maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu, 200 konut için kampanya başlatıyor!

Ağaoğlu, 200 konut için kampanya başlatıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Andromeda Gold Lobisi’nde gerçekleştirdiği toplantı ile ‘Her şeyi devletten beklememek gerek” dedi.

ESD - Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, bugün gerçekleştirdiği basın sohbet toplantısında konut alacaklara devletin verdiği teşvik gibi bir destek sağlayacaklarının müjdesini verdi. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun devlet tarafından konut alacaklara verilecek yüzde 15'lik destek hakkında açıklama yaptı ve bunu olumlu olarak değerlendirdiklerini belirtti. 

Türkiye'de tasarruf oranının yüzde 12'lerde olduğunu söyleyen Ali Ağaoğlu özellikle konuta yatırılan peşinatın yüzde 15'i kadar teşvik yapılacağını belirtti. Bu anlamda hem sektörü hem de tasarrufu teşvik etmek için çok olumlu bir gelişme yaşandığını aktaran Ağaoğlu, her şeyi devletten beklememek gerektiğini belirterek şirketlerin de bu konuda adım atmasının önemine vurgu yaptı. 

Ağaoğlu olarak vaatten çok uygulamaya geçen bir şirket olduklarını ifade eden Ali Ağaoğlu, “Devletin bu fikrini ciddi bir şekilde destekliyoruz. Bu nedenle biz de bunu hemen uygulamaya soktuk. 5 sene sonra değil hemen uygulamaya başlıyoruz. Lokomotif sektör olan inşaat, büyüme için çok önemli. O yüzden biz bunu bugünden başlatıyoruz.” dedi. 

Ayrıca Ali Ağaoğlu, Türk ekonomisine katkı yapmaya ve üretmeye devam edeceklerini ifade etti. 

Faiz artışının konut sektörüne etkisini de değerlendiren Ağaoğlu, dövizin bu seviyelerde olmasının endişe oluşturduğunu belirtti. Uzun vadede olumlu gördüğünü söyleyen Ağaoğlu, dövizdeki hareketlenme ile vatandaşın konut yatırımını bir süreliğine öteleyebileceğini ve beklemeye girebileceğini vurguladı. 

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı ise Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak kampanyanın cuma günü başlayacağını belirtti. Faiz desteği yapacaklarını söyleyen Rahvalı, bugün 100 bin liralık bir kredi kullananın bir faiz yükü aldığını belirtti. Bu kampanya ile 60 aya 0,47, 120 aya 0,57 faizi uygulayarak faiz kısmının yüzde 35'lik yükünü vatandaşın üzerinden alacaklarını belirtti. 

Konut teşviği nasıl olacak? 

Ağaoğlu Şirketler Grubu, kampanya kapsamında yüzde 1 peşin ödeme yapan müşterilere, 60 ay vade için yüzde 0,47, 61-120 ay vade için 0,57 faiz oranı sunacak. 

Yüzde 1 peşinatla bunu gerçekleştireceklerini açıklayan Rahvalı, geri kalan kısmını ise taksitlere böleceklerini duyurdu. Devletin sürdürülebilirliği bakımından çok önemli olduğunu ve bu rakamı küçümsemediklerini belirtti. 

Şuanda tamamı bitmiş evler için bu kampanyayı düzenleyeceklerini söyleyen Hasan Rahvalı, hemen teslim daireler için 13 Şubat Cuma uygulamaya geçeceklerini açıkladı. 

Bu kampanya kapsamıdna 200 adet konut stoğunun bulunduğunu ifade eden Hasan Rahvalı, 150 milyon liralık bir kredi için yüzde 13 gibi bir desteğin söz konusu olacağının müjdesini verdi.

Hangi projelerde destek verilecek? 

Vatandaşlara konut alırken verilecek olan 'Banka faizinin yüzde 35'i peşin peşin benden' kampanyasını ise Maslak My Home, My Towerland ve Andromeda Gold projelerinde hayata geçireceklerini ekledi.

Hemen teslim dairelerde geçerli olacak kampanya 13 Şubat Cuma günü başlayacak.

Emlaktasondakika.com 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!
  • 29.06.2022 16:41

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!

Son dakika haberine göre Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi, Ataşehir'de özel bir ha ...

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!
  • 23.11.2021 10:34

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!

Üçüncü kez dede olan Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa Çekmeköy’deki projesi Ağao ...

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!
  • 10.10.2016 17:33

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!

Ali Ağaoğlu'nun rol aldığı Ağaoğlu Maslak 1453 reklam filmi yayında. Konutların ...

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!
  • 06.08.2016 15:18

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!

Ali Ağaoğlu, Maslak 1453 projesinin şantiyesini basın mensuplarıyla birlikte gez ...

Hasan Rahvalı emlaktasondakika'ya konuştu!
  • 24.04.2016 14:24

Hasan Rahvalı emlaktasondakika'ya konuştu!

Ağaoğlu Murahhas Azası Hasan Rahvalı, 10. Gayrimenkul Fuarı Türk Arap Zirvesi'nd ...