maritbet girişmaritbet
Parkede dijitalleşme satışlarda %55 artış sağladı

Parkede dijitalleşme satışlarda %55 artış sağladı

DesignFloor Genel Direktörü Fatih Aslan, parke sektöründe online teknolojilere talebin her geçen gün artacağını söyledi.   

Hayatımıza her gün birçok yenilik sunan dijital teknolojiler, pandemi döneminde hayatın online kanallardan kolay bir şekilde devam etmesini sağladı. Pandemide, işten sosyal hayata ve alışverişe kadar tüm ihtiyaçlar, dijitalden karşılandı. Bu durum tüm sektörlerde olduğu gibi parke sektöründe de dijital hizmetlerin aranmasına yol açtı. Pandemi döneminde online kanallardan satışa dönüşümde yüzde 55'e varan artışlar yaşandığını açıklayan DesignFloor Genel Direktörü Fatih Aslan, parke sektöründe online teknolojilere talebin her geçen gün artacağını ve dijitale yatırım yapanların büyüme trendini yakalayacağını söyledi.   

Teknoloji odağında çevreci zemin çözümleri sunan DesignFloor'un Genel Direktörü Fatih Aslan, pandemi ve dijital teknolojilerin parke sektörüne etkileri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Aslan, teknolojinin, parke sektöründe de trendleri belirlediğini, büyümek isteyenlerin teknolojiye yatırım yapması gerektiğini aktardı.    

“Pandemi, hizmet ve teknoloji farkımızı ortaya çıkardı”

Evlerde geçirilen zamanın artmasıyla zemin yenileme taleplerinde de artış yaşandığını kaydeden Aslan, “120'den fazla model seçeneğimiz, farklı ve özgün ürün gamımızla artan talebi sorunsuz bir şekilde karşıladık. Bu dönemde teklif formu, ücretsiz numune talebi sistemleri ve diğer iletişim kaynaklarımız vasıtası ile mimarlar, iç mimarlar ve bireysel kullanıcıların zemin ihtiyaçlarına en uygun cevabı sunabilmek için danışmanlık hizmeti verdik. Ayrıca tasarımcılara, Download Merkezi hizmetimiz ile tüm ürünlerimizin yüksek çözünürlüklü texture görsellerini BIM formatına uygun olarak gönderdik. Bu sayede tasarımcılar projelerinin modellemelerinde DesignFloor çatısı altındaki ürünleri bire bir uygulayarak render alabildiler ve üretimlerine devam edebildiler. Kullanıcılarımız, dijital servislerimizle fiziksel temasın en aza indiği dönemlerde dahi projelerine en uygun ürünü deneme fırsatı bulabildiler. Pandemi, hizmet ve teknoloji farkımızı ortaya çıkardı” dedi.  

“Siparişlerde yüzde 55'e varan artış gözlemledik”

Sektörde, teknoloji yatırımlarının pandemi öncesinde başladığını, pandemiye hazır teknolojiyle giren firmaların bu dönemde satışlarını artırdığını belirten Aslan, “DesignFloor olarak, pandemi döneminde siparişlerde yüzde 55'e varan artış gözlemledik . Pandemiden önce geliştirdiğimiz online talep formu, hızlı teklif alma ve ücretsiz numune gönderme sistemimiz, fiziksel ziyaretlerin neredeyse sıfıra indiği süreç boyunca yoğun ilgi gördü.” diye konuştu.  

“Teknoloji ve dijitalleşmede sektörün öncüsü olmaya devam edeceğiz”

Pandemiyle birlikte hijyenin, parke sektöründe de öncelikli konular arasına girdiğini kaydeden Aslan, yaşam alanlarındaki zeminlerin temizliğine destek olan özel kilit sistemleri ve hijyen teknolojileriyle üretilen parkelerin önümüzdeki süreçte öne çıkacağını ve bu alandaki yatırımlarının devam edeceğini ifade etti. Aslan, sözlerini: Hijyen teknolojilerinin yanı sıra parke sektöründe kullanıcı, tasarımcı ve mimarların hayatını kolaylaştıran teknolojilerle yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Bu yıl bünyemize kattığımız Kaindl markası ile ürünleri, fotoğraf üzerine yerleştiren akıllı “Interior Studio” sistemini kullanıcılarımızın hizmetine sunuyoruz. Kullanıcılar Interior Studio ile onlarca ürün arasından seçtikleri zemin kaplamasını, çok sayıda hazır mekan görseli üzerine otomatik olarak yerleştirebiliyor hatta kendi evlerinin fotoğrafını saniyeler içerisinde sisteme yükleyerek, seçtikleri parkenin nasıl duracağını görebiliyor. İlerleyen süreçte bu teknolojiyi DesignFloor çatısı altındaki tüm ürünler için kullanılabilir hale getirmeyi hedefliyoruz. Interior Studio hizmetinin yanı sıra kullanıcıların ihtiyaçlarına en iyi çözümü sunabilmek için en güncel teknolojileri uygulayacağız ve dijitalleşme anlamında sektörün öncüsü olmaya devam edeceğiz” diyerek sürdürdü.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Parke temizliği nasıl yapılmalı?
  • 22.09.2021 16:40

Parke temizliği nasıl yapılmalı?

Parke temizliğinde su ve sert fırça kullanımı parkelerin ömrünü kısaltıyor. ...

Parkelerde yeni trend: Doğal ahşap görünümlü tonlar
  • 18.09.2021 16:00

Parkelerde yeni trend: Doğal ahşap görünümlü tonlar

Mekanların tasarım ve dekorasyon detaylarının vurgulanmasında önemli işlevleri o ...

Parkede dijitalleşme satışlarda %55 artış sağladı
  • 12.08.2021 09:23

Parkede dijitalleşme satışlarda %55 artış sağladı

DesignFloor Genel Direktörü Fatih Aslan, parke sektöründe online teknolojilere t ...

Kaindl, DesignFloor güvencesiyle yeniden Türkiye’de!
  • 29.04.2021 11:21

Kaindl, DesignFloor güvencesiyle yeniden Türkiye’de!

Dünyanın köklü zemin kaplama markalarından Kaindl, DesignFloor güvencesiyle yeni ...

DesignFloor’dan parkelerde sürdürülebilirlik vurgusu!
  • 17.03.2021 07:45

DesignFloor’dan parkelerde sürdürülebilirlik vurgusu!

DesignFloor’un parke teknolojisi, yalnızca sürdürülebilir orman yönetimine uygun ...

DesignFloor ile evler için kabuk değiştirme zamanı
  • 02.03.2021 11:03

DesignFloor ile evler için kabuk değiştirme zamanı

DesignFloor, bahar ayları yaklaşırken evini yenilemek isteyenlere Solid Plus, Vo ...