maritbet girişmaritbet
3 milyarlık Güneykent Ankara projesini Sinpaş yapacak

3 milyarlık Güneykent Ankara projesini Sinpaş yapacak

Ankara Oran'da en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birini Sinpaş Yapı yapacak

Sinpaş Yapı, Ankara Oran'da Ankara Büyükşehir Belediyesi ile kat karşılığında Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birine imza atacak.

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, Güney Park projesinin Ankara Oran'da milletvekili lojmanlarının karşısında ve TRTnin arkasında kalan toplam 1 milyon 800 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edileceğini belirtti.

1 milyon 231 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak projenin yaklaşık 1.5 milyar dolarlık bir yatırımla hayata geçirileceği bilgisini veren Çelik, Güney Park'ın yaklaşık 3 milyar TL'lik satış değerine sahip bir proje olacağını kaydetti.

Çelik, projenin idari izin süreçlerinin kısa süre içinde tamamlanacağını açıklayarak, Güney Park projesini bu yıl içinde görkemli bir tanıtım toplantısıyla satışa sunmaya hazırlandıklarını anlattı.
Yaklaşık 6 bin konuttan oluşacak projede, 2 bin 400 konut Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne verilecek ve hak sahiplerine pay edilecek.

Sinpaş Yapı bir yandan da eylülde 150 milyon liralık yatırımla inşa edeceği 700 konutluk Sultanbeyli projesini ve Gaziantep'te devam ettiği Antepia projesinin 2'nci kısmındaki konutları satışa sunacak. 2011 içinde İstanbul'da ticari gayrimenkul projelerine de başlamayı planlayan Sinpaş Yapı'nın bu yıl başlayacağı projelerin toplam tutarı 4 milyar TL'yi buluyor.
Sinpaş'ın üzerinde çalıştığı Güney Park' projesi, şimdilik bu şekilde tasvir edilmiş.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz