maritbet girişmaritbet
Avrupa Konutları'nda kim konser verecek?

Avrupa Konutları'nda kim konser verecek?

Avrupa Konutları'nın sosyal tesisleri aracılığıyla düzenlenen doğa gezileri, dalış eğitimleri gibi birçok organizasyonun yanı sıra Avrupa Konutları, basına yansıyan önemli etkinliklere de imzasını atıyor

Artaş İnşaat'ın konut sektörüne yeni bir anlayış getirdiği Avrupa Konutları markası her geçen gün büyürken, oturumların başladığı sitelerde de birçok organizasyon düzenlenerek özlenen komşuluk ilişkileri kuruluyor.

Avrupa Konutları'nın sosyal tesisleri aracılığıyla düzenlenen doğa gezileri, dalış eğitimleri gibi birçok organizasyonun yanı sıra Avrupa Konutları, basına yansıyan önemli etkinliklere de imzasını atıyor. Avrupa Konutları'nın tamamı site sakinlerinden oluşan takımlarla 3 yıldır katıldığı ve şampiyonluğu bulunan Dragon Boat Festivali bunlardan biri. Türkiye'ye ilk kez Uluslararası Squash Turnuvası'nın gerçekleştirilmesine de site bünyesindeki squash kortlarında ev sahipliği yapan Avrupa Konutları alışılagelmiş site yaşamının dışında bir hayat sunuyor.

Bu tip etkinliklerden bir diğeri de, Türk sanat müziğinin önemli isimlerinden Yıldırım Bekçi'nin şefliğindeki Avrupa Konutları musiki topluluğu.

Artaş İnşaat'ın 6 yıl önce teslimlerini tamamladığı Avrupa Konutları Atakent 1'de tamamını site sakinlerinin oluşturduğu musiki topluluğu ilk konserini 1 Haziran Çarşamba günü Sefaköy Kültür Merkezi'nde verecek.

"Tatil Köyü Konforunda Konut" anlayışıyla inşa edilen tüm Avrupa Konutları projelerinde site sakinlerine teslim sonrasında da büyük ilgi ve hizmet veriliyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz