maritbet girişmaritbet
GYODER Gayrimenkul Zirvesi, 'Yeni Rota ve Gelecek' ile açılacak

GYODER Gayrimenkul Zirvesi, 'Yeni Rota ve Gelecek' ile açılacak

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen ve 25 Ekim 2022’de Zorlu PSM’de gerçekleşecek 17. Gayrimenkul Zirvesi’nin açılış panelinin konusu ‘Yeni Rota ve Gelecek’ olarak belirlendi.

17. kez düzenlenecek GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde gayrimenkul sektörünün gündemine dair birçok konu ele alınacak. 

Zirvedeki ilk panelin konusu ‘Yeni Rota ve Gelecek’ olurken; panelde “Rota neden yeniden oluşturuluyor?, Dünyada ve Türkiye’de yeni normlar nelerdir?, Geleceğin yapı taşları nelerdir?, Pandeminin izlerinin finansal, toplumsal ve mimari etkileri neler oldu ve Türkiye dünyadan nasıl görülüyor?” başlıkları ele alınacak.

Sunuculuğunu Jülide Ateş’in yapacağı zirvede, PwC Türkiye Yönetici Ortağı ve Sektör Lideri Ersun Bayraktaroğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşecek “Yeni Rota ve Gelecek” panelinin konuşmacıları ise; İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin, İstinye Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. A. Uğur Tanyeli ve Konda Araştırma Genel Müdürü Bekir Ağırdır olacak. 

GYODER bu zirveyle ana vizyonu olan 4T prensibi ile; Tabiat, Toplum, Teknoloji ve Tasarım konularını sahiplenerek amacını ve farkını hem yaptıkları hem de söylemleriyle tüm sektör paydaşlarına iletmeyi amaçlıyor. 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gayrimenkulün finansal yol haritası Ankara’da çizildi
  • 17.06.2025 12:46

Gayrimenkulün finansal yol haritası Ankara’da çizildi

Gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER tarafından düzenlenen 2. Ankara Gayr ...

Ankara Gayrimenkul Zirvesi 17 Haziran’da
  • 04.06.2025 14:25

Ankara Gayrimenkul Zirvesi 17 Haziran’da

Gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER, 2. Ankara Gayrimenkul Zirvesi’ni 17 ...

2. Ankara Gayrimenkul Zirvesi 17 Haziran’da düzenlenecek
  • 08.05.2025 11:01

2. Ankara Gayrimenkul Zirvesi 17 Haziran’da düzenlenecek

Gayrimenkulün çatı kuruluşu GYODER, 2. Ankara Gayrimenkul Zirvesi’ni 17 Haziran’ ...

Neşecan Çekici GYODER Başkanlığına yeniden seçildi
  • 28.03.2025 11:33

Neşecan Çekici GYODER Başkanlığına yeniden seçildi

GYODER 24. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Genel kurulda ...

GYODER Başkanı Çekici yeniden aday oluyor
  • 25.03.2025 13:55

GYODER Başkanı Çekici yeniden aday oluyor

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, 27 Mart’ta yapılacak 24. Olağan Genel Kurulu’nda ...

GYODER, iş gücü sorununa çözüm için yol haritası sundu
  • 04.02.2025 13:48

GYODER, iş gücü sorununa çözüm için yol haritası sundu

GYODER tarafından BETAM’a yaptırılan "İnşaat Sektörü ve İş Gücü Dinamikleri: Tür ...