maritbet girişmaritbet
Ukra İnşaat’tan 60 aylık kira garanti

Ukra İnşaat’tan 60 aylık kira garanti

Ukra İnşaat, Esenyurt'taki Han Plus ve Sedai Plus projelerindeki mağaza, ofis ve home ofisler için yeni bir kampanyaya başladı

Ukra İnşaat, teslimlerine başlanan Han Plus ve Sedai Plus projelerindeki mağaza, ofis ve home ofisler için yaz dönemi boyunca 5 yıl kira garantili kampanya başlattı.

Ukra İnşaat bu projelerden mağaza, ofis veya home ofis alanlara 2 ay içerisinde kiracı bulunamazsa, kiracı bulunana kadar 60 ay süreyle kira garantisi veriyor. Ukra İnşaat'ın müşterilerine sunduğu bu garanti, satış tutarının yıllık yüzde 6'sını oluşturuyor.

Sedai Plus ve Han Plus projelerine yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabilirken, bakiye bedelin yüzde 25'i ise 3 eşit taksitle faizsiz olarak Eylül 2011, Aralık 2011 ve Mart 2012 tarihlerinde ödeniyor. Satış bedelinin yüzde 50'si ise banka kredisiyle karşılanabiliyor. Kampanya boyunca yatırımcılara nakit alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor. Birden fazla yapılacak alımlar için ise özel koşullar ve ödeme planları sunuluyor. Ukra'nın yeni projesi Sedai Plus'ta 76 mağaza ve ofis bulunuyor. Projede fiyatlar 149 bin TL ile 2 milyon 300 bin TL arasında değişiyor.
 

İletişim bilgileri
Web: www.hanplus.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 444 82 72

  • Etiketler:

Yorum Yaz