maritbet girişmaritbet
Ali Ağaoğlu başbakana verdiği sözü tuttu ama 4. çocuğunu yolda görse tanımaz!

Ali Ağaoğlu başbakana verdiği sözü tuttu ama 4. çocuğunu yolda görse tanımaz!

Ağaoğlu, tuzakla evlat sahibi olduğunu söyleyerek, "Kadını ne tanırım ne bilirim. DNA testini yaptırdım, sorumluluğunu üstlendim. Fakat benim inisiyatifimle olmadı, onu hiç görmedim" dedi

Ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu, yine çok tartışılacak açıklamalar yaptı. Tanımadığı bir kadından çocuk sahibi olduğunu söyledi... Ağaoğlu, "Kadını ne tanırım, ne bilirim. Bana tuzak kurdular. DNA testi yaptırdık. Benim çocuğum çıktı. Onu da hiç görmedim ama bakıyorum" dedi. 

Uzun zamandır tanırım Ali Ağaoğlu'nu... Mütavaziliği, kendiyle barışık ve doğal hallerini biraz şaşkınlıkla ama çok da takdirle karşılamışımdır. Yoğun kar yağışı da engel olamadı buluşmamıza... Yine tüm içtenliği ile karşıladı bizi, uzun zamandır görüşmemiştik "nerelerdesin sen?" diye karşıladı beni... Konuşacak çok şey vardı, sıcak çayımız, olmazsa olmaz fındıklar eşliğinde servis edilince hemen başladık koyu sohbete... 
 
En son konuştuğumuzda "Başbakan'a söz verdim, çocuk sayısını arttıracağım" demiştiniz. Ne oldu var mı bir gelişme? 
 
Vallahi ben sözümü tuttum, dörtledim. 
 
Nasıl yani, doğdu mu, doğacak mı? 
 
Şaşırdın değil mi? Vallahi ne yalan söyleyeyim ben de şaşırdım. DNA testini de yaptırdım, sonuçları da aldım, anlayacağın 4'e tamamladım, daha da benden hiçbir şey beklemesinler. 
 
"YALANA AFFIM YOKTUR" 
 
Ben küçük olarak Mert'i biliyorum. 
 
Ben de öyle biliyordum. O her zaman yanımda, gerçi iş yoğunluğundan öyle oyun falan oynayamıyoruz. Dördüncü bana tuzak oldu biliyorsun. 
 
Vallahi bilmiyorum aklımda almadı, nasıl bir tuzak bu? 
 
Tuzak işte bildiğin bir tuzak. Benim inisiyatifimle olmuş bir çocuk değildir o. 
 
Hiçbir şey anlamadınız mı?
 
Vallahi bana da sorma bende anlamadım. Kadını ne tanırım ne bilirim. Tuzak işte. Yolda görsem annesini tanımam. Hatırlamıyorum bile. Açıkçası Emre'yi de tanımam, görmedim çünkü. 
 
Hiç görmediniz mi? Peki ya bakımı, ihtiyaçları... 
 
O konuda hiçbir eksik yok, her türlü masraflarım karşılıyorum. Ama görmüyorum, aldatıldım daha ne olsun? 
 
Ne desem bilemedim ama vicdanlı bir insansınız, Emre'yle eninde sonunda görüşeceğinizi düşünüyorum.
 
Vallahi Selin, şu an inan bilmiyorum, kızgınım. Benim en tahammül edemediğim şeydir yalan, affım yok yani... Neyse kapatalım bu konuyu. 
 
Ali Ağaoğlu güne nasıl başlıyor? 
 
Sabah 5'te de yatsam, en geç 7'de kalkarım. Gerçi en geç 12'de yatarım. Duşumu alır, kahvaltımı yaparım. 8'de işimin başıma geçerim. Yanımda Adriana Lima olsa bile umrumda olmaz. 
 
Bu Adriana Lima hayranlığınız hiç bitmeyecek sanırım. Reklam filminizde beraber oynasanız olmaz mı?
 
Hayranlık bitmez, güzel kadın Allah'ı var. Ama reklam filmi olmaz, ben daha popülerim. Hem ben daha yakışıklı ve daha karizmatiğim oynamam onunla. 
 
MUHTEŞEM Y.Y. BÜYÜTÜLMEMELİ 
 
Dizi seyredebiliyor musunuz? Muhteşem Yüzyıl tartışmalarına ne diyorsunuz? 
 
Dizi seyredecek pek vaktim olmuyor. Turizm Bakalığı'nın yerinde olsam yüz milyonlarca dolar reklama harcayacağıma inanın bu parayı Türkiye'sin tanıtımına daha çok katkıda bulunan dizilere aktarırım. Yani bugün bütün komşu ülkelerde Türk dizileri yayınlanınca hayat duruyor, özellikle Körfez ülkelerinde inanılmaz bir ilgi var. 
 
Siz bu ilgiye nasıl tanık oldunuz? 
 
Ben 2012 yılında, 1000 tane civarında konut sattım Körfez ülkelerine. Bu diziler ön yargılan kaldırdı ortadan, Türk insanın tanınmasını sağladı. Bu diziler sayesinde daha rahat iletişim kuruluyor artık. Çünkü oradaki insanların bizimle ilgili fikirleri var. Hem diziyi satıyorlar getiriyorlar hem de tanıtım yapıyorlar daha ne olsun ki. Bu nedenle gerek Muhteşem Yüzyıl'ın, gerekse diğer yapımların dizi olduğunu unutmamak lazım. Tarihi belgesel niteliğiyle yapılamadığı aşikar bu bir oyunculuk sanatıdır, ilgi çekmek için birtakım aşırılıklar yapılabilir. Çok da büyütmemek gerek. 
 
BATTI" DİYENLERE İNAT ARABA SİPARİŞ ETTİ 
 
Bu aralar arabalarınızdan da hiç bahsedilmiyor, hayırdır bitti mi araba sevdanız? 
 
Biter mi benim araba sevdam. Daha yeni Royce Royce Ghost Long aldım. Ghost modeli zaten vardı birde Long alayım dedim. Bir de önümüzdeki ay gelecek bir arabam var; Royce Royce özel yapım Phantom. 
 
Ne kadar bu araba?
 
Verdiğim parayı saymazsan iyi para.
 
İyisinden 5 Ağaoğlu dairesi eder mi? 
 
Ne yalan söyliyeyim eder. Ama son günlerde sizin için mali sıkıntı çekiyor diyorlar...  Duyduğuna değil gördüğüne inanancaksın. Haset insanlar onlar... Sürekli yeni yerler, yeni arabalar alıyorum nasıl oluyor bu?
 
Sizinle en son konuştuğumuzda "Çağatay Ulusoy'dan yakışıklıyım" demiştiniz. Bu sözünüzden yola çıkarak ben de şimdi size "Tuba Büyüküstün mü, Beren Saat mi güzel?" diye sorsam.
 
Hâlâ Çağatay'dan yakışıklı olduğumu söylüyorum. Çağatay da benimle aynı fikirde. Diğer konuya gelince, ikisi de çok güzel kızlar, kıyaslamamak lazım. Türk Sineması' nın yeni nesil en iyi 2 ismine sahip çıkalım. 
 
AĞAOĞLU'NDAN KARALAHANA DOLMASI TARİFİ 
 
En sevdiğiniz yemeği sorsam... 
 
Akan sular durur, anamın yaptığı karalahana dolması derim. Anacığım 78 yaşında hâlâ haftada bir kendi elleriyle sardığı karalahana dolmasını yapıp bana gönderir. 
 
Tarifini verebilir misiniz? 
 
Şimdi karalahanaların içini, kasapta satırla ince ince doğrattırıp parça etten yapacaksınız. Dolmalar iri iri olacak. Tencerenin altına ilikli etli kemik, olmadı kaburgaları dizeceksiniz, üstüne de dolmaları yerleştirdiniz mi tamamdır. Kısık ateşte mis gibi olur. Birgün tencere gelince sizleri de çağırırım hep beraber yeriz. 
 
Beslenmeniz nasıl? Sizi şantiyedeki işçilerle yemek yerkenki görüntülerinizle de hatırlıyoruz... 
 
Et yemezsem kendimi doymuş hissetmem. Onun dışında o olsun bu olmasın gibi derdim yok. İşçilerle yemek kuyruğuna girip yemeği yemek, kuru fasulyeye ekmek banmak en güzeli. Bir tabak kuru fasulyeyi, koca istakoza değişmem. 
 
Selin Kök/Sözcü

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!
  • 29.06.2022 16:41

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!

Son dakika haberine göre Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi, Ataşehir'de özel bir ha ...

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!
  • 23.11.2021 10:34

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!

Üçüncü kez dede olan Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa Çekmeköy’deki projesi Ağao ...

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!
  • 10.10.2016 17:33

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!

Ali Ağaoğlu'nun rol aldığı Ağaoğlu Maslak 1453 reklam filmi yayında. Konutların ...

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!
  • 06.08.2016 15:18

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!

Ali Ağaoğlu, Maslak 1453 projesinin şantiyesini basın mensuplarıyla birlikte gez ...

Ali Ağaoğlu'nun gözüyle Central Park Bakırköy!
  • 23.03.2016 17:02

Ali Ağaoğlu'nun gözüyle Central Park Bakırköy!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Central Park Bakırkö ...