maritbet girişmaritbet
2012 Ulusal Bahar Zirvesi genç liderleri ağırladı!

2012 Ulusal Bahar Zirvesi genç liderleri ağırladı!

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Türkiye’nin 300 civarında üyesinin katılımıyla JCI Bodrum şubesi ev sahipliğinde ‘2012 Ulusal Bahar Zirvesi’ gerçekleştirildi.

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Türkiye'nin 300 civarında üyesinin katılımıyla JCI Bodrum şubesi ev sahipliğinde ‘2012 Ulusal Bahar Zirvesi' gerçekleştirildi.

18-40 yaş arası genç girişimci ve profesyonellerden oluşan bir üye topluluğu olan Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği'nin Bodrum Şubesi ev sahipliğinde düzenlediği ve 3 gün süren ‘Ulusal Bahar Zirvesi' etkinliği 21-23 Nisan tarihleri arasında 300 civarında üyenin katılımıyla gerçekleşti.

Üyelerinin liderlik ve girişimcilik vasıflarını geliştirerek yaşadıkları toplumda pozitif değişimi gerçekleştirmeye katkıda bulunmalarını amaçlayan ve dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan JCI, kişisel gelişim alanında 2012 yılının en büyük organizasyonlarından biri olan ‘JCI Türkiye Bahar Zirvesi'nde birbirinden değerli konuşmacı ve eğitimciler yer aldı.

Etkinlik sırasında görüşlerini aldığımız JCI Türkiye 2012 Dönem Başkanı Volkan Öztürk Bodrum şubesi ev sahipliğinde gerçekleşen Bahar Zirvesi etkinliğine katılımdan oldukça memnun olduklarını belirtip etkinliğe ev sahipliği yapan JCI Bodrum şubesi'ne yaptıkları özel çalışmalar ve hazırlıklar için teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti;

“Türkiye'de ki 30 şubemizden ve dünyanın çeşitli yerlerinden Bodrum'a gelerek katılım gösteren ve çeşitli eğitimlerimizin olduğu bir buluşma gerçekleştiriyoruz.  Almanya'dan Dünya Başkan yardımcımız, Hollanda'dan Eğitimden sorumlu Yöneticimiz, Azerbaycan ve Gürcistan'dan da yeni kurulacak olan temsilciliklerimiz için arkadaşlarımız da buradalar. Bahar Zirve'miz eğitimlerle geçen bir toplantıdır. Üyelerimizin hem liderlik hem de girişimcilik vasıflarını geliştirmek amaçlı olarak düzenlediğimiz eğitimlerle Türkiye'nin dünyada ki konumuna destek verecek liderler yetiştirmek amacındayız. Katılım gösteren ve organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki ulusal etkinliğimiz ise 13-15 Temmuz tarihleri arasında Antalya'da gerçekleşecek olan ‘Liderler Zirvesi ve Stratejik Planlama Toplantı'mız olacaktır.”

Zirvenin ilk gününde gerçekleşen Kaymakam ziyaretinden sonra, Bodrum Sağlık Vakfı  Ziyaret edilerek oradaki çocuklarla kendi el yapımları olan buzdolabı magnetleri boyandı. Boyanan magnetler organizasyon içinde katılımcılara satışa sunuldu.  JCI Türkiye Eğitim Enstitüsü eğitmenleri tarafından verilen ve JCI'ın uluslararası geçerliliğe sahip resmi eğitimleri olan “Sunum Teknikleri” (JCI Presenter) ve her düzeyde lider olmak isteyen, her üye için tavsiye edilen JCI Yerel Organizasyon Yönetimi Kursu olan” (JCI Admin) eğitimleri yer aldı.

Zirve'nin ikinci gününde  ise Dr. Rıza Kadılar'ın sunumuyla Kadıkalesi'nde yeni üye ve aday üyelere verilen ‘Hazine Avı'  oyunu gerçekleştirildi.  3.Ulusal Eğitim Akademisi'nden mezun olan pek çok eğitmenin verdiği ve katılımcıların büyük beğenisini kazanan bir birinden özel eğitim ve toplantılar gün boyunca üyelerin yüksek katılımlarıyla gerçekleştirildi.

3 gün süren JCI Türkiye Ulusal 2012 Bahar Zirvesinin ardından JC I TÜRKİYE Genç Liderler ve Girişimciler Derneği üyeleri, dostluk ve yüksek paylaşım ile birbirlerine güç katarak bir sonraki ulusal Zirve'de buluşmak üzere vedalaştılar.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye’nin ilk ‘Online Afet Kültürü Eğitimi’ tamamlandı
  • 13.10.2020 09:31

Türkiye’nin ilk ‘Online Afet Kültürü Eğitimi’ tamamlandı

Türkiye’nin ilk herkese açık ve katılım sertifikalı ücretsiz ‘Online Afet Kültür ...

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği'nden ŞEHRİNİANLAT fotoğraf yarışması!
  • 05.07.2012 14:54

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği'nden ŞEHRİNİANLAT fotoğraf yarışması!

Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından Genç Liderler ve Girişimciler Der ...

BRN Yatak, Genç Girişimci Ödülü'nün finalisti oldu!
  • 27.06.2012 08:37

BRN Yatak, Genç Girişimci Ödülü'nün finalisti oldu!

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği ile Para Dergisi'nin düzenlediği Genç yGir ...

2012 Ulusal Bahar Zirvesi genç liderleri ağırladı!
  • 27.04.2012 17:05

2012 Ulusal Bahar Zirvesi genç liderleri ağırladı!

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Türkiye’nin 300 civarında üyesinin k ...