maritbet girişmaritbet
Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde buluşuyor!

Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde buluşuyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi ve Odaklı Grup iş birliği AYD, ÇEDBİK, GYODER, İNDER, KONUTDER, MTMD, Türkiye İMSAD ve sektör derneklerinin destekleriyle düzenlenecek olan “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi” 4-5 Ekim 2023 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

‘’Sürdürülebilir Dönüşüm‘’ ana teması ile gerçekleşecek olan "Yapılarda Dönüşüm Zirvesi" inşaat ve finans sektörü, yerel yönetim temsilcileri, kamu ve özel sektör profesyonelleri ile sektör temsilcilerini bir araya getiriyor. Sektörün tüm paydaşlarının bir arada olacağı zirvede, gayrimenkul sektörün de sürdürebilirlik ve dönüşüm tüm yönleriyle ele alınacak.

Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’ne YTÜ Rektörü Prof.Dr. Tamer Yılmaz, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı,  GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, TSKB Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, KENTSEV Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sur, ÇEDBİK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç, THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, KAMİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Adıgüzel  başta olmak üzere sektör temsilcileri deneyimlerini, örnek teşkil eden projelerini ve sektörün gelecek öngörülerini katılımcılarla paylaşacak.

Yapılarda Dönüşüm Zirvesi'ne müteahhitler, dernek üyeleri, mekanik tesisat müteahhitleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, akademisyenler, yatırımcılar, müşavirler, mimarlar, proje firmaları ve finans kurumları gibi sektör temsilcileri katılım gösterecek.

2 gün sürecek etkinlikte 8 oturum 40’a yakın konuşmacı yer alacak. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz