maritbet girişmaritbet
İnşaat 2023 Toplantısı'nda İç Anadolu Bölgesi gayrimenkul sektörü konuşuldu!

İnşaat 2023 Toplantısı'nda İç Anadolu Bölgesi gayrimenkul sektörü konuşuldu!

İç Anadolu Bölgesi’nde inşaat sektörünün bugünkü konumu, gelecek vizyonu ve hedeflerinin ele alındığı toplantıya, Elmor A.Ş. Şirket Müdürü Hakan Günderen, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Emin Sazak,Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş ve inşaat sektörünün önde gelen firmalarının temsilcileri izleyici ve panelist olarak katıldı

 

İç Anadolu Bölgesi'nde inşaat sektörünün bugünkü konumu, gelecek vizyonu ve hedeflerinin ele alındığı toplantıya, Elmor A.Ş. Şirket Müdürü Hakan Günderen, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Emin Sazak,Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş ve inşaat sektörünün önde gelen firmalarının temsilcileri izleyici ve panelist olarak katıldı.

“İnşaat 2023” Toplantısı, Doç. Dr. Deniz Gökçe'nin  “Ekonomi Nereye Gidiyor” sunumu ve ünlü sanatçı Kadir Çöpdemir'in büyük beğeni ile izlenen stand-up gösterisi ile renklendi.

Toplantının sonunda Kadir Çöpdemir'e, E.C.A. SEREL'in yüksek teknoloji ile projelendirip ürettiği,  Türkiye'de ilk yerli üretilen dijital eviye bataryası olan “Electra Eviye Bataryası”hediye edildi.

E.C.A. SEREL, Capital ve Ekonomist Dergileri'nin işbirliği ile, Türk inşaat sektöründeki hızlı gelişim ve büyüme üzerinde durarak, sektörün bugünkü konumu ile geleceğine dair vizyon ve hedef değerlendirmeleri yapmak amacıyla başlatılan “İnşaat 2023” buluşmalarının ikincisi Ankara'da gerçekleşti. İlki Antalya'da gerçekleşen ve bir zincir olarak düzenlenen “İnşaat 2023” toplantıları 2013 yılında da farklı kentlerde devam edecek.

İkincisi Ankara'da gerçekleşen “İnşaat 2023” Toplantısı'nda, İç Anadolu Bölgesi'nde faaliyet gösteren inşaat sektörünün temsilcileriyle bir araya gelerek, inşaat sektörünün bugünkü konumu, beklentileri ve hedeflerini masaya yatırdılar.

“İnşaat 2023” Ankara Toplantısı, E.C.A. SEREL markalarıyla faaliyet gösteren Elmor A.Ş. Şirket Müdürü Hakan Günderen, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş ve Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Emin Sazak'ın açılış konuşmaları ile başladı.

Doç. Dr. Deniz Gökçe'nin  “Ekonomi Nereye Gidiyor” içerikli sunumu ile devam eden toplantıda daha sonra, İç Anadolu Bölgesi'nde faaliyet gösteren inşaat firmalarının katılımıyla, bölgesel değerlendirmeler ve hedeflerin ele alındığı panel gerçekleşti.

“İnşaat 2023” Ankara Toplantısı, ünlü sanatçı Kadir Çöpdemir'in izleyenlerin büyük beğenisini toplayan stand-up gösterisi ile son buldu. Gösterisi sonunda Kadir Çöpdemir'e E.C.A. SEREL'in yüksek teknoloji ile projelendirip ürettiği, Türkiye'de ilk yerli üretilen dijital eviye bataryası olan “Electra Eviye Bataryası” hediye edildi.

Elmor A.Ş. Şirket Müdürü Hakan Günderen;

İç Anadolu Bölgesi'nde İnşaat Sektörünün gelişimini hayranlıkla izliyor ve destekliyoruz.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Elmor A.Ş. Şirket Müdürü Hakan Günderen “E.C.A. SEREL olarak ülkemizin inşaat sektöründeki potansiyelinin çok yüksek olduğuna inanıyoruz. Genç nüfusumuz ve yükselen gelir seviyemiz sayesinde, inşaat sektöründe kentsel dönüşüm vizyonu ile birlikte yatırımların ve yeni projelerin önümüzdeki senelerde de artarak süreceğini öngörüyoruz. Sektörün farklı alanlarında yaşanacak gelişim ve kazanılacak başarıların sektörün tamamını etkileyerek itici güç oluşturacağına inanıyoruz.” dedi.

Günderen, “İnşaat 2023” Toplantıları'nın bu inanç doğrultusunda ortaya çıktığını ve sektörün geleceğindeki en önemli lokasyonlardan birinin Ankara olduğunu sözlerine ekledi. Günderen konuşmasına “Ankara, gerek Türkiye'nin geneline hakim olan yapısı, gerek başkent olmasının getirdiği önem ve sahip olduğu potansiyeli ile inşaat sektörüne de yön veren özelliği ile her geçen gün yükselişine devam ediyor. Bu gün sadece Ankara değil, tüm İç Anadolu Bölgesi inşaat sektörünün bugünkü konumu, beklentileri ve hedeflerini konuşacağız. Bu bölgeyi daha da büyütmek için düşüneceğiz, tartışacağız ve hayal kuracağız” şeklinde devam etti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnşaat 2023 Toplantısı'nda İç Anadolu Bölgesi gayrimenkul sektörü konuşuldu!
  • 07.11.2012 12:23

İnşaat 2023 Toplantısı'nda İç Anadolu Bölgesi gayrimenkul sektörü konuşuldu!

İç Anadolu Bölgesi’nde inşaat sektörünün bugünkü konumu, gelecek vizyonu ve hede ...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Emin Sazak, İnşaat 2023 toplantısına katıldı!
  • 07.11.2012 08:44

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Emin Sazak, İnşaat 2023 toplantısına katıldı!

TMB Başkanı Sazak, "Ankara son 25 yılda insana değil, motorlu araç trafiğine önc ...