maritbet girişmaritbet
Ofisim İstanbul'da metrekaresi 4 bin 950 TL'ye!

Ofisim İstanbul'da metrekaresi 4 bin 950 TL'ye!

Anadolu yakasında çalışma anlayışına yepyeni bir boyut kazandırarak , iş yerlerinin emsalsiz vitrini olacak Ofisim İstanbul, Maltepe’de yükseliyor

 

İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım gibi uzun yılların birikimi ve inşaat tecrübesiyle sektörde söz sahibi şirketlerin işbirliği ile oluşan Özyapı Grubu Ortaklık Girişim İşletmesi, Mayıs ayında satışa sunduğu, her türlü lüks, sosyal ve işlevsel donanıma sahip (restaurant, toplantı salonları, arşiv odalarının yanı sıra bay-bayan fitness center, bay-bayan sauna, hobi odası, bay-bayan kuaför, lostra, oto yıkama, profesyonel yönetim ile birlikte vale parking, donanımlı güvenlik ve back office), yenilikçi fikirlere yönelik özel çözüm üreten Anadolu yakasında çalışma anlayışına yepyeni bir boyut kazandırarak, iş yerlerinin emsalsiz vitrini olacak Ofisim İstanbul, Maltepe'de yükseliyor. Ofisim İstanbul projesiyle farklı gayrimenkul projelerini takip eden yatırımcılar ve işverenler profilini hedefliyor.
 
Ofisim İstanbul Projesi, 3 Blok halinde kısa bir dönem içerisinde, kentsel dönüşüm projesinin ve Adalet Sarayının hayata geçirileceği, oluşumların komşusu konumunda, İstanbul'un en işlek iş merkezi olma yolunda büyük adımlar atan Maltepe'de yükseliyor.
 
Bitiş tarihi Aralık 2012 olarak belirlenen,  60 bin metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip 3 Bloktan oluşan Ofisim İstanbul Kuleleri, 15 bin metrekare arsa üzerinde 219 adet bağımsız bölüm ve 16 adet mağazadan oluşuyor. 
 
22'şer katlı bloklar halinde inşa edilen Ofisim İstanbul, 7. kattan itibaren adalar ve deniz manzarasına hakim olan Ofisim İstanbul'da; 110 m2'den 860 metrekareye kadar büyüyebilen ofis alanlarının metrekare fiyatı 4.950 TL ile 6.500 TL arasında şerefiye farkından dolayı değişiyor.
 
En son teknoloji ve akıllı bina sistemiyle donatılan projede; mutfak ve ıslak zeminler tamamlanmış, iklimlendirme ve havalandırma üniteleri takılmış olarak,  ofis alanlarının ise müşteri tercihine bırakılarak proje Shell & Core halinde iç dekorasyona hazır biçimde teslim edilecek.
 
Müşteri talepleri doğrultusunda örnek ofise uygun ya da kişisel tercihler doğrultusunda dekorasyon ve ürün seçimi ile ilgili olarak iç mimarlar himet verecek. Ulaşım kolaylığı açısından çok büyük zaman tasarrufu sağlayacak olan proje,  E-5'e paralel, sahile 1 kilometre, Marmaray metro istasyonuna 150 metre, deniz otobüsüne 10 dakika, Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede yer alıyor.
 
Detaylı ve düşünceli bir şekilde hazırlanan yönetim planı sayesinde de, bu iş merkezindeki gayrimenkul varlıklarının sistematik olarak orta vadede değerini artırmak, kalıcı güvenliğini ve prestijini sağlamak şimdiden öne çıkarılarak planlandı.
 
Esnek ve fonksiyonel alan seçenekleri, yatırım değeri ve konsepti ile modern ofis anlayışının en üst seviyeye taşındığı bu projenin, Türkiye'de inşaat sektörünün bir nevi gelişim sembolü olması bekleniyor.
 
Ofisim İstanbul projesi, ticari krediye uygun faiz oranları, ticari tapu avantajları ve 30 Kasım'a kadar geçerli olacak 24 aya 0 faiz, 0 komisyonla satışlarına devam etmektedir.
 
Ofisim İstanbul İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0216 575 1 555
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ofisim İstanbul Kartal'daki yeni iş adresi!
  • 26.05.2012 17:36

Ofisim İstanbul Kartal'daki yeni iş adresi!

Kartal Ofisim İstanbul prestijin ve doğru yatırımın merkezi olarak beklentilerin ...

OFİSİMİSTANBUL
  • 10.10.2011 14:46

OFİSİMİSTANBUL

Yapı Yatırım ve Özkartallar İnşaat işbirliği ile oluşturulan ÖzYapı İş Ortaklığı ...

Ofisim İstanbul'da metrekaresi 15 bin TL'ye mağaza
  • 13.12.2013 10:15

Ofisim İstanbul'da metrekaresi 15 bin TL'ye mağaza

Ofis satışlarının tamamlandığı Ofisim İstanbul projesinde mağazaların satışları ...

Maltepe Ofisim İstanbul'da 816 bin TL'ye! Hemen teslim!
  • 19.07.2013 11:52

Maltepe Ofisim İstanbul'da 816 bin TL'ye! Hemen teslim!

Bu yılın ilk aylarında teslimlerin başladığı Maltepe Ofisim İstanbul projesi son ...

Ofisim Maltepe’de son ofisler! Metrekaresi 5 bin 750 TL!
  • 16.06.2013 11:46

Ofisim Maltepe’de son ofisler! Metrekaresi 5 bin 750 TL!

2013 yılının modern çizgilerini yansıtan dekorasyonlara sahip ofislerden oluşan ...