maritbet girişmaritbet
Güzelbiryer’de Çingeneler Zamanı!

Güzelbiryer’de Çingeneler Zamanı!

Koray İnşaat'ın Bursa GüzelBirYer'de düzenlediği 'Çingeneler Zamanı' etkinliğinde bir araya gelen Bursalılar gönüllerince eğlendiler

Koray İnşaat Bursa GüzelBirYer projesinde hafta sonu eğlenceli bir organizasyona daha imza attı. Geçtiğimiz haftalarda başlattığı etkinlikler kapsamında 19 Haziran gecesi düzenlenen Roman Orkestrası eşliğinde muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Gecenin başlamasıyla gelen davetliler, roman genç kızın dağıttığı nazar boncuklarıyla etkinlik alanına alındı. Konuklar tanışma ofisi önündeki çimlere serili renkli minder, alam aydınlatan rengârenk ışıklar ve müzik eşliğinde karşılandı.

GüzelBirYer Tanışma Ofisi önündeki alanda gerçekleştirilen Çingeneler Zamanı, site sakinlerinin yanı sıra Bursalılardan da yoğun ilgi gördü. Katılımcılar, bir yandan çalan bir yandan şarkı söyleyen Roman Orkestrası'nın renkli karakterlerine eşlik ederken, göbek atmaktan da kendilerini alamadı.


"Yaza Merhaba" demek üzere gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar eğlenceli müziklerle rengârenk ışıklar altında açık havanın keyfini çıkardı. Yemeğin ardından orkestra ekibinin misafirler arasında dolaşması ve herkesi raksa davet etmesi eğlenceli, heyecan dolu görüntülerin yaşanmasına vesile oldu. Müziğin hiç hız kesmediği gecede çocukların coşkusu da görülmeye değerdi. Başlarına ve göbeklerine bağladıkları renkli mendillerle yamaç boyunca koşturup, Roman Orkestrası'nın oyunlarına eşlik eden çocuklar en çok rengarenk süslenmiş fayton ile eğlendi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz