maritbet girişmaritbet
Çocuklar Gülsün Diye Derneği 19'uncu anaokulunu açtı

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 19'uncu anaokulunu açtı

Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 19'uncu anaokulu, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda 2 Mart 2014 Pazar günü düzenlenen törenle açıldı

Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği ihtiyacı olan illere anaokulu kazandırmaya devam ediyor.  Daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale, Kars, Tekirdağ ve Şanlıurfa'da anaokulları açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği yeni okulunun açılışını 2 Mart 2014 Pazar günü Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda gerçekleştirdi.  Okulun yapımını hayırsever bir ailenin üstlendiği, “Çocuklar Gülsün Diye – Tevfik Sıtkı Bursalı Anaokulu" yapılan açılış töreniyle eğitim hayatına başladı. “Çocuklar Gülsün Diye – Tevfik Sıtkı Bursalı Anaokulu”nun açılış törenine Çocuklar Gülsün Diye Dernek Başkanı Gülben Ergen, Başkan Yardımcısı Elvan Oktar ve Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Dr. Erkan Bulgan katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başladı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Çocuklar Gülsün Diye Dernek Başkanı Gülben Ergen;  Kahramanmaraş'ta 19'uncu  Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu'nu açmaktan çok mutlu olduklarını ve okulun yapımını üstlenen aileye tüm içtenliği ile teşekkürlerini ilettiğini söyledi. Ergen:”Çocuklar Gülsin Diye Derneği olarak daha çok köye okul öncesi eğitim imkanı sağlamak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Açılış töreninin ardından  Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanan okul, 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak kapasiteye sahip.  Okulun yapımının yanı sıra bahçede yer alan “Servet Bursalı Oyun Parkı”nın da yapımı aynı hayırsever aile tarafından üstlenildi. İç donanım malzemelerinin okula ulaştırılmasında Yurtiçi Kargo taşıma sponsoru, Gaziantep Dedeman konaklama sponsoru olarak destek verirken Faber Castell de okulun kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmak üzere çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dernek, sponsorları ve bağışçılarının desteğiyle gelecek eğitim-öğretim döneminde hizmete girmek üzere yeni okullar açmaya hazırlanıyor.
çocuklar gülsün diye derneği

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

“Gayrimenkul Okulu” eğitime başlıyor!
  • 15.04.2021 17:01

“Gayrimenkul Okulu” eğitime başlıyor!

GAPAS ve İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliğiyle “Gayrimenkul Okulu” eğitime ...

Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin Denizli'deki anaokulu açıldı
  • 29.10.2020 10:11

Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin Denizli'deki anaokulu açıldı

Sanatçı Gülben Ergen'in kuruculuğunu ve başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diy ...

En çok Tarkan'a komşu olmak istiyoruz!
  • 20.08.2020 09:15

En çok Tarkan'a komşu olmak istiyoruz!

Lüks Emlak Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, “Ünlülerle komşu olmak isteyen bi ...

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 27. anaokulunu Konya'da açıyor!
  • 18.05.2015 09:31

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 27. anaokulunu Konya'da açıyor!

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği 27. anao ...

Gülben Ergen, anaokulu açılış töreninde fenalaştı
  • 22.04.2015 20:38

Gülben Ergen, anaokulu açılış töreninde fenalaştı

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, Mersin'deki Özgecan Aslan Anaokulu açılışı sırasında ...

Durmak yok, okul açmaya devam...
  • 28.09.2014 09:32

Durmak yok, okul açmaya devam...

Hepimiz hayatımız boyunca sık sık geriye döner, geçmişimizde yaşadıklarımızın mu ...