden oluşan yerli ve yabancı konuşmacıları ile sektörün dünü, bugünü ve yarınına ışık tutacak olan 11. Gayrimenkul Zirvesi ve birçok ülkenin katılımıyla renklenecek Gayrimenkul Fuarı ve Panel'lerini bünyesinde bulunduran “ISTANBUL REstate 2011”de sektör birayara gelecek.

  • Etiketler:

Yorum Yaz