maritbet girişmaritbet
Ali Ağaoğlu ödül verdi!

Ali Ağaoğlu ödül verdi!

Çevre konusunda duyarlı kurum ve kişilere “Yeşil Ekonomi Ödülleri" verildi

 

Çevre konusunda duyarlı kurum ve kişilere “Yeşil Ekonomi Ödülleri" verildi.
 
Yeşil Ekonomi Programı'ndan yola çıkılarak Başkanlığını Ali Ağaoğlu'nun yaptığı 40 kişilk jüri tarafından belirlenen ödüller, aralarında Renault, Turkcell, Zigavus, Süvari ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin de yer aldığı 12 kuruluşa verildi.
 
TURYOL'a ait Bosfor  gemisinde yapılan törende verilen ödüller ve jüri gerekçesi özetle şöyle açıklandı:
 
Turkcell: Enerji verimliliği ve tasarrufu konusunda gösterilen duyarlılık. Başta film çalışması olmak üzere çevre etkinliklerine verilen destek. Sosyal sorumluluk projelerinde çevre konusunu öne çıkaran anlayış.
 
Renault Mais:  Çevre duyarlılığında önemli bir yere sahip olan otomobil sektöründe somut projelerle bir adım öne geçmesi. Elektrikli otomobil konusunda Türkiye'nin önünü açması ve karbon salınımı konusunda bilinçlendirici konuşmalar yapması. Ve en önemlisi trafik konusunda eğitici çalışmalara büyük destek vermesi. Gedefine kilitlenmesi.
 
Süvari Giyim: Tekstil ve hazır giyim sektöründe bütün dünyada hızla yayılan çevreci anlayışı çok önceden keşfedip ürünlerine yansıttılar. Ürünlerde bunu belgeli olarak gösterdiler. Sektörde yeni ufuklar açarak inovasyon çalışmalarını başlattılar.. Ve gençleri sektöre kazanmak için üniversite ile işbirliğini iş yapış biçimine dönüştürdüler.
 
Zigavus İlaç:  Bir Türk firması olarak doğal ürenleri keşfettiler. Keşfetmekle kalmayıp Yunanistana bile sattılar, Avrupa'da markalaşma yolunda adım attılar. Bütün bunları yaparken çevreye büyük önem verdiler.
 
TEMA Vakfı: Ağaçlandırma ve orman konusunda yapılan çalışmalar ve özel projelerle erozyonun önlenmesine dönük gayretler.
 
Kocaeli Belediyesi: Sahil bölgesinde yapılan yeşillendirme çalışmaları ile halkın deniz ve yeşille buluşturulması. Arıtma tesislerine büyük önem vererek Körfez'in yeniden eski haline getirilmesine dönük çalışmalar.
 
TURYOL: İlk yeşil gemiye denizle buluşturdu. Yeşil ekonomi ödüllerine ev sahipliği yaptı. Her adımda çevreye duyarlı davrandılar.
 
BİOTA: Bitki- insan kardeşliğini bir endüstri haline dönüştürmesi. Bitkilerin enerjisini keşfederek insan mutluluğu için kullanması.Türkiye'nin bitki çeşitliliği konusunda kendisini keşfetmesini sağlaması ve dünya markası olma
 
HASİAD: Bölgelerindeki gönüllü olarak organize sanayi bölgesi islah etmek için düğmeye bastılar. Bu adamı Türkiye'ye örnek alınacak bir çalışma olarak kayıtlara geçti.
 
Bugün

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!
  • 29.06.2022 16:41

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!

Son dakika haberine göre Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi, Ataşehir'de özel bir ha ...

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!
  • 23.11.2021 10:34

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!

Üçüncü kez dede olan Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa Çekmeköy’deki projesi Ağao ...

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!
  • 10.10.2016 17:33

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!

Ali Ağaoğlu'nun rol aldığı Ağaoğlu Maslak 1453 reklam filmi yayında. Konutların ...

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!
  • 06.08.2016 15:18

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!

Ali Ağaoğlu, Maslak 1453 projesinin şantiyesini basın mensuplarıyla birlikte gez ...

Ali Ağaoğlu'nun gözüyle Central Park Bakırköy!
  • 23.03.2016 17:02

Ali Ağaoğlu'nun gözüyle Central Park Bakırköy!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Central Park Bakırkö ...