maritbet girişmaritbet
3DLocationEarth.com, inşaat projelerini haritada 3 boyutlu gösteriyor!

3DLocationEarth.com, inşaat projelerini haritada 3 boyutlu gösteriyor!

İnşaat sektörünün önde gelen firmaları, markalı konut projelerini haritadaki gerçek yerlerinde 3 boyutlu olarak sergiliyor

Google Earth tabanlı yazılımıyla kullanıcılarına 3 boyutlu sektörel bir rehber hizmeti sunan ve bu özelliği ile de dünyada tek olan 3DLocationEarth.com, kurulduğu günden bu yana 100'ün üzerinde inşaat projesi modelledi. Tamamen bir Türk girişimi olan uygulama sayesinde Ağaoğlu, Sinpaş GYO, İnanlar İnşaat, Dap Yapı, Özyurtlar İnşaat, Garanti Koza, Mesa Grup, Gül İnşaat, Uluhan Grup, Nef Yapı, İhlas Holding, Akro Yapı, Demir İnşaat, Çukurova Gayrimenkul, Düzlem Yapı, Akiş GYO ve Keleşoğlu İnşaat gibi sektörün önemli firmaları, yapımını gerçekleştirdikleri markalı konut projelerini, haritadaki gerçek yerlerinde 3 boyutlu olarak sergiliyor.  Bitmiş projelerin yanı sıra henüz maket aşamasındaki yapıların da internet üzerinden 3 boyutlu olarak izlenebilmesine olanak sağlayan uygulama, konut almak isteyenlere, satış ofisine gitmeye bile gerek kalmadan projeyi tüm detaylarıyla önceden inceleme avantajı sağlıyor. Ayrıca inşaatın yapım süreci ve o anki durumu da haritadaki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak görülebiliyor.
 
 
Tüketici alışkanlıklarının farklılaştığı günümüzde, artık ev almak isteyenler net, kısa, öz ve doğru bilgiye zahmetsizce ulaşma arayışındalar. Sadece görsel malzemeyle ya da maketle bunu verebilmenin yetersiz kalacağını düşünen firmalar,  teknolojiyle iç içe olan markalı konut projelerini yine teknolojik bir uygulamayla tanıtma yoluna gidiyor. 3DLocationEarth.com'un sunduğu 3 boyutlu sistem, henüz yapım aşamasında olan projenin bittiğinde nasıl görüneceğinden tutun da blokları, sosyal donatıları, ulaşım güzergahları, şehir merkezine olan konumu ve hatta gece&gündüz görüntüsüne kadar projeye ilişkin her detayı oturduğunuz yerden görme fırsatı sunuyor.
 
 
3. boyuta taşınan markalı konut projelerinin sayısı 100'ü geçti…
 
Son dönemde özellikle inşaat sektöründeki lider firmaların yoğun ilgi gösterdiği uygulamayla bugüne kadar 100'ün üzerine proje 3. Boyuta geçti. Uygulamayı kullananlar arasında; bütün projelerini 3 boyuta taşıyan GÜL İnşaat, My Tower Land ve Sky Towers projeleriyle AĞAOĞLU, Dragos Royal Towers, Dap Burgu Kule, Dap Tango Kule, Dap Dalga Kule ve Dap Royal Center projeleriyle DAP YAPI, Garden City, N Tepe, N Towers ve N Şehir projeleriyle ÖZYURTLAR İnşaat, Kozapark ve Kozaşehir projeleriyle GARANTİ KOZA, Kristal Şehir projesiyle İHLAS HOLDİNG, Babil Kuleleri projesiyle ULUHAN GRUP, Asl-ı Bahçe, Avlu 138, Terrace Bahçe, Terrace Feri, Terrace Fulya, Terrace Lido, Terrace Mix ve Terrace Tema projeleriyle İNANLAR İnşaat, Bosphorus City projesiyle SİNPAŞ GYO gibi sektör devleri de yer alıyor. 
 
 
3DLocationEarth.com Hakkında:
 
Türkiye'nin tek 3 boyutlu sektörel rehberi olan site, 2008 yılı Eylül ayında yayına girmiştir. Gayrimenkulden turizme, perakendeden inşaata kadar ürün ve hizmet sunulan tüm sektörleri, 3 boyutlu dünyada bir araya getirmeyi amaçlayan sitenin yöneticiliğini Aybars Görpe yapmaktadır. Hem bireysel hem de kurumsal kullanıcılar, 3DLocationEarth.com'a ücretsiz üye olarak, sitede yer alan kategoriler arasında 3 boyutlu arama yapabilmektedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akiş GYO’nun yeni Genel Müdürü Levent Çanakçılı oluyor
  • 16.11.2022 10:33

Akiş GYO’nun yeni Genel Müdürü Levent Çanakçılı oluyor

Akkök Holding'in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sekt ...

Akiş GYO’ya GYODER’den 2 ödül!
  • 29.10.2022 15:59

Akiş GYO’ya GYODER’den 2 ödül!

Akiş GYO, gayrimenkul sektörüne, topluma ve sürdürülebilirliğe sağladığı katkıla ...

Akiş GYO yılın ilk yarısında 2,77 milyar TL net kâr elde etti
  • 12.08.2022 16:00

Akiş GYO yılın ilk yarısında 2,77 milyar TL net kâr elde etti

Akkök Holding'in iştiraki Akiş GYO, 2022'nin ilk yarıyıl finansal sonuçlarını aç ...

Akiş GYO, moda alanında büyüyen Nivogo'ya yatırım yaptı
  • 21.06.2022 10:38

Akiş GYO, moda alanında büyüyen Nivogo'ya yatırım yaptı

Akiş GYO, yeni nesil teknoloji girişimlerinden Nivogo'ya 10 milyon dolar değerle ...

Akiş GYO, Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası’nı aldı
  • 30.04.2022 11:52

Akiş GYO, Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası’nı aldı

Akkök Holding'in gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, müşteri memnuniyeti ...