maritbet girişmaritbet
Çengelköy'de Mesa bitti, şimdi sıra nerede?

Çengelköy'de Mesa bitti, şimdi sıra nerede?

Mesa'nın 200 milyon lira yatırımla gerçekleştirdiği Çengelköy'de hayat başladı. Sırada Polonya-Varşova'da İstanbul Kartal ve Çamlıca'da yeni projeler var...

Mesa'nın 200 milyon lira yatırımla gerçekleştirdiği Çengelköy'de hayat başladı. Sırada Polonya-Varşova'da İstanbul Kartal ve Çamlıca'da yeni projeler var...Mesa, 40'ncı yılında 'İstanbul'da kalan son İstanbul' sloganıyla başlattığı ve 200 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği konsept projesi 'Çengelköy'de Mesa'da, yaşam başladı. Konutların büyük bir bölümünün satıldığı projede dairelerini teslim alan 30'a yakın konut sahibi, evlerine taşındı.

Çengelköy'de Mesa'nın 2008 krizinin en yoğun döneminde başlanmasına karşın, İstanbul'da en çok değer kazanan projeler arasına girdiğini söyleyen Mesa Genel Müdürü Can Aynagöz, projeye ilk başladıklarında 4 bin 300 lira seviyesinde olan metrekare birim fiyatının, şu anda 6-9 bin lira seviyesine oturduğunu belirtti.Aynagöz, 298 konutluk projede halen 40 konutun satışta olduğunu ifade etti.


Yeni projeler hakkında da bilgi veren Aynagöz, 'Halkalı'daki Tema Park projesi dışında yakında yatırımına başlayacağımız pek çok proje var. Bunlardan ikisi Kartal'da. Bu 2 projenin yatırım maliyeti toplam 160 milyon TL civarında olacak.


Çamlıca'da 100 konutluk bir villa projemiz, Kağıthane'de de yerel bir ortakla hayata geçireceğimiz bir ofis projemiz olacak. Ayrıca Bahçeşehir Mesa projemizin de 4'üncü etabı satışa sunuldu' dedi. Aynagöz, yurtdışı yatırımlara da ağırlık vereceklerini belirterek, 'Polonya'da 3 farklı arsadan oluşan 60 dönüm arazimiz var.Ağustos eylül aylarında Varşova'da 240 konutluk bir yatırıma başlayacağız.
 Cezayir ve Suudi Arabistan da ilgilendiğimiz pazarlar arasında yer alıyor. Libya'da ise beklemedeyiz' diye konuştu.

 

 

Çengelköyde Mesa iletişim bilgileri
Web: www.mesacengelkoyde.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 460 29 67

  • Etiketler:

Yorum Yaz