maritbet girişmaritbet
Asiad Acct Academy projesi ile inşaat sektörüne başarılı ekipler yetiştiriyor

Asiad Acct Academy projesi ile inşaat sektörüne başarılı ekipler yetiştiriyor

Asiad’ın yeni projesi Acct Academy ile inşaat sektöründe bilgili ve başarılı satış-pazarlama ekipleri oluşturuluyor

Kurulduğu günden bu yana iş dünyasına hizmet veren Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği, yeni projesi “ACCT ACADEMY” ile inşaat sektörünün en büyük problemine çözüm sunuyor. Yüzlerce firmanın kanayan yarası olan ‘yetersiz satış ve pazarlama ekibi' konusu, “ACCT ACADEMY” tarafından ele alınıyor. İş dünyasının sorun ve beklentilerini en iyi bilen olarak sürekli yeniliklerin peşinde koşan Asiad, yine sektöre fayda sağlayacak bir projeye imza atıyor. Asiad Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran, “ACCT ACADEMY”  projesi için akademinin kurucusu olan Ahmet Tokaç ile bir araya gelerek projeyi onayladı. Asiad'a katma değer getiren ACCT ACADEMY (Asiad Corporate Consuntany Training) hayata geçirildi. Amacı, her seviyedeki profesyonelin eğitim ihtiyacına cevap vermek olan ACCT ACADEMY hakkında bilgi veren Ömer Faruk Başaran, “Akademinin amacı kurum ve  kişilerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak üzere uzmanları ve akademi dünyasının en yetkin eğitmenleri ile birlikte eğitimler düzenlemek.  Firmaların karmaşık bulduğu konulara çözümler bulmak, uzmanların ve eğitmenlerin sahip olduğu engin deneyim ve bilgi birikimi ile farklı alanlardaki en son gelişmeleri üretmek” diye konuştu. 

Daha çok kamu ve özel kurumlara yönelik eğitim ve danışmanlık hizmeti vermek isteyen akademinin, inşaat sektöründen yoğun talep aldığını söyleyen Başaran, “Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kurumların en büyük sıkıntısı satış- pazarlama departmanlarının yetersizliği yönünde oluyor. Tüm sektörlere hizmet veren ACCT ACADEMY, inşaat firmalarının bu sıkıntısına da çözüm sunuyor. Her kurumun ihtiyacına göre tasarlanacak eğitim programları bazen 10 gün, bazen 1 ay, bazen de 1 yıl sürebiliyor. Hatta bazı kurumlarda oluşturulacak akademiler kurum istediği ve ihtiyacı olduğu sürece devam edebiliyor” dedi. 

Tüm akademi modellerinin kurumların ihtiyaçları doğrultusunda, her kuruma özel olarak tasarlandığını ve uygulandığını belirten Ömer Faruk Başaran; kurumların insan kaynakları ve eğitim birimleri ile konuşularak, belirgin ihtiyaçların dinlendiğini, çalışanlara değer katacak bilgilerin her kurumun kendi sektörüne yönelik örnekler ve uygulamalar eşliğinde verildiğini vurguladı. 

ACCT Academy olarak temel eğitim ve danışmanlık konu başlıklarında Satış Akademisi, Pazarlama & Markalaşma Akademisi, Dijital Pazarlama Akademisi, Lider Geliştirme Akademisi, Kurumsal Koçluk Akademisi, Finans Akademisi modelleri oluşturuluyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye İMSAD’ın yeni dönem başkanı Murat Savcı oldu
  • 10.03.2026 14:18

Türkiye İMSAD’ın yeni dönem başkanı Murat Savcı oldu

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İMSAD’ın 39. Olağan Seçimli Ge ...

Küresel risklere rağmen inşaat sektörü yüzde 10,8 büyüdü
  • 06.03.2026 11:44

Küresel risklere rağmen inşaat sektörü yüzde 10,8 büyüdü

TMB Başkanı Eren, TÜİK'in açıkladığı Ekim-Aralık 2025 dönemine ve yılın tamamına ...

Bakan Kurum: “Güçlü bir devlet olduğumuzu bir kez daha kanıtladık”
  • 10.02.2026 13:37

Bakan Kurum: “Güçlü bir devlet olduğumuzu bir kez daha kanıtladık”

Bakan Kurum, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Asrın İ ...

VYeniKonak inşaat süreci için İlk İnşaat ile sözleşme imzalandı
  • 09.02.2026 15:48

VYeniKonak inşaat süreci için İlk İnşaat ile sözleşme imzalandı

Vakıf GYO tarafından İzmir'de hayata geçirilen VYeniKonak projesinin inşaatı içi ...

GYODER Gayrimenkul Zirvesi 27-28 Nisan’da gerçekleşecek
  • 29.01.2026 13:57

GYODER Gayrimenkul Zirvesi 27-28 Nisan’da gerçekleşecek

Gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER, 20’nci Gayrimenkul Zirvesi’ni 27-28 ...

Yurtdışında proje yapan Türk müteahhitler ödüllendirildi
  • 28.01.2026 11:10

Yurtdışında proje yapan Türk müteahhitler ödüllendirildi

Türk müteahhitlik ve müşavirlik sektörünü tüm dünyada başarıyla temsil eden firm ...