maritbet girişmaritbet
Cersaie Fuarı’nda son ürünlerini tanıtacak

Cersaie Fuarı’nda son ürünlerini tanıtacak

Seramiksan her yıl Eylül ayında Bologna'da düzenlenen uluslararası seramik fuarı Cersaie’de yeni ürünlerini tanıtacak

Dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı CERSAIE heyecanı başladı. İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen ve seramik sektörünün global profesyonellerini bir araya getiren fuarda Seramiksan, Türk seramik sektörünü temsil edecek. 

22-26 Eylül 2014 tarihlerinde Bologna Fuar Merkezi'nde 31'incisi düzenlenecek olan CERSAIE'ye Seramiksan dünyanın en ileri teknolojisini kullanarak ürettiği koleksiyonu ile dikkatleri bir kez daha üzerine toplayacak. Seramiksan; kusursuz üretim teknolojisinin yanı sıra, profesyonel tasarım ekibi tarafından tasarlanan desen, renk ve modelleri ile Türkiye'nin tasarım farkını da CERSAIE'ye taşıyacak. Seramiksan 2015 Koleksiyonu'nda yer alan “sürdürülebilir bir dünya” için hazırlanan çevreye duyarlı, enerji ve su tasarrufu sağlayan ürün grupları da seramiğin merkezi İtalya'da sergilenecek. 

Yeniliklerin doğuşunda, varlığımıza anlam katın...

Digital üretim teknolojisi ile full lappato, sırlı porselen karo, nanotech olarak üretilen Amazon, Caracas, Emperador, Kübik, Marmo Classico, Mosaico, Galata, Teak, Bosco, Vintage'ten 11 yeni seri ilk kez CERSAIE'de sergilenecek. Seramiksan yeni ürünleri ve ebatlarıyla da dikkat çekecek. Porselen karolar 15x90,50x50, 60x60,60x90 cm ebatlarıyla, yer karoları 40x40 cm, duvar karoları ise 30x60 cm ebatlarıyla farklı alternatifler sunuyor.

Geleceğin üretim teknolojisi ile üretilen vitrifiyeler vitrine çıkıyor...

Sektörde geleceğin üretim teknolojisi olarak görülen robot teknolojisi ile üretilen Seramiksan Vitrifiye serileri CERSAIE'de yer alacak. Seramiksan Vitrifiye modern tasarımları ve kusursuz üretim teknolojisinin yanı sıra su tasarrufu sağlayan çevreye duyarlı  ürünlerle Türkiye'nin tasarım ve sanayi gücünü İtalya'da gözler önüne serecek. Seramiksan CERSAIE'de 18.Hol. D2 standında ürünlerini sergileyecek.

Seramiksan'nın İtalyan Markası Ceramica Rondine de CERSAIE'de…  

Seramiksan'ın geçtiğimiz yıl %50 ortak olduğu İtalyan seramik devi Ceramica Rondine sektöre yön veren karo modellerini 16. Hol B42-C39 standlarında sergileyecek. 

Türkiye'nin sanayi ve tasarım gücünü İtalya'da temsil ediyor

Bu yıl Seramiksan Karo ve Vitrifiye ürünlerini yenilikler ile birlikte CERSAIE'de sergileyeceklerini belirten İhracat Müdürü Rifat Noyan “Geçtiğimiz yıl İtalyan seramik markası Ceramica Rondine'nin %50' sini alarak seramiğin dünya başkentinde yerimizi aldık. Bu ortaklıkla Seramiksan, uluslararası pazarda dikkatleri üzerine çekti. Özellikle Singapur ve Japonya gibi Uzakdoğu ülkelerinin kapısını araladık.  İhracat yaptığımız ülke sayısı 50 ve bu sayıya her geçen gün yeni ülkeleri eklemeye devam ediyoruz. Her yıl üst üste artan bir ilgi ile CERSAIE Fuarı'nı tamamlıyoruz. Bu sene de bu ilginin artarak devam edeceğini tahmin ediyoruz. CERSAIE, ayrıca Türk seramik sektörünün geldiği noktayı dünya çapındaki profesyonellere sergilemek için en doğru platform. Fuarda ileri teknoloji ve estetik tasarımları buluşturduğumuz ürünlerimiz ile Türk seramik sektörünü temsil etmekten gurur duyuyoruz. Teknolojimiz ve ürünlerimizle dünya çapında yaklaşık 1000 firmanın katılacağı CERSAIE'de farkımızı gözler önüne sereceğimize ve karo ve vitrifiye ürünlerimizin büyük beğeni toplayacağına yürekten inanıyoruz” diyerek fuar ile ilgili görüşlerini bildirdi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

VitrA,18. kez Cersaie Fuarı'na katıldı!
  • 05.10.2022 16:40

VitrA,18. kez Cersaie Fuarı'na katıldı!

Dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’ye 18. kez katılan VitrA, yeni entegre k ...

Seramiksan, en yeni serilerini İtalya’da sergiliyor
  • 27.09.2022 17:19

Seramiksan, en yeni serilerini İtalya’da sergiliyor

26-30 Eylül 2022'de İtalya’da gerçekleştirilen dünyanın en büyük seramik fuarı C ...

QUA Granite yeni ürünleriyle Cersaie Fuarı'na katılacak
  • 21.09.2022 17:04

QUA Granite yeni ürünleriyle Cersaie Fuarı'na katılacak

QUA Granite, dünya seramik sektörünün bir araya geldiği Cersaie Fuarı’nda, 7 mm’ ...

Seramiksan ve VOQ işbirliği ile banyolara İtalyan dokunuşu
  • 03.09.2022 13:39

Seramiksan ve VOQ işbirliği ile banyolara İtalyan dokunuşu

Kullanıcı dostu, inovatif ve hijyenik mobilyalar ile bireylerin kendilerini yans ...

Seramiksan, teras ve balkonları konforlu ve güvenli alanlara dönüştürüyor!
  • 18.07.2022 10:47

Seramiksan, teras ve balkonları konforlu ve güvenli alanlara dönüştürüyor!

Geç gelen yaz aylarını fırsat bilenler kendini doğaya bırakırken, tatile gitmeye ...

Seramiksan karo ve vitrifiye ürünleriyle minimalist banyolar!
  • 23.06.2022 11:27

Seramiksan karo ve vitrifiye ürünleriyle minimalist banyolar!

Ev sahibi olmak isteyenlerin %50’sinden fazlası alacakları evin tarzlarını yansı ...