maritbet girişmaritbet
DuPont Corian deniz kenarındaki evlerinizi koruyor!

DuPont Corian deniz kenarındaki evlerinizi koruyor!

Hollandalı Waterstudio imzasını taşıyan Su Villa'nın dış cephesini DuPont Corian koruyacak.

Zor hava şartları ve deniz kenarındaki evlerin cepheleri için koruyucu özelliği bulunan dış cephe malzeme üreticisi DuPont Corian, Hollanda'da kıyı şeridinde bulunan bir villa tasarımında kullandığı Cameo White rengindeki kaplamasıyla dikkat çekti. 

Neme ve tüm hava koşullarına karşı dayanıklı

Rijswijk şehrinde bulunan Waterstudio.NL mimarlıktan mimar Koen Olthuis diyor ki: “ Su kenarında bulunan bir yapı özel yapı gereklilikleri demektir. DuPont ™ Corian® ise bu zorlu hava koşulları için ideal bir çözümdür. Bir süre sonra, sıvalar göze hoş görünmemeye başlar. Ancak bu malzeme nem ve havanın etkilerine karşı dayanıklıdır. Bundan yıllar sonra bile bu dış cephe kaplaması yapıldığı günkü kadar iyi gözükecektir. Yapı su kenarında olmasa bile DuPont ™ Corian® kullanması pratik ve verimli bir malzemedir.”

Farklı bir yapı
Koen Olthuis, “Kamış çatıdan yapılmış bir kır evi istemiyorduk. İstediğimiz, elli yıl içerisinde hala modern gözükecek bir ev yapmaktı.” Bu nedenle mimarımız, DuPont™ Corian® ile yapılabilecek ayırt edici kıvrımlara sahip muhteşem bir villa tasarladı. Ve ekledi: “Bu malzeme çok ilham verici, her zaman yeni olasılıkları keşfediyorum. Müşteri, ‘dış cephe için hiçbir şeyi değiştirmedik' diyen konsepte hemen ikna oldu.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

DuPont Corian deniz kenarındaki evlerinizi koruyor!
  • 03.12.2014 16:12

DuPont Corian deniz kenarındaki evlerinizi koruyor!

Hollandalı Waterstudio imzasını taşıyan Su Villa'nın dış cephesini DuPont Corian ...