maritbet girişmaritbet
EVTEKS gözünü artık liderliğe dikti

EVTEKS gözünü artık liderliğe dikti

Dünyanın ikinci büyük fuarı EVTEKS dünya liderliğine ilerliyor. Sektör 2012 yılında bir kez daha bir araya gelecek.

CNR Holding ve Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İşadamları Derneği (TETSİAD) tarafından düzenlenen, Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği'nin (UTİB) desteklediği EVTEKS fuarı 2012 yılında yeniliklerle sektörü bir araya getirecek.

CNR Holding Yönetim Kurulu Ceyda Erem'in ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen CNR, TETSİAD ve UTİB yöneticileri, geleceğe yönelik adımlar attılar.

Dünya liderliğine soyunan Türk Ev Tekstili sektörünün, fuarının da dünyada bir numara olması gerektiği vurgulanan iftar yemeğinde, sektörün güç birliği yaparak en büyük ikinci fuar olan EVTEKS'i liderliğe taşıma hedefine kilitlenmesi önemli bir adım olarak görüldü.

EVTEKS 2012 yeniliklerle sektörü ağırlıyor.

TETSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Küçükçalık ve yönetim kurulu üyeleri ile Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay'ın da katıldığı iftar yemeği sohbet ortamında geçti.

Güncel ekonomik konuların da tartışıldığı yemekte 2012 yılında düzenlenecek olan Türkiye'nin en büyük fuarı EVTEKS de yapılacak yenilikler konuşuldu.

  • Etiketler:

Yorum Yaz