maritbet girişmaritbet
Gezince anlıyorsunuz…

Gezince anlıyorsunuz…

Projeler birbirini kovalıyor... Konut satın almak için en uygun dönemdeyiz. Hatta biraz da acele etmeliyiz diyebiliriz.

Projeler birbirini kovalıyor... Konut satın almak için en uygun dönemdeyiz. Hatta biraz da acele etmeliyiz diyebiliriz.

Çünkü kamu bankaları hariç, özel bankalar birer ikişer faiz oranlarını yükseltiyorlar. Bu da ister istemez konut alıcısının maliyetlerinde %5 ila %10 arasında artış yaşanacağı anlamını taşıyor. Bu noktadan hareketle, nereden ne alınır? sorusunu kendimize yönelttik.

İstanbul'un en önemli cazibe merkezi olmaya aday, Ispartakule'de Bizimevler projeleri kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 4'üncü projesini inşa etmeye başlayan Bizimevler'de tahmin edemeyeceğiniz kaliteyi, asla tahmin edemeyeceğiniz fiyatlarla satın alabileceğinizi görüyorsunuz. Seçim sonrası fiyatlar yükselmeden görmenizi tavsiye ederiz.

Avrupa Konutları Atakent 3, projenin yüzde elliden fazlasını satmış olmasına rağmen, halen en çok kazandıran proje olarak anılmaya devam ediyor. Bu projede de henüz primin çok azını gördünüz. Proje tamamlandığında, Süleyman Çetinsaya'nın ifadesiyle ne kadar kazandığınızı kendi gözlerinizle göreceksiniz.

Anadolu yakasında muhteşem işler başaran Özyazıcı İnşaat, Nish Adalar projesinde inanılmaz işler başarmış. Uzunca bir aradan sonra bu hafta projenin tamamını Sayın Hakan Özyazıcı Bey'le birlikte gezdik, tüm detayları yerinde inceledik. Kim ne derse desin, projede fiyatların Eylül ayında patlama yapacağını şimdiden tahmin etmek hiç de zor değil. Bir bahçe katı düşünün, salonunuzda oturuyorsunuz ve tam karşınızda eşsiz adalar manzarası... Yanlış değil, bahçe katı diyorum. İstanbul projeleri içerisinde yüzme havuzu anlamında, boyutlarını başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz, son derece estetik bir tasarıma sahip açık havuzların inşaatına da başlamışlar. Yerinde görmediğiniz zaman kolay hayal edemiyorsunuz. Uzaktan atarak da karalamak tek kelimeyle ayıp...

Sadece harfiyat olarak 1.5 milyon metreküp toprağı taşıdıklarını, adeta taşları yontarak bir kale inşa ettiklerini gittiğinizde göreceksiniz. Ben şahit oldum. Adına yakışır işler yapmış olan Ahmet ve Hakan Özyazıcı'yı kutlamak gerekiyor.

Yeri gelmişken bir konuyu daha açıklamak istiyoruz. Ahmet ve Hakan Bey'in haberi ve izni olmadan, satış ofisinde geçtiğimiz hafta gizli müşteri rolüyle ziyarette bulunduk. Onlar da bu sütundan öğreniyorlar...

Yıllardık kamuoyu araştırmalarında birlikte çalıştığımız araştırma şirketinde görevli, İktisat alanında Doktorasını yapmış bir arkadaşımızı satış ofisine eşiyle birlikte yönlendirdik. (Tüm çalışmaya katılanların isimleri bizde saklıdır.) Satış müdürü Murat Bey'den, pazarlamada görevli arkadaşlara kadar tüm yapıyı yerinde incelettirdik.  Sonra da bayan satış temsilcilerinden biriyle de sıkı bir pazarlığa giriştiler.

Sonuç: İnanılmaz ilgili, inanılmaz güler yüzlü, son derece işini bilen ve etkili sunum yapma yeteneğine sahip bir satış ofisiyle karşılaştıklarını rapor ettiler. Kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Zaman zaman satış ofislerinizde gizli müşteri olmaya devam edeceğimizi de buradan açıklıyorum.

Siz siz olun istisnalar hariç, kendini gazeteci sananlara aldanmayın... Gidin, yerinde görün. Masa başından ahkam kesmek kolay.

Yeni dönemde de, sağlıkla, mutlulukla, bol kazançla kalın...

Necmi Çiçekçi

  • Etiketler:

Yorum Yaz