maritbet girişmaritbet
Dubai IPS 2014 Emlak Fuarı'na Türk firmalar damga vuracak

Dubai IPS 2014 Emlak Fuarı'na Türk firmalar damga vuracak

8-10 Nisan 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek fuar INREMA tarafından organize ediliyor

Türkiye tarafı INREMA tarafından organize edilecek olan, Al Maktoum bünyesindeki Dubai IPS 2014 Emlak Fuarı birçok Türk yatırımcıyı ağırlamaya hazırlanıyor. 8-10 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda Expo 2020, IPS Yatırım ve Dubai Yıllık Yatırım Kongresi de gerçekleştirilecek.

Körfez yatırımcılarının Türkiye'ye olan büyük ilgisinden dolayı fuarın yoğun talep görmesi bekleniyor. RERA bünyesinde gerçekleştirilecek olan fuarla birlikte sektörün önemli temsilcileri bir araya gelecek. Ayrıca fuarda sıcak satışta gerçekleştirilecek.

Türkiye'den hangi firmalar katılıyor

Viatrans-Meydanbey ortaklığının Mecidiyeköy'de inşa ettiği Quasar İstanbul, Astaş İnşaat, Demir İnşaat, DOKA, Keyshead International, Proje Beyaz, Trabzon Modern, Özyurtlar İnşaat, Beytürk, Düzce Dilruba Konutları, Ayçembay Real Estate, AÇS Grup Trabzon, Can Bakkal İnşaat, Veysi Kaya Hukuk Ofisi, Türkiye'den Dubai IPS 2014 Emlak Fuarı'na katılacak firmalar arasında yer alıyor. 

Fuar, sektörü umutlandırıyor

Türkiye organizasyonunun INREMA'nın üstlendiği fuarın bu yıl 20 bin katılımcı ve ziyaretçiyi çekmesi bekleniyor. Geçen yıl 7 binden fazla kişiyi ağırlayan fuardan 2014 yılında inşaatçılarda umutlu. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir fuardan umutlu olduklarını söyledi. Demir ‘Demir La Vida ve Demir Romance ile fuarda boy göstereceğiz' şeklinde konuştu. Emlakta yabancı payının yüzde 30'lara çıktığını belirten ve fuarın bu anlamda büyük önem taşıdığını söyleyen Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt ‘2 senede yabancıya satış yüzde 5'lernden yüzde 30'lara çıktı' dedi. Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan ise MIPIM'ın ardından Dubai IPS Emlak Fuarı'na katılarak projeyi küresel pazarda en iyi şekilde tanıtmayı hedeflediklerini belirtti. Fuarın Türkiye ayağını yürüten INREMA, Eylül ayında gerçekleştirilecek olan gayrimenkul fuarını da organize edecek.

 

Yorum Yaz