maritbet girişmaritbet
Hazır beton sektörünün tek fuarı açılıyor

Hazır beton sektörünün tek fuarı açılıyor

"BETON 2011 Fuarı"nda hazır beton, agrega ve inşaat sektörü biraraya geliyor

20-23 Ekim 2011 tarihlerinde Kalite Fuarcılık ve THBB tarafından düzenlenecek BETON 2011 4.Hazır Beton, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuan, sektörün önde gelen markalarını profesyonellerle buluşturuyor.

İstanbul Fuar Merkezi'ride Beton 2011 Kongresi ile birlikte yaklaşık 30.000 m2 kapalı ve açık alanda düzenlenecek olan Beton 2011 Fuarına; İnşaat, hazır beton ve agrega sektörlerine ürün, makine, ekipman ve hizmet sağlayan Nuh Beton, Akçansa, Man, BMG, Doğuş Otomotiv, Ford, Pi Makine, Titan, Tatmak, Putzmeister, Gama Trading, Uygunlar, Koluman, Betonstar, İmer, Alfatek, Symex, Semix, Özmak, Göker, OKT, Boom Makina, Brisa, Volvo Group, Sika, Draco, drace, Draco, Chryso, BASF, Meka, Ortaklar, Özbekoğlu, Çobanoğlu, Wam Group, Çeliktest, Asis Danışmanlık, Güven Makina, Foreas gibi sektörün önemli firmaları katılıyor.

Bulunduğumuz coğrafyanın en büyük sektör fuarı olan Beton 2011, aynı zamanda Hazır Beton Kongresine de ev sahipliği yapacak.

Hazır beton, agrega ve inşaat sektörlerinden -yurtiçi ve yurtdışı- tüm profesyonellerin katılımının sağlanacağı Beton 2011 fuarı hiç şüphe yok ki, sektöre damgasını vuracak.

20 Ekim Perşembe günü saat 12.00'de İTO Başkanı Murat Yalçıntaş. tarafından açılışı gerçekleşecek fuar, 300 kadar markayı 10.000 profesyonel ziyaretçiyle buluşturmayı hedefliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yurtdışında proje yapan Türk müteahhitler ödüllendirildi
  • 28.01.2026 11:10

Yurtdışında proje yapan Türk müteahhitler ödüllendirildi

Türk müteahhitlik ve müşavirlik sektörünü tüm dünyada başarıyla temsil eden firm ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Türkiye ekonomisi dikkat çekici bir performans sergiledi”
  • 28.01.2026 10:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Türkiye ekonomisi dikkat çekici bir performans sergiledi”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni’ ...

9 Trilyon dolarlık pazara açılan kapı: Big5 Global
  • 20.01.2026 14:49

9 Trilyon dolarlık pazara açılan kapı: Big5 Global

Orta Doğu, Afrika ve Güney Asya (MEASA) bölgesindeki 9 trilyon dolarlık inşaat s ...

İNDER gayrimenkul sektörünü bir araya getirdi
  • 14.01.2026 17:32

İNDER gayrimenkul sektörünü bir araya getirdi

İNDER, 2026: İnsan Odaklı Dönüşüm Yılı” vizyonu çerçevesinde gerçekleştirdiği 1. ...

Hazır Beton Endeksi 2025 Aralık Ayı Raporu açıklandı
  • 13.01.2026 11:45

Hazır Beton Endeksi 2025 Aralık Ayı Raporu açıklandı

THBB tarafından her ay açıklanan ve inşaat sektörünün büyüme hızına ilişkin öncü ...

Türkiye İMSAD 2026’da toparlanma öngörüyor
  • 07.01.2026 17:03

Türkiye İMSAD 2026’da toparlanma öngörüyor

Türkiye İMSAD’ın düzenlediği 64’üncü Gündem Buluşmaları, “Küresel ve Yerel Geliş ...