maritbet girişmaritbet
Ofisim İstanbul Maltepe satışa çıktı! M2'si 4 bin TL!

Ofisim İstanbul Maltepe satışa çıktı! M2'si 4 bin TL!

İller Bankası ve Öz Yapı İş Ortaklığıyla İstanbul Maltepe’de hayata geçirilen muhteşem adalar manzaralı ofis projesi Ofisim İstanbul görücüye çıktı!

İller Bankası ve Öz Yapı İş Ortaklığıyla İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen muhteşem adalar manzaralı ofis projesi Ofisim İstanbul görücüye çıktı!

İller Bankası ve Öz Yapı İş Ortaklığıyla İstanbul Maltepe'de projelendirilen, muhteşem adalar manzaralı ofis projesi, Ofisim İstanbul görücüye çıktı.

60 bin metrekare inşaat alanında 3 blokta 219 ofis ve 16 mağazadan oluşan Ofisim İstanbul'da ofisler 107 ile 833 metrekare arasında büyüklüğe sahip.  

Toplam 500 araçlık otoparkı bulunan Ofisim İstanbul'da fitness merkezi, sauna, spor salonu, ortak toplantı salonları, lobi ve danışma, güvenlik gibi donatılar bulunuyor.

 Ofisim İstanbul'da ofisler metrekaresi 4 bin liradan satılırken, 107 metrekarelik ofislerin fiyatları ise 408 bin TL. Ofisim İstanbul projesi 20 ay sonra tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek.

Ofisim İstanbul Kartal-Kadıköy metro hattı güzergahında, metro istasyonuna 2 dakika, E-5 bağlantı yoluna 500 metre, sahil yoluna 3 dakika, Sabiha Gökçen havalimanına 15 dakika mesafede bulunuyor.  

Ofisim İstanbul iletişim bilgileri

Web: http://www.ofisimistanbul.com/

Tel: 0216 515 1 555

  • Etiketler:

Yorum Yaz