maritbet girişmaritbet
ELF Villaları için açık davet! 3 milyon 250 bin dolara!

ELF Villaları için açık davet! 3 milyon 250 bin dolara!

RE/MAX'in Kuzey Amerika ve Dünya’nın pek çok ülkesinde yıllardır başarıyla uyguladığı "Açık Davet" organizasyonunu ülkemizde de RE/MAX Türkiye başarıyla sürdürüyor

RE/MAX Türkiye'nin Acıbadem ofisi olan RE/MAX Piramit'in Brokerı Nurdan Tartanoğlu, pazarlamasını üstlendiği ELF Villaları'nın tanıtımını “Açık Davet” ile yaptı. İki yüzden fazla kişinin katılımıyla gerçekleştirilen “Açık Davet”e RE/MAX Türkiye'nin kurucusu Murat Goldştayn da katıldı. Bütün binaları inceleyen Goldştayn, yapıların özellikle de holdingler için çok cazip olabileceğini belirtti.

ELF Villaları “Açık Davet”i ile işyerine uygun, tabela değeri yüksek ve deniz manzaralı üç adet bina davetlilere servis edildi. Binalar, Küçük Çamlıca'da Acıbadem Metrobüs Durağının hemen üstünde, çevre yoluna cepheli bir lokasyonda yer alıyor. Tüm şehre, adalara ve Marmara'ya hakim kesintisiz bir manzaraya sahip binalardan birisinin satışı “Açık Davet” öncesinde RE/MAX Piramit tarafından yapıldı. 

RE/MAX Piramit'in Brokerı Nurdan Tartanoğlu; ”Bu tür binalar her zaman bulunamayacak fırsatlar sunuyor. Şehir merkezinde, ulaşımı bu kadar kolay ve ekspertizli fiyatla satılan nadir seçenekler bu yapılar. Ayrıca Çamlıca'da imar izni son derece kısıtlı ve yeni arsa da kalmadı. Binalardan biri hemen satıldı ve diğerlerinin de kısa süre içerisinde yeni sahiplerini bulacağını tahmin ediyoruz. Açık Davet tanıtımımızdan sonra gelen teklifler çok arttı” dedi. 

Elf Villaları'nı, Elf Yapı Anonim Şirketi inşa ediyor. Teslim aşamalarına gelmiş binalar iç tasarıma hazır halde satılıyor. Bir dönüme yakın müstakil parsellerde inşa edilen bu yapılar yaklaşık 800 m² büyüklüğünde… Bodrum katta 10-15 araçlık özel garajları bulunuyor ve yüksek inşaat kalitesine sahipler… Yapılar, ELF Yapı A.Ş'nin mimar olan ortağının zarif ve hassas çizgisini yansıtıyor. Asansörlü ve 5 katlı binalar, 3.250.000 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Küçük Çamlıca Bölgesi'nde daha önce konut projeleri inşa eden Elf Yapı Anonim Şirketi, bu konseptle ticari gayrimenkul üretimine de ilk kez girmiş oldu. 

AÇIK DAVET NEDİR?
Açık Davet, RE/MAX Gayrimenkul Danışmanlarının müşterilerini, satışa sundukları bir gayrimenkulde ağırlamaları anlamına geliyor. Böylece konut sahibi olmayı düşünenler, pek çok satılık konutu aynı gün içinde, önceden randevu almaksızın gezme olanağı bulabiliyor. RE/MAX gayrimenkul profesyonelleri, o gün hangi gayrimenkulde müşterilerini bekliyor ve ağırlıyor olacaklarını, önceden çeşitli yollarla duyuruyorlar. Gayrimenkul Danışmanları "Açık Davet" düzenledikleri gayrimenkuller için ilgili lokasyonda adresin bulunmasını kolaylaştıracak yön levhaları ve satılık tabelaları da yerleştiriyorlar. Açık Davet gününde belirlenen gayrimenkulün pazarlamasına odaklanan RE/MAX profesyonelleri, müşterilerine portföyle ilgili tüm detayları gösteriyor ve ayrıntılı bilgi veriyorlar. "Açık Davet" uygulaması, hayallerindeki eve sahip olmak isteyen potansiyel alıcılara, diledikleri portföyleri yerinde görmek için büyük kolaylık sağlıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

RE/MAX Türkiye, 25. yaşını sanal evrende açtığı ofisle kutluyor
  • 08.02.2022 17:01

RE/MAX Türkiye, 25. yaşını sanal evrende açtığı ofisle kutluyor

Eğlenceden çalışma hayatına, sosyal etkinliklerden alışverişe birçok gerçek haya ...

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı
  • 08.05.2021 11:00

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı

Ülkemizde pek çok sektör cinsiyet eşitsizliğinin önüne geçmek için çalışmalarını ...

Türk hava sahasından 27 saniyede bir uçak geçti!
  • 07.05.2021 16:25

Türk hava sahasından 27 saniyede bir uçak geçti!

Tüm dünyada uçak seferlerinin kısıtlanmasına rağmen bu yılın 4 aylık döneminde T ...

İstanbul'da havalimanı ve otogarlarda tam kapanma öncesi yoğunluk
  • 27.04.2021 15:54

İstanbul'da havalimanı ve otogarlarda tam kapanma öncesi yoğunluk

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki yoğunluk nedeniyle bazı firmalar ek s ...

Bilkent Center'dan Koçtaş hediye çeki kampanyası!
  • 16.03.2021 10:51

Bilkent Center'dan Koçtaş hediye çeki kampanyası!

Bilkent Center 16 - 20 Mart tarihleri arasında aynı gün içinde 200 TL ve üzeri a ...

Şimdi Al, Hemen Taşın! Beyaz Park Topkapı'da Büyük Fırsat!
  • 04.02.2021 11:37

Şimdi Al, Hemen Taşın! Beyaz Park Topkapı'da Büyük Fırsat!

Beyaz Park Topkapı'da ''Şimdi Al, Hemen Taşın'' fırsatı. Üstelik yüzde 10 peşin, ...