GYODER Gayrimenkul Zirvesi 27-28 Nisan’da gerçekleşecek

GYODER Gayrimenkul Zirvesi 27-28 Nisan’da gerçekleşecek

Gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER, 20’nci Gayrimenkul Zirvesi’ni 27-28 Nisan’da Zorlu PSM’de gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Zirve; kamu ve özel sektör temsilcilerinin yanı sıra dünyanın birçok noktasından uzman isimleri bir araya getirerek, sektörün güncel gündemine yeni bir bakış açısı kazandırmayı ve geleceğe yönelik çözüm arayışlarına katkı sunmayı hedefliyor.

Türkiye gayrimenkul sektörünün önemli buluşma platformlarından biri olan 20. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, 2026 buluşması için geri sayıma başladı. Zirve’nin bu yıl 27–28 Nisan tarihlerinde Zorlu PSM’de gerçekleştirileceği duyuruldu. Kamu ve özel sektör dahil olmak üzere sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirecek etkinlik sektörün ana gündemlerine yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz yıl “Yeniden Başlat” temasıyla düzenlenen 19. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, sektörün içinde bulunduğu dönüşüm sürecini yeniden değerlendirmeye odaklanan güçlü mesajlar vermişti. Değişen ekonomik koşullar, kentleşme dinamikleri ve yaşam alışkanlıkları çerçevesinde sektörün mevcut yapısı ele alınırken; yenilenme, uyum ve sürdürülebilirlik başlıkları ön plana çıkmıştı. 

Zirvede bu yıl, dünyanın birçok noktasından alanlarında uzman isimler, gayrimenkul sektörünün bugünü ve geleceğine dair değerlendirmelerini paylaşacak. Zirve kapsamında düzenlenecek panel ve oturumlarda; finansmandan konuta erişime, istihdamdan kentsel dönüşüme, sürdürülebilirlikten yeni iş ve yatırım modellerine kadar sektörün farklı boyutları yeni sorularla ele alınacak.

“Sektörün sorunlarını farklı bakış açılarıyla ele almalıyız”

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, bu yıl gerçekleşecek zirveye ilişkin yaptığı açıklamada şu değerlendirmede bulundu: “Dünya hızla değişiyor; ekonomik dengeler, kentler, yaşam biçimleri ve beklentiler yeniden tanımlanıyor. Bu dönüşüm karşısında, sektörün sorunlarını farklı bakış açılarıyla ele almayı, kalıpların dışına çıkmayı ve çözüm yollarını birlikte geliştirmeyi amaçlıyoruz. Kamu, özel sektör ve uluslararası uzmanların katkılarıyla, gayrimenkulün geleceğine dair daha kapsayıcı ve sürdürülebilir bir perspektif ortaya koyacağız.”

20’nci GYODER Gayrimenkul Zirvesi, sektör için yeni düşünme biçimlerinin ve çözüm arayışlarının şekillenmesine alan açmayı amaçlıyor. Zirve, farklı paydaşlar arasında kalıcı iş birliklerini ve ortak üretimi destekleyen bir buluşma zemini sağlayacak. Etkinliğe ilişkin program ve konuşmacı bilgileri önümüzdeki günlerde paylaşılacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ECE Türkiye’den yeni dijital yönetim platformu: ECEConnect
  • 11.09.2026 16:13

ECE Türkiye’den yeni dijital yönetim platformu: ECEConnect

ECE Türkiye, Türkiye alışveriş merkezi sektöründe bir ilke imza atarak yatırımcı ...

TMB Başkanı Eren: “OVP, sektörümüz açısından önemli bir yol haritası sunuyor”
  • 10.09.2026 11:09

TMB Başkanı Eren: “OVP, sektörümüz açısından önemli bir yol haritası sunuyor”

TMB Başkanı Eren, 2027-2029 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program’ı (OVP) inşaat ...

İnşaat malzemesi sanayi ihracatı Temmuz’da  3,2 milyar dolar oldu
  • 09.09.2026 14:40

İnşaat malzemesi sanayi ihracatı Temmuz’da 3,2 milyar dolar oldu

Türkiye İMSAD tarafından KPMG iş birliğiyle hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi D ...

Rönesans 11 yıldır dünyanın ilk 50 müteahhidi arasında
  • 09.09.2026 13:27

Rönesans 11 yıldır dünyanın ilk 50 müteahhidi arasında

Rönesans Holding, uluslararası inşaat sektörünün en önemli referanslarından Engi ...

Türkiye İMSAD’dan sektörün geleceğine ışık tutan kapsamlı rapor
  • 04.09.2026 15:14

Türkiye İMSAD’dan sektörün geleceğine ışık tutan kapsamlı rapor

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, sektörün güncel görünü ...

İnegöl'de yeni deneyim merkezi tasarım ve üretimi buluşturuyor
  • 04.09.2026 15:06

İnegöl'de yeni deneyim merkezi tasarım ve üretimi buluşturuyor

Kastamonu Entegre, Türkiye mobilya sektörünün önemli üretim merkezlerinden İnegö ...