maritbet girişmaritbet
23 KASIM 2011’DE İSTANBUL’DA!

23 KASIM 2011’DE İSTANBUL’DA!

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD )tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, 23 Kasım 2011 tarihinde Four Seasons Hotel İstanbul Bosphorus Otel’de gerçekleştirilecek. Zirveye yerli ve yabancı 30’dan fazla konuşmacı katılacak.

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD )tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, 23 Kasım 2011 tarihinde Four Seasons Hotel İstanbul Bosphorus Otel'de gerçekleştirilecek. Zirveye yerli ve yabancı 30'dan fazla konuşmacı katılacak.

İnşaat sanayisinin gelecek perspektifinde ortak vizyon oluşturmak amacıyla düzenlenen III. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin bu yılki teması  “KüreselRekabet ve Sürdürülebilirlik” olarak belirlendi. Zirve kapsamında “2023'e Doğru Gelecek Vizyonu”, “Türk İnşaat Sektörünün Küresel Rekabet Gücü”, “Sürdürülebilirlik” ve “Binalarda Enerji Verimliliği ve Finansmanı” oturumları düzenlenerek geleceğin yaklaşımları masaya yatırılacak.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Taner Yıldız'ın davetli olduğu zirvede; Avrupa Komisyonu İnşaat Bölüm Başkanı V. Leoz Arguelles, yeni şehircilik anlayışına yönelik önemli ve güncel değerlendirmelerini paylaşacak. Ayrıca Avrupa Komisyonu Enerji Enstitüsü Başkanı Paolo Bertoldi de enerji verimliliği politikaları ve enerjinin verimli kullanılması için yenilikçi politika araçlarının geliştirilmesine yönelik deneyimlerini aktaracak.

Zirvenin inşaat sanayisinin her yıl  tek ve en büyük buluşması olduğunun altını çizen İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bilmaç; “İMSAD'ın tüm stratejilerinin temelini oluşturacak olan “sürdürülebilirlik” çalışmalarımızın ilk somut adımını  Zirve ile atıyoruz. Bu yıl etkinliğimizi karbon salımını ölçümleyerek, «sıfır karbon » olarak gerçekleştireceğiz. Bütün faaliyetimizin sürdürülebilir olmasını hedefliyoruz ve  bundan sonra da faaliyetlerimizi kademeli olarak sıfır-karbon olarak planlayacağız.  Sektör ve sanayiciler olarak kaliteli ve rekabet gücü yüksek ürünleri üretmeyi sürdürerek, küresel arenada sektörümüzü daha fazla ülkede temsil etmeyi hedefliyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda sektörümüzün sürdürülebilir gelişimini sağlamak amacıyla düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, artık bir marka haline gelmiştir. Zirvede önceki yıllarda olduğu gibi, tüm sektör oyuncuları ile bir araya gelerek geleceğin yaklaşımlarını ortaya koyacağız. Ayrıca sektör temsilcileriyle ortak bir platform oluşturarak 2012 yılı için yeni gündemler oluşturacak, yeni projelere yoğunlaşacağız” dedi.

Zirvenin Ana Sponsoru Trakya Cam Sanayi A.Ş.,  Finans Sektörü Sponsoru Şekerbank T.A.Ş. Özel Sponsorları; İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamülleri İhracatçılar Birliği (İMMİB), İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçılar Birliği, Çelik İhracatçıları Birliği ve İstanbul Maden İhracatçıları Birliği,  Eczacıbaşı Yapı, BASF, Duravit, Koramic Yapı Kimyasalları, Yeşil GYO sponsorlar arasında yer alıyor.  Etkinliğin Sıfır Karbon Sponsoru Escarus Sürdürülebilir Danışmanlık Firması olarak konumlandı.

Zirvenin destekçi kuruluşları; TOBB(Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği),  TMB (Türkiye Müteahhitler Birliği), GYODER(Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), İNTES (Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası), TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi), SKD (İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği) KALDER (Türkiye Kalite Derneği) ve TMMMB Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği (TMMMB) olarak belirlendi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOBB, Samsun'da 5 okul yaptıracak
  • 09.02.2022 16:01

TOBB, Samsun'da 5 okul yaptıracak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı ve Samsun Ticaret ve Sanayi ...

"1985'ten beri alamadığımız KDV'yi devletten alacağız"
  • 10.03.2018 11:17

"1985'ten beri alamadığımız KDV'yi devletten alacağız"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Özel se ...

"Karacabey yatırımcılar için adeta bir cazibe merkezi haline gelecek"
  • 06.03.2018 14:58

"Karacabey yatırımcılar için adeta bir cazibe merkezi haline gelecek"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İzmir-İs ...

"81 ilin risk afet planı yıl sonuna kadar tamamlanacak"
  • 25.03.2021 16:48

"81 ilin risk afet planı yıl sonuna kadar tamamlanacak"

İçişleri Bakanlığı ile TOBB, TZOB ve TİSK arasında "Afet Eğitim İş birliği Proto ...

TOBB, Nevşehir Ürgüp'te okul yaptırıyor!
  • 06.02.2021 17:52

TOBB, Nevşehir Ürgüp'te okul yaptırıyor!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince (TOBB) Nevşehir'in Ürgüp ilçesine yaptırıl ...