maritbet girişmaritbet
Hollandalılar Türkiye’den ev’lenecekler!

Hollandalılar Türkiye’den ev’lenecekler!

Avrupa’nin en büyük “ikinci evler” fuarı olan Second Home International 30 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında yapılacak

Avrupa'nin en büyük “ikinci evler” fuarı olan Second Home International her yıl mart ve ekim tarıhlerinde yılda ikikez olmak üzere VNU Exhibitions tarafından Hollanda'nın Utrecht kentinde düzenleniyor.

7 binden fazla  fuar ziyaretçisini  ve 185'in üzerinde fuar katılımcısı ile buluşturan Second Home International tüm dünyada yaşanan ekonomik krizlere rağmen geçtiğimiz organizasyonunu başaı ile mart ayı içerisinde tamamladı.

Aralarında bir çok Türk gayrimenkul firmasının da yer aldığı fuar katılımcıları Second Home  International'da yer alarak ürünlerini sadece kendileri için ikinci evi yurt dışında arayan ziyaretçilere değil aynı zamanda evlerini elektronik ortamda aramayı tercih eden taliplilere de, ücretsiz olarak firmamız tarafından desteklenen wbesiteleri aracılığı ile  ulaştırabiliyorlar.

Fuar ziyaretçilerinin yüzde 75'i normalden iki veya üç kat gelire sahip, üçte biri iş yeri sahibi, ortalama 250 bin euroluk bütçeye sahip  ve yurt dışında yatırım yapmayı ciddi olarak düşünen profildeki kişilerden oluşuyor.

Ziyaretçi profilimizi oluşturan kişiler arasında şirketimiz tarafından yapılan araştırmalar göstermiştir  ki; bahse konu kişilerin büyük bir bölümü  söz konusu “ikinci ev”lerini  şahsi amaçli olarak kullanmayı planlıyor. Bu kişilerin bir kısmı ise bu gayrimenkulleri yatirim amaçli satın almayi ve eğer mümkünse kiralayarak ekstra gelir elde etmeyi düşünüyor.

Yine bu  araştırma sonuçlarına göre ikinci evlerin arayan bu kişilerin  ilk tercihi sayfiye yerlerindeki  veya deniz kenarında ki evlerdir.  Ankete dahil olan fuar ziyaretçilerin büyük bir kısmı; “neden bir tatil evine ihtiyaç duyuyorsunuz?” sorusuna ise huzur ve dinlenmek için şeklinde cevap verdi.

Geçtiğimiz mart ayında düzenlenen son fuarımızda yer alan katılımcılarımızın büyük bir çoğunluğu henüz fuar sonlanmadan, önümüzdeki  ekim ayinda gerçekleşecek olan Second Home International sonbahar fuarında yerlerinı ayırttı.  

Eğer bir gayrimenkul,  proje ve/veya satiş firmasıysanız, ürün yelpazenizi uluslararası platformda tanıtmak ve/veya pazarlamak istiyorsanız yapmanız gereken 30 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında Second Home International Avrupa'da yer almak olabilir.

İletişim bilgileri

Web: http://www.secondhomeinternational.nl/

Tel: 31(0)30 295 28 32

  • Etiketler:

Yorum Yaz